Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Incognito

Incognito

Saša Jerkovič je meni top voditelj… naceloma so meni gostje ok… ampak vceraj je bila pa Martina res obupna… pravzaprav natancneje se je obupnost zacela pri tistem osebnem trenerju… najprej je bila žaljiva, potem pa tudi total nezrelo obnasanje s tistim vzdihovanjem non stop… koliko je stara  13 let???

tisto res ni bilo za gredati

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno882, 24.09.2025 ob 17:25

Saša Jerkovič je meni top voditelj… naceloma so meni gostje ok… ampak vceraj je bila pa Martina res obupna… pravzaprav natancneje se je obupnost zacela pri tistem osebnem trenerju… najprej je bila žaljiva, potem pa tudi total nezrelo obnasanje s tistim vzdihovanjem non stop… koliko je stara  13 let???

tisto res ni bilo za gredati

Pa ko je izjavila, da je nekaj kozjega na unem, ki goji mokarje, res podlo, neposrečeno, totalno mimo, lahko bi jo bilo sram, da pri teh letih nima nobene zrelosti, kaj šele modrosti, IQja ji je pa itak vedno manjkalo…

Tudi prejšnjo serijo oddaj je Maja že bila gostja in se ravno tako kokošje obnašala. Meni tudi Ranko preseda: vedno nekaj skače v besedo in poskuša bit duhovit. Dolgočasna že oba, na polno.

Celo oddajo je bila nemogoča, ne le pri trenerju. Ranko tudi ni bil bog ve kaj.

Najbrž jo bo treba vsaj še 1-2x gledat.(. To je že vse posneto. Vmes ni nihče iz RTV to pogledal in rekel: to bomo še 1x posneli z nekom drugim.

Meni je oddaja top. Jerkovič je presenetljivo duhovit.

Je pa vse odvisno od teh, ki ugibajo. Urška mi je izredno simpatična, Javšnik je bil tudi super. MM pa negledljiva, neposlušljiva, agresivna. Podobna je bila Katarina Mala prejšnjo sezono. Grozna, sanovšečna (“Saško” ?).

Ranko mi izpade glup. Ne vem ali je to igra, ali je res tako glup.

Ko so te “agresivne” zenske + Ranko, potem ni tak uzitek gledati, ker drug drugemu segajo v besedo.

Zelo dober je bil še en stand-up komik iz Primorske. Ne vem imena.

Sta dve nemogoči? Katarina Mala je tudi ena. No, vseeno boljša od te MM. Ta je res katastrofa.  Ranko se trudi bit simpatičen, duhovit, mu ne uspeva. Urška je fajn, Matjaž je bil fajn, ja tisti Primorec ( sedaj se ne spomnim imena) tudi o.k. Tudi Mitička  ni ravno duhovita, simpatična. Je ne gledam rada.

Voditelj je super. Naj izberejo simpatične, duhovite ljudi, bo  fajn oddaja.

če seštejemo, 25.09.2025 ob 08:23

Sta dve nemogoči? Katarina Mala je tudi ena. No, vseeno boljša od te MM. Ta je res katastrofa.  Ranko se trudi bit simpatičen, duhovit, mu ne uspeva. Urška je fajn, Matjaž je bil fajn, ja tisti Primorec ( sedaj se ne spomnim imena) tudi o.k. Tudi Mitička  ni ravno duhovita, simpatična. Je ne gledam rada.

Voditelj je super. Naj izberejo simpatične, duhovite ljudi, bo  fajn oddaja.

Tisti Primorec je Žan Papič. Je o.k.

primorec840, 25.09.2025 ob 10:49

Tisti Primorec je Žan Papič. Je o.k.

JAAAAAA, Zan Papic je bil.

Je ne morem gledat, ne poslušat. Besedolov gledam, le kadar ni nje. Deluje mi nekako prisiljeno, nespontano. No, je pa daleč od groznega obnašanja MM.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close