indijska viza
trenutno sem v teheranu, kjer na noben nacin ne morem priti do indijske vize. nase veleposlanistvo ne izdaja vec priporocilnih pisem, ces da so v nasprotju z zakoni, indijci pa mi brez tega nocejo izdati vize.
ima kdo mogoce kaksne izkusnje s tem? poskusil bi lahko v pakistanu, vendar nimam veliko casa, ker mi potece viza, tako da se v to rajsi ne bi spuscal.
Odpravnik poslov v Teheranu. A nimamo mi tam kar veleposlanika? Kontaktiral sem ambasado v Zahedanu, ker se naceloma vizo da dobiti, vendar na isti nacin kot v Teheranu(pismo+pet dni). Pri nasih se mi zdi, da se ne da kaj dost dosec. Probal sem vse mozne variante – osebno sem jih veckrat obiskal, kontaktiral ljudi na MZZ, ki bi lahko pomagali in ni slo.
Jutri grem v Islambad, kjer naj bi po nekaterih podatkih bilo najlazje pridobiti vizo. Tako so mi svetovali v Zahedanu in nek forum govori o tem.
Lp
jutri grem dvignit vizo. nisem imel kaksnih problemov tokrat(za enkrat:). pocasi bo dovolj islamabada in rawalpindija. kaj pa je tok zanimivga v teh dveh klubih? a majo kaj dobrega za jest:)?
drugac pa za informacijo. indijska viza v islamabadu v casu, ko sem jaz tukaj, torej ni problem. nisem rabil popolnoma nobenih dodatnih dokumentov(priporocilno pismo, letalska karta, booking hotela…). placas nekaj cez 50$ in pocakas sedem dni. upam, da jo jutri res dobim, ko tako sirokoustim. v nasprotnem primeru sporocim.
Forum je zaprt za komentiranje.