INICIATIVA SLOVENSKIH ZDRAVNIKOV
Vi res verjamete da se je tako velik % zdravnikov cepil?
Teh istih zdravnikov, ki so jim vratarji stempljali kartice, cepeav jih ni bilo v sluzbi?
Teh istih zdravnikov ki so vpleteni v korupcijske afere z nabavami v zdravstvu, pa je vse skupaj zastaralo?
Teh istih zdravnikov, ki so se leto in vec praskali po riti in vlekli dodatke, sedaj pa nam utrujajo naj bomo odgovorni?
No…..jaz ne.
Žalostno, da v 21. stoletju obstajajo persone, ki poznajo in preklapljanju verjetja samo med TV, Youtube, Facebook in vaškimi posebneži, ki so na principu rekla – kazala pojedli vse znanje tega sveta.
Toliko znanstvenih člankov in dokazov ampak resnica za simpletone je tisto čez kar da žegen vaško ropotalo s tremi razredi osnovke.
Brezzzz, 03.08.2021 ob 16:00
robi445, 03.08.2021 ob 15:44
čak čak, 03.08.2021 ob 15:00
shure, 03.08.2021 ob 14:51
butalci pač, 03.08.2021 ob 14:42
shure, 03.08.2021 ob 14:28
enostavno814, 03.08.2021 ob 14:23
shure, 03.08.2021 ob 14:17
odgovornost, 03.08.2021 ob 14:12
te trole je treba tožit
A ti trol bi pa tožil vse, ki imajo drugačno mnenje od tvojega…
Upam, na še več takih strani, ki bi jih tudi lahko delili. Neko drugo mnenje, ki se razlikuje tistemu na TV je kot balzam.
To bando bodo slej kot prej tožili tisti, ki bodo zaradi njihovih laži zboleli.
Teli zdravniki grejo lahko ta trenutek v bolnico ali v Sočo, če upajo. Bomo videli, kaj jim imajo za povedat tisti, ki zaradi njih ležijo v bolnici ali so na rehabilitaciji.
Pri takem razmišljanju bo kmalu kamen kriv da si ti zbolelo.
Kaj, sedaj po novem nihče več sam ni kriv da zboli ampak vsi drugi?
Če se govori o dohtarjih pa verjetno so ti več bolnih videli kot ti se mi zdi, tako, da opletati s tem kam naj grejo in kaj bi videli je bull shit.
Raje se vprašaj zakaj niso vsi dohtarji enakega mnenja glede teh zadev.
Namreč dva mehanika, trije, štirje, pet in več ti lahko enako povedo od zavor. Tile pa drugače omenjajo neke fakte, kot pa jih TV bluzi
Kateri dohtarji? Ta svojat, ki niti prevajati ne zna in potem nabija o nezmožnosti zanositve? Ta svojat, ki namenoma meša jabolka in hruške? Ta svojat, ki nima pojma o ničemer, pa kljub temu tuli o njihovih “resnicah”?
Samo povezave pogledaš, od kod ta svojat črpa svoje umotvore in ti je takoj jasno, s kom imaš opravka. Ti jim kar doniraj, ovca. Ko boš zbolelo, pa njih pokliči, naj ti pomagajo.
A ti pa zame skrbiš? Naj tebe pokličem, če bom zbolel?
Ti se zaradi mene cepiš, nosiš masko, se testiraš glumac hinavski?
Tebe briga zame? Če te tako skrbi zame te bom poklical, da mi vrt preštihaš pa, da mi iz trgovine kaj prineseš.
Kao misli na druge pa samo na svojo guzo mislite hinavci. Tudi drugi verjetno enako sam glumijo manj, da jih za vašo rit skrbi.
Če danes me pobere nihče od vas ne bi vedel. Tako, da ne mi s takimi, da vi mislite na druge in pa politiki ki vam nabijajo da je treba misliti na druge in da mislite na druge zato se cepite itd.
Sama gamad ušiva zlagana. Tok vas je vseh skup briga za druge kot za lanski sneg.
Bedak. Ljudje se cepijo v prvi vrsti zaradi samih sebe in nato zaradi svojcev, nekateri tudi zaradi dela, ki ga opravljajo.
Nihče te ne sili, da se cepiš, razumeš? NIHČE. Ampak nehaj posiljevati ljudi s svojo “resnico”, ki nima nič skupnega ne z boleznijo, ne z raziskavami, ne z zdravljenjem. Drži se svojih zarotnikov in furaj svoj lajf.
Glede na tvoje zdravstveno stanje boš v naslednjih mesecih deležen vseh radosti delte. Le počakaj, brihta. Slej kot prej boš odracal v trgovino ali na kofe.
