Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek infra rdeča savna ,izkušnje,mnenja,….

infra rdeča savna ,izkušnje,mnenja,….

Dajte mi povedat kaj več o taki savni,ker jaz najdem same hvale .
Zanimajo me tako pozitivna mnenja kot negativna.
Bila sem že parkrat na različnih savna.Prejšni teden sem pa šla v to infra in moram rečt,da nisem prekoračila tistih 15 min.pa vendarle sem drugi dan čutila slabost v želodcu,ki se je pol nadaljevala v kar nekaj dni in resnično sumim,da zaradi te savne.(pa pri srcu sem imela dokaj močne bolečine)sedaj je malo bolje ni pa še čist ok.
Prosim za nasvete !

Mi imamo infra v kombinaciji z finsko. Infra smo vzeli ravno zato ker je učinkovita pri nizkih temperaturah in naj bi bila primerna tudi za ljudi s povišanim tlakom, krčne žile… Jaz finsko zakurim na 50 stopinj, vklopim infra grelce in se lahko brez problema grejem tudi preko 20 minut. Čudno mi je, da bi šele naslednji dan čutila slabost in bolečine pri srcu. Kako si se počutila v savni ? Ti je bilo prijetno ali nelagodno ? Nisem še slišala, da bi infra komu ne odgovarjala, saj je primerna za širši krog ljudi kot večina drugih savn.

Živi in pusti živeti

Občasno grem; nisem zaznal nobenih negativnosti. Mi je pa bolj všeč turška ali finska.

V infra savni je priporočeno biti 20-30 minut, lahko pa do 60min. Tako piše v navodilih, ki smo jih dobili pri savni. Dvomim, da ti je slabo zaradi obiska savne.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Hvala za odgovore .Ja notri sem se počutila v redu.Tudi v ostalih mi ni bil nikoli problem.
A je možno,da se me kakšna bolezen loteva(morda kaj s srcem)?Sem pa nekaj čez 40 !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close