Indigo otroci
miss, a lahko poveš kaj več o tej knjigi? Slišala sem namreč že izrazito pozitivna mnenja in se že skoraj odločila za nakup, pa sem po drugi strani naletela na veliko trditev, da gre za navaden larifari. PO prebranem sem se sama bolj nagnila k slednjim. Lahko zaupaš še, česa te je ob branju knjige stah?
Če je zgodba o indigo otrocih resnica potem bo to generacija brezobzirnih kriminalcev,zasvojencev in morilcev. Sedanji starši v veliki večini nimajo niti časa niti znanja vzgajati teh otrok. Moje mnenje pa je,da so to tisti otroci,katerim starši ne postavijo prav nobene meje kaj se sme in kaj se ne sme-v smislu tistega-glej ga našga kako zna pa si upa-pa čeprav dela samo škodo. Skratka-knjiga je za prebrat in globoko za premislit. LP
Se strinjam z A…, da gre predvsem za poredne in trmaste otroke. Ta stvar o indigo otrokih, o čemer sem brala pred kratkim tudi neke članke, se mi zdi res hudo pretiravanje. Gotovo zaradi mnogoterih vplivov (načina življenja, drugačnih vzgojnih prjemov, številnih medijev in tisoč drugih stvari) otroci funkcionirajo drugače kot včasih, vendar se mi zdi krivično, da so tako množično dobili novo (negativno) nalepko.
prebral – no preletel – na podlagi te teme. Gre za čisto navaden ameriški pofl, pisan v maniri: John Brown, phil. dr. iz nevemkje je tisto jutro bla bla bla…
med drugim trdijo, da tretjina teh otrok prihaja iz vesolja, pa proti koncu knjige se jim posreči kar nekajstranska reklama za nek proizvod, skratka …
dizaster