Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek In ta ZBUJENI kam mislite kam to pelje?

In ta ZBUJENI kam mislite kam to pelje?

Vi ta budni,kam mislite, kam tole zapiranje in fašističnim režimom podobno “urejanje” reda med ljudmi vodi?

Kaj razmišljate, kako naj bi se to rešilo in ali vsak od vas kaj išče na novo, kaj bo potrebno ali se le predajate času,ki vas bo na koncu prisilil, da bo vse vaše tarnanje zaman in se boste podredili čisto vsemu, kar se bo mafijska struktura,ki si je vzela oblast za svojo domislila?

Misli mi bežijo predvsem v Afganistan, kako se bodo uspele rešit režima talibanov tamkajšnje ženske, dekleta?

Ne predstavljam si življenja tam, kakšna prihodnost jih čaka.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin550, 29.08.2021 ob 18:21

Vi ta budni,kam mislite, kam tole zapiranje in fašističnim režimom podobno “urejanje” reda med ljudmi vodi?

Kaj razmišljate, kako naj bi se to rešilo in ali vsak od vas kaj išče na novo, kaj bo potrebno ali se le predajate času,ki vas bo na koncu prisilil, da bo vse vaše tarnanje zaman in se boste podredili čisto vsemu, kar se bo mafijska struktura,ki si je vzela oblast za svojo domislila?

Vodi v vojno.

Vodi v mutacije, ko bodo antivakserji zelo zelo tanko piskali.

slabo bo, 29.08.2021 ob 18:37

Vodi v mutacije, ko bodo antivakserji zelo zelo tanko piskali.

Bolje da ne veš kaj te čaka.

robi445, 29.08.2021 ob 18:30

Vodi v vojno.

Mislim, da si dovolj blizu s svojim razmišljanjem. AMPAK ali bi znal povedati katera struktura, katere strani naj bi pripeljale do tega, da bo vojna?

Si mislil, da se bo vzpostavila nova vojna struktura in oborožene sile ali naj bi jo povzročile že nekatere obstoječe?

Kaj ti misliš? Kako boš ti ukrepal? Kakšni so tvoji nasveti?

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 18:48

Kaj ti misliš? Kako boš ti ukrepal? Kakšni so tvoji nasveti?

Predolg bi bil v tem, če bi pisal vse kar mislim. Kako sem,bi ali bom ukrepal tudi ne smem govoriti.

Nasvet je pa ta, ker ni v živo iz oči v  oči, da bi povedal, kaj več, da bi bilo za mnoge izmed vas dobro, da spoznate okvirje in bistvo pravne fikcije in kaj to je vsaj na osnoven in “grob” način.

Kajti potrebujete za začetek le to in šele potem se lahko,kot po “tekočem traku” začnejo vam odkrivati stvari, zaradi katerih so se dogajali, se in se še bodo nekateri dogodki. Plus tega lahko spoznate družbo v kateri danes živite na popolnoma drug način in vam neenakosti, mnoge nesrečne zgodbe nekaterih ljudi ter drugo, da ne naštevam postanejo logične  na podlagi drugih temeljev.

Vam nekaj pokažem:

Ste bili kdaj na sodišču?

Se spomnete, da sodnik obleče nekaj,kar naj bi pomenilo neko avtoriteto itd?. No, pač šarada, maska, predstava mnogim vzame pamet. Tako pač delujejo.

Tako sem tudi sam na sodišču pokazal, da oni niso edini, ki se znajo iti igro mačke in miši ter skrivalnice.

Pa delim del oprave, ki sem jo nosil in napis katerega sem imel pripetega.

sam-svoj-ef

zakuga se pa tak vzorn človk kukr je darwin kalt po sodnij?

he he, 29.08.2021 ob 19:39

zakuga se pa tak vzorn človk kukr je darwin kalt po sodnij?

