Najdi forum

MENE ZANIMA,ČE JE ŽE KDO BIL OD VAS V INDIJI IN KAKO JE TAM.
ZANIMAJO ME PREDSEM NJIHOVI TEMPLJI,BUDISTI,SATHYA SAI BABA,
HIMALAJA….
A MI LAHKO KDO POVE,KJE SE DA KUPIT NAJCENEJŠA KARTA ZA INDIA,
ČARTER SISTEM ALI KAJ PODOBNEGA.SE VIZA DOBI SKUPAJ Z KARTO ALI JO JE TREBA POSEBAJ KUPIT IN KJE,KOLIKO STANE.
V INDIJO NAMERAVAM ITI V ZAČETKU MARCA.

Najprej nekaj osnov. Viza in avionska karta nista povezani, velja le to, da te na avion ne bodo pustili, če ne boš imel vize za končno destinacijo. Res pa je, da kar nekaj agencij, ki prodajajo avionske karte uredi vse potrebno za pridobitev vize. Seveda pa to uslugo kar dobro zaračunajo.
Če boš vizo urejal sam, boš moral na Dunaj, kjer boš dobil indijsko vizo v enem dnevu. Menda se da marsikaj urediti tudi preko pošte, vendar jaz tega še nisem poskušal.
Indija je čarobna dežela vsekakor vredna obiska, kar pa ne pomeni da je vsakomur všeč. Marsikdo jo odkrito zasovraži. Nikakor ne pričakuj mirnega ogledovanja templjev in ostalih znamenitosti kot npr. v Rimu. V Indiji so čutila vseskozi bombardirana z močnimi dražljaji – vonji, okusi, zvoki, živimi barvami. Zakonitosti, po katerih deluje njihova družba, so za nas zahodnjake velikokrat nerazumljive, tako je potrebna vrhnja mera potrpežljivosti in improvizacije. Edino pravilo, ki velja, je, da v Indiji nisi nikoli sam. Povsod in venomer te spremljajo prodajalci tega in onega, fehtarji, napovedovalci prihodnosti in pa tudi običniki, ki želijo s tabo samo malo pokramljati.
Torej, pojdi in poskusi, upam, da ti bo všeč. Meni je!
Če te zanima kaj konkretnejšega, piši.
Prijetno potovanje! Kemo

Ja s to tvojo izjavo “Edino pravilo, ki velja, je, da v Indiji nisi nikoli sam.” se pa 1000% strinjam :-)))
Drugače je pa res kot praviš – pravkar sem se vrnil iz Indije in imam v glavi še zmerom kaos misli, občutkov, zaznav – ravno tak kot je njihova družba in življenje.

ZDRAVO JEERY !
A MI LAHKO POVEŠ KJE SE DOBI NAJCENEJŠA KARTA DO INDIJE.

Kolikor vem ima Airpass varianto preko Pariza za 13x.000 SIT + letališke takse. Ja bo treba povprašat po raznih agencijah za koliko ti ponujajo prevoz. Pa še moj nasvet. Čim manj prestopanja ker potem med čakanjem na letališču za naslednji let hitro zapraviš za kakšno pivce ali nepotrebne nakupe, ki pa niso ravno poceni, zato jaz tovrstne “nepredvidene” stroške kar vkalkuliram v ceno prevoza, ko si delam stroškovnik.

LP
Jerry

ja jerry,na vse je treba mislit,tudi na neprididlive stroške – kot praviš ti.
to mi je znano,da se lahko pozanimam na raznih agencijah za karto,tota mene zanima kakšna druga verjanta-čarter sistem mogoče brez presedanja.

“Čarter sistema” do Indije ni.

Hvala Nika !
Seveda ne,saj derekne linije tudi ni.
Obvezno presedanje:-LONDON
ali
PARIS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close