Indija- rezervacije notranjih letov?
Živjo,
ima mogoče kdo izkušnje z notranjimi letalskimi leti iz Bombaya (v Bangalore npr.)?
Ga je potrebno predhodno rezervirati, ne? Kako se pa potem to plača in te karte potem res čakajo?
Vem, da je vprašanje dokaj specifično, vendar morda pa se najde tu kdo s tako izkušnjo.
hvala že vnaprej za odgovor.
Lp.
Notranjih letov budžet prevoznikov a la Deccan ni mogoče rezervirat iz tujine, ker jih ni mogoče plačat, ker ne sprejemajo plačil s karticami, ki niso izdane v Indiji. Zato je treba karte kupit preko posrednika, agencije v Indiji (in seveda rešit vprašanje, kako boš plačal posredniku). Karte so take kot so sicer elektronske letalske karte, torej jo dobiš po mejlu in sprintaš, na letaliču pa se potem izkažeš s karto in dokumentom. Kolikor vem, je nekaterim uspelo kupit preko neta karte za SpiceJet tudi iz tujine, nisem pa tega sam poizkusil.
Karte za recimo Indian Airlines ali Jet pa lahko kupiš pri agentu, kjer si kupil letalsko karto za Indijo tudi za notranje lete.
Spice Air definitivno lahko kupis iz Slovenije (vsaj julija sem to naredil),
Skoraj zmeraj je prostor na pogostih letih, kakrsnega navajas. Cena pa seveda zraste. Dober kraj za vprasanja o Indiji je http://www.indiamike.com, kjer pod Flights najdes tudi spletni naslov, ki ti primerja vse razpolozljive lete po cenah.
Indian Airlines karto ti bodo po moje prodali tudi v Sloveniji.
Lep pozdrav iz okolice Bangalora ;-)!
Hvala. Sva res poskusila preko spice jeta, vendar ne veva, če je prišlo skozi.. Naredila sva vse do konca, potem pa ni dalo nobenega obvestila ali je ali ni.. nevem no.. V kolikih dneh po plačilu ste vam potem dobili elektronske karte?
Sva poslala še mail z vprašanjem, če je mogoče vseeno prišlo, pa nič odgovora..
Zdravo,
Pred dvema dnevoma sem prišel iz Indije in glede prevozov ne kompliciraj od doma. Prideš na letališče ali pa greš k kakemu posredniku (cene lahko prej prečekiraš) in kar na mestu plačaš. Najceneje je če greš kar direktno na eno letališče in se pogovoriš direktno z prevoznikom.
Za let iz Bangalore v Bombay pa ne skrbi, ker je morje poletov vsak dan.
LP
Oo, ful hvala za to informacijo. POtem leti niso tako zasedeni, da je potrebno vse prej, drugače lahko ostaneš brez. Tak einformacij esem dobivala do sedaj.. Bi rada šla iz Bombaya že prvi dan naprej v Bangalore, zato se bojiva, d an ebi bilo več prosto.
Se pa viša cena potem, ne? Bližje kot je let višja je cena ali so te razlike minimalne?
Lahko vprašam še glede vlakov in rezervacij- so potem tam potrebne ali dobiš karto tudi na licu mesta brez težav?
Res hvala še enkrat.
Lp
Cena se viša glede na zasedenost letal, pa malo sreče moraš imeti da mogoče kdo kaj odpove. Razlike so lahko kar občutne.
KO sem sam želel rezervirati preko neta ni šlo, so me pa napotil pri Spicejetu na http://www.yatra.com. Sem jih poklical in so zelo servisibilni in so mi tedaj zagotovil, da lahko plačam s kreditno kartico. To je opcija, če želiš stvari zrihtat od doma.
Na vlak sem šel samo enkrat. Sem se v delhiju prikazal na postaji in jo kupo- no big deal.
Če slučajno rabiš Lonely-ja ga prodajam za 22€. Verzija 2007.
LP
Vlak – odvisno kje in kdaj.
Ponekod je med A in B več vlakov dnevno, drugje le en.
Sam poznam predvsem S Indijo. Npr. DEL-Agra ali DEL-Amritsar: noben problem ker je veliko vlakov. Agra-Varanasi: zelo polno, 2. razred moraš kupiti vsaj par dni prej.
Če so pa kaki prazniki/počitnice potem pa priporočam nakup daleeeč vnaprej.
Je pa vožnja v nabito polnem 3.class vagonu tudi posebno doživetje :)))
Še posebej, če imaš prtljago……
Allegra, SpiceJet je meni karto takoj poslal na mejl, tako da je slabo znamenje, če nisi še nič dobila. Ampak kakor pravi OMatjaz, za lete ni problem.
Za vlake pa jaz ne bi bil tako optimističen – veliko najboljših variant je zasedenih dva tedna naprej in imajo dolge čakalne liste. Malo pomagajo Tatkal in turistične kvote, ampak vlaki so v Indiji cela znanost. No, ampak stanje rezervacij si lahko mirno ogledaš na
http://www.indianrail.gov.in, doma ali v Indiji – vsekakor ti priporočam, da prideš na postajo z jasnim vedenjem o variantah, ker boš najbrž vedela več od prodajalca kart! Razen tega pa je razen v Delhiju in še kje, kjer so posebni turistični šalterji, kupovanje kart prav dinamično in je dobro imeti variante razčiščene že prej.