Ravno zato, ker je Darwin takšen, da ko izve za neko hudo krivico, ki se dogaja ljudem ne more biti tiho.

Če Darwin spozna, da njega nekdo za nos vleče potem spozna, da druge tudi. Ker Darwin ni vsemogočen bil seveda se uči iz lastnih napak. Darwin je prav tako včasih živel po nekih utvarah družbene uveljavitve, kot drugi. Zaganjal se je, da bi pokazal, drugim da je vreden, se pehal za materializmom,iskal ljubezni, odgovore na to zakaj je svet kot je itd.

Spoznal je, da obstaja struktura v državah, ki se nenehno zavzema za to, da se resnica prikrije kajti le tako se lahko še naprej povzroča krivica, tistim,ki pa se krivica dogaja pa se pripiše njim samim in tudi sami jo tako dojemajo.

IMAMO SKORAJ VSE DOKAZE. EVROPA JE CENTER PLANDEMIJE ZATO, KER JE V BANKROTU. POKOJNINSKI SKLADI SO PRAZNI, ZATO SO SI ŽELELI PODREDITI EVROPO; PREDEN LJUDJE IZVEDO

Dr. Reiner Fuellmich, nemški odvetnik in mednarodna skupina odvetnikov ter drugih, ima skoraj vse dokaze za sojenja približno 3000 ljudem, ki nas kontrolirajo preko dveh organizacij; Svetovne zdravstvene organizacije in Svetovnega ekonomskega foruma. Davos klika je sicer nameravala plandemijo izvesti leta 2050, a jim pohlep ni dal miru. Pa so jo zanetili prej. Dr. Reiner Fuellmich je vse te informacije dobil od žvižgačev, naslednjo pa od ameriške bankirke. Postavil ji je vprašanje:

Zakaj je center najhujšega dogajanja ravno v Evropi?

Ker je Evropa bankrotirala. 3000 ljudi je pokradlo ves denar iz pokojninskih skladov, ljudje tega ne vedo, In ravno to je razlog, da so si želeli podrediti celo Evropo s strahovlado preko zgodbe o virusu in s prisilo v cepljenja zaradi cepilnih potnih listov, s katerimi bi nas popolnoma nadzorovali. Prav tako naj bi bila popolnoma ‘broke’ tudi Evropska centralna banka. Prav ti isti ljudje naj bi bili odgovorni tudi za vse pretekle krize, kjer so v glavnem kradli denar, potem pa ga tiskali. Od davkoplačevalcev naj bi denar kradli 30 let , potem pa so mislili, da bodo s tiskanjem novega to uredili. Da nas bi utišali in preusmerili pozornost, so si leta 2019 izmislili plandemijo (veliko prej, kot so sprva načrtovali, zato toliko napak v vsej tej zgodbi):

Drugi cilji plandemije:

– odvzeti svobodo ljudem zaradi virusa,

– svetovna depopulacija,

– popolni nadzor nad vsemi prebivalci sveta,

– genetski eksperiment.

Vendar je treba vedeti, da ne gre za enovito zgodbo in načrt. Gre za različne interese, ki so se zvrstili v tej zelo kompleksni zgodbi, ki je prav zaradi tako različnih interesov danes takšna kot je.

Kaj jih je izdalo?

Prvotni načrt za plandemijo je bil datiran na 2050, zaradi pohlepa so ga izvedli prehitro, odtod toliko napak, ki so jih počeli. Dr. Reiner Fuellmich pravi, da imajo z mednarodno skupino odvetnikov vse dokaze za to. Sodni procesi se najverjetneje ne bodo mogli izvesti na obstoječih sodiščih, zato bodo ustvarili, prav za ta zločin proti človeštvu, posebno sodišče. Ti ljudje, okoli 3000 jih je, sem spada tako imenovana Davos klika, so z denarjem podkupovali zdravnike, vlade, z njim so grozili in izsiljevali ljudi.

