Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Influenserke

Influenserke

Te babe se nonstop hvalijo

Kje so,kam grejo,pa nohti pa cote itd

Tak so ze dosasne

Ta Hajdi Korosec,s to grivo ogabno pa plese v kopalkah

A ni to nc njenih otrok sram,da se mati tako razkazuje po fb itd

Pa Ta Jerica Zupan

Katarina Bencek

O

fausija te daje zal

Na svetu je že mnogo zabitih ljudi in tudi zabite influencerke jih pridobijo.Znajdejo se.

Hajdi pust, ker je edina s Steiermarka. Ostalo katastrofa zloćinske Slavije.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr tako, 27.08.2025 ob 12:35

Te babe se nonstop hvalijo

Kje so,kam grejo,pa nohti pa cote itd

Tak so ze dosasne

Ta Hajdi Korosec,s to grivo ogabno pa plese v kopalkah

A ni to nc njenih otrok sram,da se mati tako razkazuje po fb itd

Pa Ta Jerica Zupan

Katarina Bencek

O

Sicer pojma nimam kdo to so, ampak one so dolgočasne? Ti gledaš dnevno ta njihov dolgčas, ker je tvoje življenje tk faking dolgočasno da rabiš tuja gledat! Ene ljudi ki jih sploh ne poznaš! In potem še razmišljaš o njih. Pa s popolnimi tujci debatiraš o njih? Se sploh zavedaš kako patetično si? Veš zakaj to delajo? Zato ker vas je na stotine zdolgočasenih zafrustriranih babšet in babšetov tam zunaj brez lastnega življenja, ki jih spremljate. Zastojn! One pa lepo služijo s tem vašim buljenjem. V bistvu jim vaše patetično življenje omogoča njihovo po tvoje dolgočasno življenje 😀 Usmiljenja vredni ste resno vsi ki to spremljate in tako osebno jemljete in vam je to nek del življenja sploh. Usmiljenja vredni. Ampak jebi ga, lažje kot svoje življenje živet a ne?

za kozlat. Gre z otroci na morje in objavlja fotke kako na plaži bere knjigo. Mislim.

Mihač, 29.08.2025 ob 14:26

za kozlat. Gre z otroci na morje in objavlja fotke kako na plaži bere knjigo. Mislim.

Bodimo realni no….kaj dosti misliš v življenju pač ne a ne? 😀

Pa pravijo, da so vplivnice, kar koli že to pomeni. Ne bom napisal, kaj to meni pomeni, ker me katera še toži in to objavi na spletu. Me res zanima koga zanimajo babe polne botoksa in silikona. Nos, rit, joške, ušesa, da ne naštevam dalje. In to kažejo kadarkoli in vsem, ki so pripravljeni to gledati. Ja, recimo, da so spremljevalke. In vse kar spada zraven.

bosanec, 29.08.2025 ob 14:33

Pa pravijo, da so vplivnice, kar koli že to pomeni. Ne bom napisal, kaj to meni pomeni, ker me katera še toži in to objavi na spletu. Me res zanima koga zanimajo babe polne botoksa in silikona. Nos, rit, joške, ušesa, da ne naštevam dalje. In to kažejo kadarkoli in vsem, ki so pripravljeni to gledati. Ja, recimo, da so spremljevalke. In vse kar spada zraven.

Kot vidiš kar veliko ljudi bulji v njih, razmišlja o njih, debatira o njih….torej vplivajo le te na njih. Jim polnijo življenje očitno 😀 In takih bebotov zdolgočasenih, ki so včasih samo za sosedi in sodelavci šnofal, sedaj pa še za neznanci online je zelo očitno ogromno. Poglej koliko “sledilcev” imajo. Jim prav fletne dinarčke služijo s svojimi patetičnimi zdolgočasenimi življenji, ki si jih popestrijo s tujimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close