Take, anticepilske pametnjakoviče je prav luštno gledati, ko začnejo cviliti, češ da niso vedeli…..
Debilni fašist, pojdi raje svojemu firerju rit polizat.
Ljudje so se bolj ali manj skoraj vsi cepili zaradi jajotovega fašizma in njegovih debilov, ki izvajajo fašistični režim ter nasilje nad ljudmi.
Nihče se ne cepi zaradi JJ, morda edino par njegovih pribocnikov. Ljudje se cepijo, ker se jim ne ljubi ubadat s testiranji kamor koli greš. Iz strahu pred boleznijo se jih cepi mogoče par odstotkov. Glede na to, da imaš 1, 5 % možnosti, da te ob kovidu trefi huda različica z intubiranjem in dolgotrajne posledice, ob cepljenju pa 0,02% možnosti za kap, se narod pač v izogib težavam, če nisi cepljen, raje cepi. To je to.
Tapravi janšisti se sploh ne cepijo. Ker je vse skupaj zarota. Malo pobrskaj po twitterju, kakšne nebuloze klatijo.
Kar se tiče tega foruma pa škoda besed. Že tako so ga uničili idioti Darko, Robi in Andrej. Zdaj cele dneve norijo po njem in brenčijo s svojimi idiotskimi domislicami in napadi na normalen folk.
Upam, da čimprej fašejo virus, druge variante ti idioti ne bodo dojeli. Tako kot domobranci – dokler niso dobili po pički, so verjeli, da jim bodo Švabi odnašali izdajalske riti – ko je bilo konec vojne, so Švabi ustavili vlake in jih izročili zaveznikom, ti so pa drekovje poslali nazaj v Jugo.
S temi gobezdavimi novodobnimi fašisti bo enako. Ko bodo fasali virus, bodo dobili lekcijo in to fajn bolečo.
Brezzzz, 03.08.2021 ob 16:17
Substanca je preizkušena, že desetletje uporabljana v namene zdravljenja drugih bolezni, torej je povsem predvidljiva. Da ti in podobni, ki blage veze nimate o delovanju vektorskih in RN- zdravil, tulite, kako je vse nepreizkuseno in veste več od stroke, je pa seveda res. Si se vprašal, zakaj je veliko več zdravnikov cepljenih kot bolniccarjev in sester, veliko več izobraženih kot neizobraženih, veliko več razvitih držav kot nerazvitih? Odgovor bi te znal razsvetliti. Ali pa tudi ne…
Si ziher v te navedbe? Papir prenese vse- dodaj verodostojne povezave, da bomo videli ce je res. Ker v reali pa ni tako slisati! Ce bi delal v zdravstvu, bi namrec slisal precej drugacno verzijo! Samo za info.
Poznam, 03.08.2021 ob 22:28
Si ziher v te navedbe? Papir prenese vse- dodaj verodostojne povezave, da bomo videli ce je res. Ker v reali pa ni tako slisati! Ce bi delal v zdravstvu, bi namrec slisal precej drugacno verzijo! Samo za info.
Kaj mu omenjaš realo, če pa taki sploh več ne vedo kaj to je. Virtuala jih je odnesla s svojim tokom.
Sej vidiš da jim po tv povedo da je novo normalno ok in da je punčka fantek in fantek punčka, da so predniki opice, da je zdravilo v injekciji, ki jo zvari nekdo, kateremu je že dokazano da je zavajal in zastrupljal ter plačeval odškodnine za to itd.
Kapsuni ki garbajo in sodišče ki se dela čistuna pa je podrejen državi ki jo vodi bivši preprodajalec orožja al kako je blo. Se pravi vse skup mafija ki bi druge rada imela pod nadzorom in sebi ustvarjala brado kot da so Bogovi. Radi bi DNK spreminjali ljudem, jim vbrizgavali strupe, dnk kradli da jim bodo mešali štrene v prihodnje in to vse brez da bi jih nekoč folk za jajca obesu in jih iz kože dal.
shure, 03.08.2021 ob 14:11
ki to prebere, se potem lahko vpraša zakaj nam vsiljujejo tako nepreverjena cepiva? Kako to, da je trenutno v bolnišnicah z hujšim potekom bolezni necepljeno prebivalstvo? Marsikdo je v dilemi in ne verjame več nikomur. V bistvu se je treba odločiti cepiti ali ne cepiti. Tudi, ko tole preberem, vseeno mislim, da je cepiti se bolj varno. Vedno so določena tveganja, tudi, ko beremo stranske učinke pri zdravilih, ki jih moramo jemati ali ko gremo na kirurški poseg je včasih potrebno podpisati izjavo, da se strinjaš, da ti opravijo ta poseg.
