Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Indonezija: Raj je vzhodno

Indonezija: Raj je vzhodno

Prijatelj Hermawan iz Džakarte je šel na izlet v park Udžung Kulon, 7 ur vožnje vzhodno od Džakarte. Priporoča.

Poslal je nekaj izredno lepih fotografij, ki so objavljene na naslednjem linku:

http://tomo.blog.siol.net/2007/06/06/indonezija-ali-raj-je-vzhodno

Ojla,

Sem res presenečena nas zelo lepo oblikovano spletno stranjo tako, da si jo res moram dobro pregledati ker namreč tudi jaz potujem v Indonezijo in sicer 14.7. in sicer čisto tako, kot ti. Se pravi Sulawezi, Flores, Lombok in Bali. Skrbi me sicer če bom imela čas si vse to tudi pogledat v 30-h dneh. In pa če se sploh lahko leti iz Balija na Sulawezi ali so letalske povezave.

Zelo bi bila vesela, če bi se lahko prej kaj slišala, da bi dobila še dodatne informacije ali pa se lahko tipkava na: lidya.janskovec@gmail.com

Fajn se imej,
Lidija

Z možem sva bila na Baliju aprila. 14 dni in še je bilo premalo da si ga ogledaš in doživiš. Srečno!

Pozdravljeni!

Prosila bi Vas če mi lahko kateri od Vas pove kako je na Baliju s povezavo naših mobitelov oz. nasplošno telefonske povezave?
Ali je možno pošiljanje sms-ju iz Balija v Slovenijo in obratno?
Kako je če nekoga kličeš iz Balija ali obratno iz Slovenije na Bali?

Prosila pa bi Vas tudi,če mogoče kateri od vas ve kako je tam s povezavo interneta?

Lepo Vas prosim za Vašo pomoč in odgovore!

Hvala in lp,Tancy

Mobiji delajo brez težav, o ceni pa ne bi 😉 …
V krajih, kjer so turisti (takih pa je na Baliju veliko), je internet na vsakem vogalu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close