Če ni vlaka, so zmeraj prostori na avtobusih, to je prava, non a/c Indija. Seveda ne za vsakogar.
Hvala obema.
Saharin, ko si naročil karto po netu so bile kakšne posebne fore za poznat? Nama preprosto ne prime kartice, ali pa ne moreš nadaljevati, ker je kao samo za Indijce.. nevem kje faliva..
Kar se tiče spletne strani si pa verjento mislil http://www.indianrail.com, ne? Ker http://www.indianrail.gov napiše, da ne obstaja..
0Matjaž- sva poskusila tudi preko yatre in celo poklicat, pa so linije kao non stop busy..ti si dobil takoj?
LP pa sva že kupila, hvala.. škoda, ker te ni bilo vsaj malo prej 🙂
Hvala še enkrat.
Lp
Hm, mene indianrail.com pripelje na neko x stran. Karte pa preverjam na
http://www.indianrail.gov.in/
Malo traja, da pogruntaš, kateri meni je pravi zate – Indija pač – ampak potem je pregledovanje variant piece of cake.
SpiceJet je bil takrat zame edina možnost – letel sem Delhi-Srinagar -, vsi drugi so evropske kartice zavračali. Zato se mi zdi povsem mogoče. da so se zdaj skesali še oni, kot pravi OMatjaž. Ampak kakor že rečeno, če bosta nekaj ur v Mumbaiju, vama bodo let v Bangalore prodajali na vsakem vogalu, če pa sploh ne, ga bosta pa pač kupila na letališču, kar bo celo ceneje, se mi zdi, ker bo direktno od prevoznika. Katera firma je najbolj ugodna, preverita na http://faresearch.rediff.com/travel/domestic/farenchse.htm.
Še offtopic: v B’loru sem bil letos šokiran, ker je kar nekaj rikšarjev samoiniciativno vozilo na taksimeter. Mesto – letališče 90 rupij ali 1.5 evra za 1.5 ure.
Ja. Sriangar-Leh je bil kar pustolovščina, trije dnevi vožnje in čakanja na kontrolah, voda je odnesla enega od mostov, prečili smo hudournik po nekakšni železni traverzi … Sicer pa zelo lepo, ni kaj. Zlasti pa kulturni šok, ko po Srinagarju, kjer skoraj ni zahodnjaške duše, in po vseh podhimalajskih zavojih, kjer ni nikogar razen vojaških postojank, prideš v Leh, kjer je avgusta turistov skoraj toliko kot v Goi … Za Leh-Manali pa smo ubrali eno bolj neobičajno turo bolj proti vzhodu, tudi zelo lepo, ampak daleč od opisov v Lonely Planetu 2005: vzemite vse s sabo, tam ni nič … Kjer je bila hiša, so nanjo takoj, ko so nas zagledali, pribijali napis Guesthouse ,-) …
Avtov je kolikor hočeš, če najameš celega. Srinagar-Leh 8000 rupij, Leh-Manali pa nekaj več, se ne spomnim več točno, odvisno tudi od trase. Mislim, da je bila najkrajša 11500 rupij in da jo nekateri vozijo celo po sistemu štart ob treh ponoči, prihod opolnoči.
Lahko pa prisedeš v shared jeep, takrat se cene začnejo nekje pri 1000 iz S. in 1500 iz L. za sedež. Vsaj za pot Srinagar-Leh priporočam nedomačinsko vožnjo, ker je spotoma ogromno reči za pogledat in se je treba drugače vozit nazaj iz Leha, za ene vse do Kargila, torej en dan daleč.
Zelo se splača pogledat na gume (in na šoferja ;-), cesta je ozka, na eni strani skala, na drugi pa nezavarovani prepadi 1000 metrov v dolino. Avtov tam spodaj je kar nekaj.
Ja, bil sem tudi na Kardung Laju in čez v Nubri. Zlasti Nubra precej fascinantna. Super konci so tudi vzhodno od Leha.
Hvala za te povezave (pridejo ful prav)..in vse informaicje obema. Ja, mislim, da sva midva klicala samo na brezplačno cifro v Indijo, ja.. Ok, sva se določila počakat do Indije in upat, da bova še dobila kakšen ugoden let.
A rikšarji kar na taksi meter? POtem ga je treba vprašat, če gre na taksimeter? Koliko pa bi bila npr.realna cena za 1,5 ure? Jst še sploh nimam občutka za te cene..
hvala in pa-pa
Ah, ti rikšarji na taksimeter so izjema, ki potrjuje pravilo. V glavnem taksimetri RES ne delajo. Dodaj deset do dvajset rupij k ceni, ki piše v Lonely Planetu, ali pa tisti, ki jo plačaš na prepaid standu, kjer je, pa bo. In seveda se zmeni za ceno prej … Cena na uro je pa cirka 100 rupij, ampak to ne pomeni, da te bi za 400 rupij 4 ure non stop vozil, ampak da ti vsaj pol časa kaj gledaš, on pa počiva …
Forum je zaprt za komentiranje.