A tale forum nima več možnosti prijave sporočil? Ker take teme bi bilo treba izbrisati. Večkrat je bilo namreč že dokazano, da zgoraj omenjeni zdravniki širijo neumnosti. Prijava na zdravniško zbornico je bila že podana, žal pa ti postopki trajajo in bo še nekaj časa trajalo, preden omenjena spletna stran izgine iz interneta.
Vsak, ki zna razmišljati vsaj malo, pa takih traparij ne širi dalje!
Robi Darko Andrej, 04.08.2021 ob 11:17
Trije fašistični debili pod 100 nicki so dovolj, da uničijo forum s temi lažnivimi svinjarijami, moderator bi moral pljuniti v roke in nekaj dni sistematično prestavljati njihove teme v Teorijo zarote.
Dajmo vsi, pišimo moderatorjem naj izbrišejo take teme: med@over.net
MODERATORJI,
vi pa, prosim, na delo!
shure, 03.08.2021 ob 15:17
Moje mnenje, 03.08.2021 ob 15:09
shure, 03.08.2021 ob 15:06
Seronja hinavska, če jaz omenim ali delim kako mnenje ali svoje je to posiljevanje, če pa vi ali tebi podobni ali celo govedarji po TV non stop nabijajo svoje gluposti pa je to vse drugo kot posiljevanje?
Dej ti meni povej kdaj sem ti nabil besede svoje v rit da se počutiš posiljen/a z mojimi besedami?
——————-
Res, če ne bi bil živ ne bi verjel kako glup je lahko folk.
Vsakič, ko pomislim, da sem bedak in se že skoraj strinjam s tem me potem kdo od vas pripelje do tega, da pomislim, da morda pa le nisem.
Ja, pa si!
Hvala, ker si povedalo, bom vzel na znanje.
Sedaj sva dva in naju vsaj nekaj združuje in ni potrebno da se v vsem razhajava.
-
Ti si pa veliko dovoliš.
Kako se moreš primerjati z mano!
ozadje, 03.08.2021 ob 21:38
Tapravi janšisti se sploh ne cepijo. Ker je vse skupaj zarota. Malo pobrskaj po twitterju, kakšne nebuloze klatijo.
Kar se tiče tega foruma pa škoda besed. Že tako so ga uničili idioti Darko, Robi in Andrej. Zdaj cele dneve norijo po njem in brenčijo s svojimi idiotskimi domislicami in napadi na normalen folk.
Upam, da čimprej fašejo virus, druge variante ti idioti ne bodo dojeli. Tako kot domobranci – dokler niso dobili po pički, so verjeli, da jim bodo Švabi odnašali izdajalske riti – ko je bilo konec vojne, so Švabi ustavili vlake in jih izročili zaveznikom, ti so pa drekovje poslali nazaj v Jugo.
S temi gobezdavimi novodobnimi fašisti bo enako. Ko bodo fasali virus, bodo dobili lekcijo in to fajn bolečo.
Saj NYCI je baje že dobila orenk covid lekcijo, baje je zelo resno.
Plavi, 04.08.2021 ob 11:48
Ta svet res ni normalen, ker tisti, ki opozarjajo na zaroto, so prozvani za fašiste, a tisti, ki dejansko maltretirajo celo človeštvo so pa humanisti, moralisti, dobrotvorci….. Zaustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg odlazim!
Ni sicer nenormalno, je pa bedasto.
To počnejo že od vsega začetka in tako se je vedno počelo. Zato je to normalno, saj zločinci nikoli niso sebe predstavljali kot negativce, ampak žrtve, da so s tem upravičili svoje zločine.
Temu vzorcu prav tako sledi medijska manipulacija, ki zdravo razumne ljudi označuje s teoretiki zarot ter jim hoče nabiti krivdo za fašistične ukrepe in vso povzročeno škodo.
Seveda ste fašisti, še bolj pa nacisti. Kdo drug pa je pobijal stare, bolne in manjvredne rase, Cigane, Jude, Slovane? Nacisti so ljudi, ki niso bili po merilih (zdravi, mladi) lepo odpeljali v bolnice in jih tam usmrtili. Zakaj bi se država ubadala z nekom, ki ima hudo sladkorno, zakaj z nekim kripljem, zakaj z nekim duševno bolnim? Vse pobit oziroma po vaše, prepustit “usodi”. Samo da boste vi, nadrasa, lahko imeli svoje “pravice”.
Robi nep., 04.08.2021 ob 12:12
Ni sicer nenormalno, je pa bedasto.
To počnejo že od vsega začetka in tako se je vedno počelo. Zato je to normalno, saj zločinci nikoli niso sebe predstavljali kot negativce, ampak žrtve, da so s tem upravičili svoje zločine.
