Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice INŠPEKTORJI ZAPRLI SONČNI ZAHOD

INŠPEKTORJI ZAPRLI SONČNI ZAHOD

Pozdravljeni !
Jaz in moja družina smo planirali iti na Tenarrife.Komaj smo določili datum ( da otroci nebi manjkali preveč v šoli),nakar so po radiu objavili,da so promocijo sončnega zahoda zaprli inšpektorji in to zaradi goljufij.Kakšne goljufije ni bilo objavljeno?! Ko sem poklicala vse tri kontaktne številke ,mi pove,,TA ŠTEVILKA NI DOSEGLJIVA,,.

ČE SLUČAJNO VE KAJ VEČ O TEM PROSIM NAJ SPOROČI NA MOJ email natasa.kavcic@hotmail.com …vesela bom kakršnega koli sporočila.
Vrjamem pa ,da nas je kar veliko ,ki smo plačali akontacijo za ta dopust.Zato ali imate kakšno idejo,kako bomo dobili ta denar nazaj.

Pozdravljeni!
tudi mi smo jim nasedli in komaj dobili potrditev termina. Ko smo prispeli na Tenerife nas je pricakal “razjahan” avtobus in nas odpeljal v Club Marina, kljub temu da smo si izbrali Regency Country Club! Hotel Club Marina ima 2* in sploh ni omenjen v pogodbi, zato smo se pritozili na recepciji, zahtevali nasega predstavnika Crta, ki seveda ni bil dosegljiv, nato je prisel sef RCI Mat in rekel, da nam on ne more nic pomagat, ker nima nic z agencijo PSZ. Sobe nam niso hoteli dati, ker nismo hoteli podpisati obrazca, da se strinjamo z nastanitvijo…klicali smo na vse stevilke v Ljubljano, vse stevilke so bile seveda nedosegljive; Mat nam je tudi razlozil, zakaj nas niso nastanili v enem izmed Regency hotelov…odgovor je bil: “ker ste premladi”…skratka svinjarija!!!
Na koncu smo se odlocili, da ne bomo ostali v hotelu in smo si sami zrihtali bivanje drugje, kasneje pa se pritozimo in zahtevamo denar nazaj…

Ta teden grem k odvetniku, da mi svetuje kaj narediti, da dobimo denar nazaj, vendar mislim da to ni vec mogoce po uradni poti 🙁

A kdo mogoce ve, kje in kdaj imajo naslednjo promocijo…se bom postavil tja in povedal parom kaka svinjarija je to, dokler mi ne dajo nazaj denarja.

…..

trenutno poteka promocija v Portorožu v Hotelu Bernardin. Ena od agentk mi je zaupala, da spijo v kompleksu zraven hotela. Pomojem jih lahko srečate na kavici na Bernardinu kako se smejijo in pijejo na vaš račun. Jaz sem danes pohitela zjutraj nazaj in zahtevala denar ki sem ga včeraj z možem nepremišljeno in najivno vplačala. Mona se rodiš, nimaš kaj. Denar sem dobila, 50 eur pa za kavcijo pustila. jebat ga, ma 500 imam sedaj v žepu in mi je odleglo. Takih počitnic si pa res ne bi želela, z 1000 uprašanji in čirom na želodcu. Pa brez zamere za grdo besedo.

V javno dostopnih informacijah je zavedeno, da firma posluje. Je pa račun blokiran. Hm…

mi imamo tudi pogodbo z njimi,na kateremu radiju pa je bilo to objavljeno?na internetu najdem samo ta post o tem…

pametni ljudje ne hodijo na prezentacije

tišina..sj bojo tebe tud kdaj nategnil

Ni vas veliko, ker takih nivnežev ne najdeš veliko. Pa kaj ste mal butasti res, da ne preverite, da dobiš Tenerife za manj denarja v lastni režiji. Denarja ne dobiš nazaj, dopusta pa tudi ne bo, za take naivneže, žal ne. Bolj, ko je pisalo o tem, bolj ste plačevali ta dopust, ki je en velik nateg.

Podjetje se sedaj imenuje Unikatne Sanjske Destinacije. Obrni se na njih. Lastnik je isti, zaposleni pa tudi.

Pozdravljeni, tudi midva z ženo sva. nasedla na njihovi predstavitvi junija 11. Sedaj se na njihove mob. številke nihče ne oglaša. Rada bi dobila inf. kaj se dogaja, še raje pa denar (700€) nazaj.Če nama lahko kdo svetuje kako to storiti?
Hvala v naprej in LP

