Najdi forum

Nekaj imam v mislih indijo (jan. 2007) ….pa me zanima …nisem ravno kaksen popotnik…bolj evropske države, tajska (malo več kot mesec)…drugače ma nimam prav veliko izkušenj….Je to primerna oz. priporočljiva destinacija? Pa varnost?

Za kakršenkoli nasvet….lepa hvala….!

Živjo!
Meni se zdi Indija ena taka perfect destinacija za vse, ki se dovolj dobro znajdejo v novih situacijah (če je to prvič) in jih veseli nora mešanica različnih ljudi in kultur….predvsem pa gužva 🙂 seveda ne gre brez kulturnega šoka, ampak drugače se počutiš varno, edino paziti moraš na svoje stvari, da ti jih ne izmaknejo. Misliš potovati sama?
Lp, anka

Preberi si moje nasvete o Indiji.

Za več info pokliči.

LP!

Š3tof

Ja…Š3tof…sem prebrala….če bom imela še kakšno vprašanje te kontaktiram….hvala…

Verjetno pa bom potovala v paru…..Mislila sem naprej za mesec dni v Indonezijo pa od tam naprej….zdaj je vse še v fazi planiranja, zbiranja informacij….Najrajš bi šla najprej v Indonezijo (za ene 2 meseca) pa drugo leto v Indijo..:).ampak kaj ko so letalske karte tako drage…zato sem mislila…1 mesec indonezija in 1 in pol Indija…..vse skupaj….

no ja…bomo videli….. 🙂

Srečno pot! Zih boš uživala!

🙂 …Ancka …hvala….

V Indijo se da tudi po kopnem. Prišparaš za avionsko karto, pa še Turčijo, Iran in Pakistan obiščeš.
Prijetno pot! Kemo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close