Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Indian Summer

Indian Summer

Punce,

ali ga je katera mogoce zasledila v kaksni drogeriji? V mullerju ga namrec nimajo vec, jaz bi si ga pa po dolgih letih spet rada kupila (nostalgija me daje).

Hvala in lp!

Jaaa, jaz tudi!!!!!!

Joj, mesto sem na glavo obrnila, če bi ga mogoče še kje našla. Zanima pa me, zakaj ga ni več za dobiti? Res ne vem… sorry

Uh, res skoda. No, hvala vseeno.

Cau!

Ma ta je res enkraten. Tudi sama bi ga spet imela. Pa se ga ne dobi več že nakaj časa.

Tole sem našla:

http://www.99perfume.com/over/INDIAN_SUMMER_Perfume.html?OVRAW=indian%20summer%20perfume&OVKEY=indian%20summer%20perfume&OVMTC=standard

Je katera mogoče zasledila kakšen podoben vonj (vsaj približno)?

JA, ČE GA BO KDO NAROČAL, SEM TUDI JAZ kandidat !!!!!!!

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Pise not in stock!!!!! grrrrrr, tudi na fragrancex.com je tako, na strawberry-ju ga pa sploh nimajo……Ce ga kje najdem v tujini jih bom par kupila, pa se mogoce usmilim kaksne :-))))))))))
Javim!

Punce, nasla sem indian summer na

Lp!

Hojla,

jaz imam ta parfum in ga ne uporabljam že en čas..polovica ga je še približno.. Je še interes?

Verjetno se bo katera druga oglasila, jaz sem zase isti trenutek narocila. Drugace pa, lepa hvala za ponudbo.

Lp!

Ja zgleda, da ni več takega zanimanja.

Hvala za odgovor.

🙂

Lp

Cena?
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close