Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Indija – september

Indija – september

Helow,

js pa iscem sopotnika/e za Indijo, drugo polovico septembra za 1 mesec… grem v Delhi obiskat prijatla, mogoce se v Nepal… v glavnem nimam nobenih konkretnih nacrtov se 🙂 drgac mam 24 let, kr neki izkusenj s potovanj…

javite se na
redbluesky84@gmail.com

Ej kako pa greš? Kako je najugodneje? Hvala…

Zaenkrat mam varianto s Turkish airlines do Instanbula pol pa naprej do Delhija… pride cca. 680 eur s taksami. ceprov baje se da dobit tud za manj, se cekiram zadevo 🙂
sicer pa sm mal brala kaksna je situacija in mogoce je zarad temperatur bolse it oktobra…
kaj pa ti, mas ze ksne plane?

Ja jaz grem tako in tako tja septembra za 3 mesece. Kako pa si rezervirala za 680 evrov? Ugodno glede na to, kaj jaz najdem…Kje pa štartaš? In preko česa rezerviraš? Nujno mi sporoči, če boš našla še kakšno ugodnejšo varianto. Jaz grem na jug v Keralo.

Septembra je za Indijo že kar OK. Je pa definitivno oktober že bolj prijazen kar se tiče vremena. Glede na to da greš samo za en mesec je mogoče smotrno da greš malo kasneje?

Rezerviran se nimam,ker se iscem najbolj ugodne variante… tko da ti sporocim, ko zvem – to bo verjetno v roku 2,3 dni. nameravala sem it v Delhi za kak teden, za naprej pa se nimam planov, start Lj/Dunaj, ce se bo dalo… ti bos ves cas samo na jugu?
ja sej septembra je se monsunsko obdobje, tko da je definitivno boljsa varianta it oktobra 🙂

V septembru nameravam kreniti proti Indiji ampak po kopnem (kombinacija avtoštop-vlak-avtobus-taksi) tako da bi si spotoma ogledal še Iran in Pakistan in prispel v Indijo enkrat proti sredini oktobra, potlej pa bi še kak mesec, morda dva kolovratil še po Indiji, nazaj pa z letalom, če se pokaže kaka ugodna varianta, če ne pa znova po kopnem po kaki drugi zanimivi poti.

Let iz Dunaja preko Dohe v Delhi pride 630€….

Carpe diem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close