Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Incestna “želja”

Incestna “želja”

Ravno to je tisto, kar zadevo naredi nenormalno. Da sin o svoji mami razmišlja kot o seksualnem objektu, namesto, da bi ga zanimale ostale ženske, potem je to lahko znak zgrešene vzgoje.
Prav tako obstaja večja možnost, da se možnosti genetskih napak povečajo in pridejo bolj do izraza.[/quote]Bi lahko bil. V kolikor si avtor vsega skupaj ne preveč domišlja??…če pa ima tudi mati kaj pri teh signalih, potem pa je vse skupaj logična posledica. Žal.

Samo, pri tolikih ženskah, SINE, narava ti je dala pamet, da domišljijo uporabiš pri ostalih ženskah, pa ne ravno pri svoji mami no.

Navezujoč se na to temo …

Pred leti me je (in to na žalost še vedno traja) začel motiti vonj mojega sina. Ravno je vstopal v puberteto, izdatno se je začel potiti, hkrati pa je ugotovil, da je njegov lulek sila uporabna in zabavna zadeva. Skratka, smrdel mi je on, njegova oblačila, njegova soba … da ne dolgovezim, zadeva je postala tako strašno moteča, da sem se za nasvet zatekla tudi k zdravniku, kjer pa – razen nasveta, da naj bolj skrbi za svojo higieno (kar pa skorajda ni mogoče, ker bolj kot skrbi že ne more) – nisem dobila pametnega pojasnila.

Zanimivo mi je bilo, da je tako zelo smrdel samo meni, medtem ko so npr. moje prijateljice ugotavljale, da v njegovi sobi mogoče res malo smrdi, a ne spet tako grozno. Pa ne, da me vonj drugih ne moti, tudi partner pride prešvican z nogometa, a se mi njegov “smrad” ne zdi tako zelo neznosen, da bi se mi obračal želodec.

Potem sem se malo zakopala v literaturo in ugotovila, da je tako narava sama poskrbela, da ne bi prišlo do incestnih situacij. Zato da nam mame/sinovi, očetje/hčerke nikoli ne bi “zadišali”.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja in zdaj bo nekdo zaključil, da njegova mama, NI njegova mama….

LoL ta Margot. Tok knjig je že prebrala, v glavi pa še vedno pajčevine.

Odvisno kaj bere. Ampak tako traparijo zapisat javno…. bolje bi bilo, če bi pisala nadaljevanje TV serije MONa…

Koliko enega sprenevedanja. Ojdip je znan že iz Stare Grčije, torej so takšne stvari poznali že takrat in najbrž še prej. Cele monarhije so na ta način ohranjale čistost svoje krvi in oblasti. Ne zagovarjam tega vendar tudi ne obsojam sploh če se v to podajo udeleženci prostovoljno in čist prisebno. Če moram sprejemat geje in lezbijke in celo naj bi sprejemal njihove poroke, posvojitve otrok…
Se mi incest zdi še najmanj nenaraven…

Incest je bolno dejanje in zato vredno prezira, absolutnega neodobravanja. Kdor to sprejema kot del naravnega dogajanja, je ravno tako mutant ter vreden kamenjanja.

Ja in zdaj bo nekdo zaključil, da njegova mama, NI njegova mama….[/quote]
Ali pa imajo v družini kake težave z vonjanjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sorry EnTim. tu pa si res brcnil mimo. ne vem pri ljubem bogu kaj vas motijo geji in lezbijke. naj se majo radi, pa koga to moti. incest pa ni naraven ampak bolan odnos, ki je verjetno tudi posledica vzgoje. 🙁

Sorry EnTim. tu pa si res brcnil mimo. ne vem pri ljubem bogu kaj vas motijo geji in lezbijke. naj se majo radi, pa koga to moti. incest pa ni naraven ampak bolan odnos, ki je verjetno tudi posledica vzgoje. :-([/quote]
Pač imava različna mnenja glede tega 🙂
Najmanj mi je pa v interesu koga kaj prepričevat, bolj si mi všeč ko pišeš kaj nagajivega 🙂
O gospodinjah naprimer 🙂

Kolk gneva nosiš v sebi…zato si tako težka:).

Kolk gneva nosiš v sebi…zato si tako težka:).[/quote]

Tebi tudi sproščanje v okviru incestne družine ne pomaga.

Kolk gneva nosiš v sebi…zato si tako težka:).[/quote]

Tebi tudi sproščanje v okviru incestne družine ne pomaga.[/quote]
Komentar, ki bi ga prisodil tebi z zavezanimi očmi 🙂

Wow kva enim pere…mislim moraš pa biti zares ene posebne sorte, da hočeš se dat dol z lastno mamo…eni pa še to podpirate faq ej bolestniki…of tokih žensk, ki jih maš na razpolago po svetu tip izbere lastno mamo…sick just sick.

🙂

Ko srečam kakšno mlado sexi mamico z otrokom, si mislim. Ej mali kako bi jaz bil na tvojem mestu 🙂

Prijateljice si povabila, da ste ovohavale sinovo sobo!??? :)))
Za kondome se tudi z mamo posvetuje, kakšne izbrati? Verjetno dišeče sadne? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Le kako bi se nadaljevala naša telenovela … in potem so pisci MON-a začeli natepavati mame…

Margo, kaj pa pubertetniško hčerko, bo pa očka peljal k zdravniku na pregled, ko ji bodo začele bradavičke otekat? Ker to je lahko rak, a ne? Njeno sobo pa bodo ovohavali njegovi prepoteni nogometni prijatelji? 😀

Margo, predlagam sinu, da si nabavi ključavnico, da ne bo mati vohljala po njegovih stvareh in ga spravljala v zadrego. 😉

haha danes si si pa Margot upravičeno privoščil. 🙂

Da sin tole izve, da je njegova mat skupaj s kolegicami ovohavala njegovo sobo… sramota do konc življenja. In taki pol postanejo geji… saj to je čist naravno 🙂

Predlagam, da najprej postanete starši. Za to ga seveda morate najprej nekam vtaknit. Je pa seveda zelo priporočljivo, če to ni vaša mama.

To lahko potrdim tut za sestre. Vem da je zdej “in” ce si sisterfaker, sam ocitno je neki v krvi kar odbije enakost. Skoda res za sestre, pa tok lepo bi se lah meli ce ne bi bla narava taka prasica.

Nimaš svoje ali tvoja ni za…? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close