Temu vzorcu prav tako sledi medijska manipulacija, ki zdravo razumne ljudi označuje s teoretiki zarot ter jim hoče nabiti krivdo za fašistične ukrepe in vso povzročeno škodo.
Ne samo to, celo psihološko hočejo ljudi tako zavesti, da ne bi znali več sami odločati o najbolj preprostih stvareh ali vprašanjih. Namerno igrajo na čustva pri svoji zlonamerni propagandi.
Med tem, ko jim rečejo, da jih mora skrbeti za druge in naj si nadenejo masko pa je mnogim znano, da ti niti prijatelj ne sme več pomagati denimo graditi hišo in podobno in te lahko doleti kazen.
Prijateljeva pomoč je kazniva ampak misliti moraš pa na tujca in zanj si na usta in čez nos nekaj natikati denimo. Med tem, ko je skoraj vsem jasno, da prijateljev skoraj da ni več, tujca pa še nikoli ni brigalo zate.
Prav tako je bolano psihozno v propagandi, da bodi ti odgovoren med tem ko ne bi nihče od teh, ki izvajajo propagando bil odgovoren ne tisti, ki izdeluje zvarke za brizganje in ne tisti , ki jih vbrizgava.
Če tebe, ki si pisal komentar danes pokopljejo, ne bom vedel, niti za tvojega predhodnika komentarja in tako dalje,niti ne bom imel možnosti, da sem v oporo tvoji družini saj si mi tujec ampak, če bom šel v trgovino pa naj zaradi tebe in tvojega predhodnika si namestim masko na obraz.
Anonimno 3108, 04.08.2021 ob 12:23
Ne samo to, celo psihološko hočejo ljudi tako zavesti, da ne bi znali več sami odločati o najbolj preprostih stvareh ali vprašanjih. Namerno igrajo na čustva pri svoji zlonamerni propagandi.
Med tem, ko jim rečejo, da jih mora skrbeti za druge in naj si nadenejo masko pa je mnogim znano, da ti niti prijatelj ne sme več pomagati denimo graditi hišo in podobno in te lahko doleti kazen.
Prijateljeva pomoč je kazniva ampak misliti moraš pa na tujca in zanj si na usta in čez nos nekaj natikati denimo. Med tem, ko je skoraj vsem jasno, da prijateljev skoraj da ni več, tujca pa še nikoli ni brigalo zate.
Prav tako je bolano psihozno v propagandi, da bodi ti odgovoren med tem ko ne bi nihče od teh, ki izvajajo propagando bil odgovoren ne tisti, ki izdeluje zvarke za brizganje in ne tisti , ki jih vbrizgava.
Če tebe, ki si pisal komentar danes pokopljejo, ne bom vedel, niti za tvojega predhodnika komentarja in tako dalje,niti ne bom imel možnosti, da sem v oporo tvoji družini saj si mi tujec ampak, če bom šel v trgovino pa naj zaradi tebe in tvojega predhodnika si namestim masko na obraz.
fantek moj cepi se…saj imaš rad babico in dedija…ti bi vse naredil, da bi zaščitil babi in dedija- NO PRIDI IN SE CEPI, tako boš zaščitil babico…ampak, sem bral, da so cepiva strupena, da vsebujejo razne strupene snovi….PRIT SM MULC NEUMEN DA TI ZARIJEM TO IGLO V RAMO, PANKRT KOMUNISTIČNI, DEJ SM ROKO!!!!!!!!!!!!!!!!
KRJAVELJ, 04.08.2021 ob 12:29
fantek moj cepi se…saj imaš rad babico in dedija…ti bi vse naredil, da bi zaščitil babi in dedija- NO PRIDI IN SE CEPI, tako boš zaščitil babico…ampak, sem bral, da so cepiva strupena, da vsebujejo razne strupene snovi….PRIT SM MULC NEUMEN DA TI ZARIJEM TO IGLO V RAMO, PANKRT KOMUNISTIČNI, DEJ SM ROKO!!!!!!!!!!!!!!!!
Tvoj zapis je pa tako kretenski da smatram, da si vse napačno dojelo in misliš, da sem pristaš cepiv.
SVAŠTA
Ja bi varoval svojo družino ampak ne s cepivom.
Robi nep., 04.08.2021 ob 12:32
Ta bedarija z nagobčniki je namenjena le temu, da se narod jebe med sabo in diskriminira vsakega, ki ne sprejme tega zločinskega fašističnega režima.
Ker pa glup narod temu naseda in ker se ljudje ne marajo med sabo, jim fašizem daje svobodo pri njihovem izražanju lastne zlobe.
Ja ves čas se gredo razdeli in vladaj, saj vedo, da to vedno doseže svoj cilj, naj bo 100 let nazaj ali sto let kasneje.
Forum je zaprt za komentiranje.