Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Inflacija za reveže

Inflacija za reveže

Forum, je memgrede, Primožev.

Nivo je pa najprej treba met, preden ga lahko prilagajaš…

Je pa zanimiv tale forum, morm rečt. Tiste, ki niso kure, se delajo da so, taprave kure pa pametujejo. Kolk se da s perjam mislt, je pa tud evidentno… :)))

Je pa hec, da se z aviona vid, kje perje frči… :)))

Itak, tko je to. Sej bo bol… tuno je treba jest, tuno… sam ne vem, kje se dobi tako s kostmi… Baje da fosfor al kwa že, nuca pr teh zadevah…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Kako sedaj?

Fitnes ali faks?

Za CalvoChicken? Ali kar oboje? Mišice in pamet?

A kalvokure lahko kadijo? Navadne ne smejo, da ne bi kurnika zažgale.
A kalvokure uporabljajo mobitele al to delajo samo navadne kure?

Pa seveda, po čem ločiš kalvokuro od navadne?

Uf, sem zamudila calvo kure pa prijazne frizerke, ki bi lahko shujšale zaradi premajhne napitnine:))))
Kalvokure se od navadnih ločijo samo po tem, da imajo boljši PR.

Itak Urška, sploh se pa bojim, da bo sam u ta levga shujšala, če dobi pol mn trinkgelda… Pol jo bo pa na ovinkih ven metal… In ni ravno prijeten občutek, če se to dogaja nekomu, ki maha s škarjami okrog tvoje glave…

Veš, Ksiht, dobrodošel med nami kurami, saj to je ne boš verjel, to je ŽENSKI ČVEK! Pa kaj si potem res taka velika p.i.č.k.a., da se sprehajaš tukaj gor!??? Pa saj občutljiv in malenkosten si že, kajne!??

Hehe… dejva najprej neki razčistit, v uk in poduk:

Ksiht ima čist rad kurja bedrca. Tudi taka, malo bolj jezikava, ga čisto nič ne motijo – au contraire… Paše pa zraven mal možgančkov. Tko, za začimbo, da ni jed prepusta. Razumeš? Eh, kwa sploh prašam… Skratka, po perju samo kiham, užaljen nisem pa čisto nič… Torej, uzalud vam trud svirači…

Itak mora nekdo merkat, da kurnika ne zažgete… Ker to bi blo pa res škoda…

Mimgrede, a je PIČKA na listi? Pa glih na temle forumu???

Veš, sej se ne spalča tukaj več razpravljati! Nima smisla, jaz sem takšna kot sem, ti si takšen kot si…O.K. ni panike! Sicer je pa tako ali tako, da sva zašla popolnoma iz te teme. Jaz bom odnehala, vsem ostalim pa želim čimveč dobrih, pametnih odločitev v prihajajočem 2005 in veliko, veliko sreče pa še ljubezni – predvsem tebi Ksiht! Radi se imejte! Pa-pa!

Pa en šus insulina si pozabla dodat… ITAK

Itak sem pa Ksiht.

Ksiht ti pa res ne morš zastopt vsaj malo prijaznosti. Se ti vidi tudi preko neta da si čist zafustriran ksiht – boga tvoja ženska ali moški

Misli si. Pr nas je bogi Ksiht.

Eh, ja… tko to je…

Spet bom šu brez večerje pa s trdmu spat… ITAK

Spet tečnariš.
Večerjo maš u hladilniku, al u mikrovalovki, če je tud tam ni, lohk pogledaš še kam drgam, ziher je pa ni v pralnem stroju. Ančka je v nočni omarci.

memgrede, u mikrovalovki sm najdu MIŠ!!!

Ančka pa pušča… itak bohvedzakaj

Aja… v pralnem stroju je sam ena kost… pa se mi zdi, da ni od tune

Kolk cajta se cmari miš?

:)))))))))))))

Eeee, moj ljubi Ksiht, pa še vedno si Faca (res z velikim F!!)!

Fajn je, ko red v kurniku narediš!

Red v kurniku?

Kako pa to zgleda?

Enim pernatim prijateljicam par pametnih poveš, pa užaljene odkokodakajo na drugo temo.
Temu jaz rečem, da si naredil red!

La Luna se ti ne zdi, da podnevi tebe tukaj nebi smelo biti! In tako neumnih komentarjov deliti! Wow, postala bom še pesniška duša! Pa, da odkokodakajo drugam!?? Hm… Ne, samo imamo še kaj drugega bolj pametnega početi, kot pa tukaj se z določenimi osebki obmetavati z žaljivkami, ki očitno ne peljejo nikamor! **** happens!!!!

Kokoši so očarljiva bitja. V vratu imajo več kosti kot žirafe, nimajo pa zob.

Več o tem:

Niti jezika.

Kaj majo boljš? PRalni stroj? Al PRebavo? Al PRjatle?

PRagmatizem?

Kokoši so med sabo zelo povezane. Branijo člane svoje družine in ob izgubi člana tudi žalujejo. Kokoši se navežejo tudi na ljudi. Skočijo jim v naročje in se z zaprtimi očmi predajo masaži.

V svetu, v katerem živim, prevladuje pragmatičnost. V svetu, v katerem živim, smo navadne kure v večini.
Lahko zaključim, da smo navadne kure pragmatične, kalvo kure pa utopične. Na eni strani resignacija navadnih kur, na drugi strani evforija kalvo kur.

Je pa tud res, da je pragmatizem povezan z zdravim razumom in odgovornostjo. Nisem čist prepričana, da gre za prevladujočo značilnost enih navadnih kur.

Pragmatikom očitajo, da preveč zavirajo. Če pa pragmatik ročno uporabi, se pa nič ne zgodi, saj se obrne za natanko 360 stopinj. Še posebno, če ima pragmatik v avtu potnike.

Drugi očitek, da pragmatiki nimajo vizij, pa mi ni bil nikoli preveč razumljiv. Imajo vizijo, kjer je prihodnost enaka preteklosti. Brez revolucij v sedanjosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close