Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice INŠPEKTORJI ZAPRLI SONČNI ZAHOD

INŠPEKTORJI ZAPRLI SONČNI ZAHOD

Zdravo

Mi bi tudi potrebovali kontakt številjko ali pa mail od tega gospoda , lepo prosam če nam gdo posreduje.

LP

Pozdravljeni,
Jaz sem dobila spodnje podatke….

Email: tm.svn@destinationtenerife.com [1]
>
> Tel.stevilka: 0034922713070
>
> Links:
> ——
> [1] mailto:tm.svn@destinationtenerife.com

Maca in atas, na tem mailu je dosegljiv Alen Sluga

tm.svn@destinationtenerife.com

Smo pa mi ravno na Tenerifih, imamo se super, nastanjeni smo pa v Regency Beach Clubu.
Apartmaji so lepi, dobro opremljeni (likalnik, likalna deska, ožemalnik citrusov, grelnik vode, mikrovalovka, hladilnik z zamrzovalnikom, toaster,…) v glavnem res vse, čistijo dvakrat na teden in resnično počistijo. Pišite jim, ne bo vam žal.
Mi se vračamo v četrtek, če koga kaj zanima, se mi javite na mail, vam lahko podam še vse informacije o nakupu kart, kako na letališču v Bologni (mi smo se kar malo lovili, ker smo bili prvič v lastni režiji)

ella-si@hotmail.com

Lep pozdrav,

Nina

Pozdrav
Sem tudi js sem ena od teh naivnih,namreč mož je bil vesel ker je zadel? počitnice.Prosil me je naj mu zaupam in grem z njim na predstavitev,bila sem prepričana da je nateg,ampak da se ne bi prepirala sem 3 ure sedela in poslušala hvalospeve,saj to znajo.plačala 500,in šla domov.
Saj bi šla na Tenerife,rada potujem,bom probala če bo uspelo,javim kako se bo izšlo.
Zaslužimo si vse te grde besede, nebi jih ponavljala,pa tudi mož si preveč očita.
Lp

pozdravljeni ja denarja nazaj pa žal ne bomo dobil jaz ne grem k so se mi zasrali pobegnil na HRVAŠKO IN TAM NATEGUJEJO FOLK DALJE BARABEEEEEEEEEEEEEE LP MAJA

Tudi moji starši so za Tenerife vplačali 800 EUR, počitnic pa nikoli mogli izkoristiti, ker se na kontaktnih podatkih nihče ne javi. Prosim za kakršnokoli informacijo, kako se zadeve lotiti. Je mogoče kdo predal zadevo policiji, odvetnikom, …. in uspel dobiti denar nazaj?

LP, Nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close