V to stanje nas je pripeljal globalizem, ki ga vodijo super bogati, ki so ustanovili WHO in WEF. Gre za manj kot odstotek ljudi, ki si je nad vso svetovno populacijo zaželel popoln nadzor in vlado.

Kaj lahko storimo ljudje, ki slutimo in vemo, da gre za prevaro?

Naša naloga je, da se izobražujemo, brskamo za alternativnimi mediji, sporočamo naprej, razširjamo te informacije, se povezujemo v iniciative in si pomagamo. Ljudem, ki se željo cepiti, se ne da pomagati, meni dr. Reiner Fuellmich. Za te je škoda energije. Vendar je za veliko ljudi, ki sicer nosijo maske in spoštujejo ukrepe, še upanje, ker slednje počnejo le zato, ker ne želijo težav, vedo pa, da se za vsem tem dogajajo zelo čudne stvari. Nemoralne, neetične in nevarne za človeštvo. Zato ne smemo izgubiti. Ker če izgubimo ta boj, izgubimo človečnost.

A na koncu tunela je luč. Svet bo po tem procesu drugačen – bistveno boljši.

Moje besedilo je delno povzeto po pogovoru z dr. Reinerjem Fuellmichom, ki ga lahko najdete sami. 15 minut dolg video, intervju.

Robi567, 29.08.2021 ob 19:49

IMAMO SKORAJ VSE DOKAZE. EVROPA JE CENTER PLANDEMIJE ZATO, KER JE V BANKROTU. POKOJNINSKI SKLADI SO PRAZNI, ZATO SO SI ŽELELI PODREDITI EVROPO; PREDEN LJUDJE IZVEDO

Dr. Reiner Fuellmich, nemški odvetnik in mednarodna skupina odvetnikov ter drugih, ima skoraj vse dokaze za sojenja približno 3000 ljudem, ki nas kontrolirajo preko dveh organizacij; Svetovne zdravstvene organizacije in Svetovnega ekonomskega foruma. Davos klika je sicer nameravala plandemijo izvesti leta 2050, a jim pohlep ni dal miru. Pa so jo zanetili prej. Dr. Reiner Fuellmich je vse te informacije dobil od žvižgačev, naslednjo pa od ameriške bankirke. Postavil ji je vprašanje:

Zakaj je center najhujšega dogajanja ravno v Evropi?

Ker je Evropa bankrotirala. 3000 ljudi je pokradlo ves denar iz pokojninskih skladov, ljudje tega ne vedo, In ravno to je razlog, da so si želeli podrediti celo Evropo s strahovlado preko zgodbe o virusu in s prisilo v cepljenja zaradi cepilnih potnih listov, s katerimi bi nas popolnoma nadzorovali. Prav tako naj bi bila popolnoma ‘broke’ tudi Evropska centralna banka. Prav ti isti ljudje naj bi bili odgovorni tudi za vse pretekle krize, kjer so v glavnem kradli denar, potem pa ga tiskali. Od davkoplačevalcev naj bi denar kradli 30 let , potem pa so mislili, da bodo s tiskanjem novega to uredili. Da nas bi utišali in preusmerili pozornost, so si leta 2019 izmislili plandemijo (veliko prej, kot so sprva načrtovali, zato toliko napak v vsej tej zgodbi):

Drugi cilji plandemije:

– odvzeti svobodo ljudem zaradi virusa,

– svetovna depopulacija,

– popolni nadzor nad vsemi prebivalci sveta,

– genetski eksperiment.

Vendar je treba vedeti, da ne gre za enovito zgodbo in načrt. Gre za različne interese, ki so se zvrstili v tej zelo kompleksni zgodbi, ki je prav zaradi tako različnih interesov danes takšna kot je.

Kaj jih je izdalo?

Prvotni načrt za plandemijo je bil datiran na 2050, zaradi pohlepa so ga izvedli prehitro, odtod toliko napak, ki so jih počeli. Dr. