INDIJANČEK
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › INDIJANČEK
Ali zna kdo doma pripraviti Indijančka. Ne mi svetovati naj pogledam na kulinariko.net, ker iz tam mi indijančki ne ratajo. Zakaj, ne vem. Če mi bo kdo pomagal z receptom in nasvetom bom zelo hvaležna, drugače ga bom pa morala kupovati še naprej pri slaščičarju.
Hvala za odgovore.
INDIJANČKI
15 dag margarine
12 dag sladkorja
4 rumenjaki
20 dag moke
žlica kakava
pecilni
rum
2 dcl mleka
ko je testo pečeno, ga namažemo z marmelado in snegom 4 beljakov + 10 dag sladkorja. Za par minut pečemo v pečici. Pečeno prelijemo s čokoladno glazuro.
Kako ti iz kulinarike.net ne uspe? Meni je že prvič in so bili super.
Kater recept ti je uspel, tisti ki uporabiš za filo 5 ali tisti ki 4 beljake.
Jaz jih bom tudi probala narest.
LP
Jasmina
p.s.
Od kar sem noseča in delam samo po 4h vstrajno nekaj pečem in experimentiram!
Tegale:
Lena, koliko je to par minut in ali Indijanček ne pade skupaj?
Jana, točno ta recept, pa so se mi Indijančki začeli topiti. Lezli so skupaj in na dnu je nastajala prozorna tekočina (od beljaka). Kaj naj naredim, da se tega znebim?
Hvala obema!
Sem že pozabila, ali sem jih imela na hladnem ali ne, ali so se tudi meni topili ali ne. Delala sem jih lani, zato se res ne spomnim.
Najlepše pa se bo vse izšlo, če jih boste kmalu pojedli.
Par minut je 3 – 4 minute in še nikoli se mi ni zgodilo nič nepredvidljivega. Beljak se na vrhu rahlo svetlorjavo zapeče. Edino čokolado moraš mazat bolj na debelo, ker ti sicer nastane mešanica beljaka in čokolade.
lena,
na koliko stopin segreješ pečico?
Na 180, ko pa daš gor beljak, pa lahko nekoliko povišaš temperaturo, naprimer na 200. Se pa osnova peče kar nekaj časa, točno ne vem, pač poskusiš z nožem.
Forum je zaprt za komentiranje.