Indija – organizirano
Me mika, da bi šla v Indijo…. ne duhovno, ampak turistično in z agencijo…
Me zanima, če je kdo bil…. ne vem, s Kompasom ali s kakšno drugo agencijo?
Cene so približn tam-tam… Sonček ima čez silvestrovo ugodno ceno, ma me moti, ker je obvezna silvestrova večerja…. Še doma je ne jem… :))))
In kako je bilo? Ste jedli in spali v čistem? Kako je s stranišči po poti ali je bilo omogočeno na avtobusu?
Hvala.. :))
Sama delam za hobi tudi kot turistična vodička (treba je kaj dodatno zaslužiti za zasebna potepanja) in vem, da zna biti tudi organizirano potovanje prav prijetno, če le nisi prevelik individualist oz. če nisi že preiskušen samostojni poptnik. Zagotovo je zelo primerno za tiste, ki jim je bolj kot denar, ovira čas.
Kakšen je standard hotelov, avtobusov, hrane je odvisno od tega , s katero agencijo greš. Prav tako je pri ceni zelo pomembno, da točno prveriš, kaj vse je vključeno v ceni (polpenzion, ogledi…) in kako je sestavljen program – je v ogledih vključeno najpomembnejše, je program preveč “prazen” ali tako natrpan, da ga ni mogoče izvesti…
Ko sem po Indiji potovala z agencijo, so bili vsi hoteli čisti (predvsem je problem vzdrževanje ne toliko čistoča), z WC-ji ni bilo problemov, avtobusni WC-ji se mi zdijo pa izhod v skrajni sili, ker začnejo kljub čiščenju prav prijetno smrdeti. Hrana je pa itak v redu če je dovolj termalno obdelana oz. če uživaš sadje, ki se ga lupi.Kako bo s “tvojo” agencijo pa ne vem – povprašaj o kategorijah hotelov, tipu prevoza, načinu prehrane… preden se odločiš.
Forum je zaprt za komentiranje.