KONTRA VSEM
Pozdravljeni! Včeraj sva se vrnila s Tenerifov, nastanjena sva bila v Club Marina,ki res ni ne vem kak luksuz, je pa bilo čisto vse ostalo super! Kavcija je 60e, ki sva jo dobila povrnjeno na dan odhoda! Apartma je velik, z novim usnjenim dvosedom, vse ostalo jje malo starejše, ohranjeno, spala vsa odlično-postelja je res super! V apartmaju sta 2 terasi, velika kopalnica in kuhinja ter velik dnevni prostor s tv-jem, v kuhinji je mikrovalovna, aparat za kuhanje kave, hladilnik, pralni stroj, opekač kruha in nekaj malega posode. Res je, da je Costa del silencio, kjer je ta club, nekoliko odmaknjena od centra dogajanja in zeeeelo vetrovna, vendar je naselje zelo lepo urejeno! Trgovina na vsakem koraku, bencinske črpalke pravtako, plaže ravno ni, so pa čudovite plaže kakih 15 min vožnje v playa las americas, los christianos, terviscas(kjer je country club,ki je tudi oddaljen 10 min vožnje do plaže). No, midva nisva šla tja ležati na plažo ampak raziskovati lepote otoka. Otok ni ravno velik, do glavnega mesta je npr. 1,5 ure vožnje, na Teide prav tako, do Masce približno enako( govorim iz izhodišča Club Marina). Za eno noč sva si morala sama poiskati prenočišče, ker nisva dobila kart ravno na ttisti dan, ko sva dobila rezervacijo, prespala sva v Los Christianos, ena noč za 2 osebi 88e! Za 1 teden sva pa plačala v Marini 500e! Sami si naredite izračun…
Priporočam rent-a-car!!!! Vzela sva ga kar na letališču pri Cicar, dobila sva opel corso za 128e za en teden, avto prevoženih 30000km, skoraj nov, bencin stane 1e/lit. Ker sva torej prišla v club marina v svoji režiji sploh nisva klicala tega predstavnika, ki naj bi čakal na naju, in tako naju niso gnjavili z nobeno predstavitvijo!!!! Na otoku se je nemogoče zgubiti, ceste so lepe, lepše kot pri nas, vse je lepo označeno, table so povsod in užitek se je voziti po otoku, ker na cesti ni nihče živčen, vsi se vozijo po omejitvah, na ac je omejitev 120, vsi se vozijo 100 🙂
Če koga zanima še kaj več, lahko piše na mail tanasyka@gmail.com, z veseljem odgovorim!
p.s.
če ste plačali, POJDITE! , ne bo vam žal!!!!!!!!!
lp, nataša

Pozdravljena Tanasyka.
Kako pa sta sploh lahko šla, če pa ni nobene kontaktne osebe več. Na na mailu, ne na mobiteliih, ki so napisani na pogodbi. A so se v zemljo vdrli? V naprej hvala za odgovor!
LP

Gasilc, nama so potrdili termin za 28.1. 2012 dne 20.1.2012, potrditveni obrazec sva poslala pa že decembra, mislim da okoli 5. Kontaktirali smo po mailu rezervacija

Sent: Monday, December 05, 2011 4:34 PM
Subject: Re: rezervacijske informacije
Pozdravljeni!
Sporočamo vam, da smo obrazec posredovali naprej!
Želimo vam lep dan še naprej!
Lep pozdrav!

in to je bil odgovor, totalno neprofesionalno, ampak dobro, tam sva bila, apartma sva imela bilo je čudovito, to je to!

sli so v bolgarijo,..sofijo,..by by

Dober dan,tudi midva z ženo sva vplačala Tenerife pri Promociji sončnega zahoda.Zanima naju ali je že resnično gdo letoval ali so nam samo denar pobrali?Kakor slišim in berem velja bol drugo.Če se najde še kakšen srečneš kot midva se naj javi da probamo dobit denar nazaj.Več nas bi bilo lažje bo ,vsaj misliva tako.Pišite na meil da sepogovorimo o stanju.L.P
tone.saje@gmail.com
Najin meil

To je res, podjetje se seli na približno vsake 4 leta v drugo državo. Zdaj so v Bolgariji. Sem se vsekakor ne bodo vrnili. Lep pozdrav

blab od kje ti ta podatek da so v bolgariji mi res ni jasno

Zdravo!
Moji starši so tudi vplačali za odhod na Tenerife, a se za termin nikakor niso mogli dogovoriti. Sedaj pa se jim je po e-mailu javil Alen Sluga, ki trdi da je sedaj on posrednik za Tenerife (direktni predstavnik..), ampak najprej morajo vplačati letalske karte in šele nato on potrdi izbran termin. A ima še kdo kakšne izkušnje ali se je tudi komu drugemu javil?
Hvala, lp

maja barb ali imate kakšno njegovo telefonsko lpgita

MajaBarb, tudi meni se je javil Alen Sluga, poslala sem rezervacijski obrazec, včeraj mi je napisal, da ga je prejel in da mi bo poslal potrditev.

Tudi meni se je javil, ne zahteva vnaprejšnjega nakupa kart, jaz sem mu poslala samo en datum za dopust in mi ga je potrdil, priporoča pa, da karte čimprej kupimo, ker so vsak dan dražje.
Mi gremo od 30.7.-6.8..Če te kaj zanima ali kogar koli drugega, javite se mi.
Pa kot sem v drugi temi napisala, pišite direkt na RCI, očitno nam hočejo omogočit ta dopust, ker jim je v interesu, da to čimprej potihne!

Kaj je zdej temiTenerifami, a se da še kej zrihtat al je dnar, ki smo ga vplačali šel po gobe.

baje je dnar pozabljen ker jih ni v sloveniji edino če kdo ve če so na tržaski 2 k majo prjavleno firmo sam sm poslala pošto pa sm dobila odgovor naslovnik preseljen tako da baje so na hrvaškem ja denar naš je po moje pozabljen upanja nimam tako da…..ima kdo še kkako idejo naj sporoči čavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv gita

Ella 123!

Mi lahko posreduješ mail od Alena Sluge, ker jaz sem direktno na RCI poslala zahtevo po slovenskem predstavniku, pa so mi odgovorili, da je najbližji predstavnik v Italiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close