Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Informacije/ razmislek glede letovanja v hotelu Solitudo LASTOVO

Informacije/ razmislek glede letovanja v hotelu Solitudo LASTOVO

Za tiste, ki izbirajo bolj “zdrave” destinacije na Hrvaškem se mi zdi prav, da podam nekaj informacij glede hotela Solitudo na otoku Lastovo, ki je popolno nasprotje zdravim izhodiščem. Skratka v hotelu nihče ne upošteva protikoronskih ukrepov (ni nošnje mask, razkuževanja rok itd..) Tudi hrana pri zajtrku, ki je self service, se jemlje s priborom iz roke v roke…. Mize, ki so kot gasilske klopi ,so umazane in redkokdaj se katera od lenih natakaric spomni, da jih je potrebno obrisati… O kakšni inšpekciji ni ne duha na sluha. O aktualnem stanju sem pisal na google spletno stran hotela, vendar pa je bilo mnenje/komentar zbrisan. Očitno je Hrvatom samo za polnjenje žepov, pa makar na račun zdravja ljudi. Milo rečeno, sramotna sprevrženost naših južnih sosedov.

Še drugi podatki;

Iz kanala ob hotelu smrdi po fekalijah (hotel in nekaj hiš imajo izpuste naravnost v morje). Hotel je star, razpadajoč. V marsikateri sobi plesen…., čiščenje je zelo slabo. Tudi hrana ni kakovostna. V dveh dneh se je “prenaješ”, čeprav so obroki ( večerje) sila mizerni. Poleg tega moraš imeti srečo, da te sploh opazijo in ti večerjo prinesejo. Dogodi se celo, da ti po pol ure čakanja prinesejo hladno večerjo. Skratka zazdi se ti,  da je posredi velik nateg. Za pošteno plačilo dobiš zelo, zelo malo!!!!  Mirne duše lahko zaključim, da v življenju (pa sem prepotoval skoraj vso hrvaško obalo) nisem naletel na slabši turistični objekt, kot je hotel Solitudo  na otoku Lastovo. Odločno odsvetujem obisk!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close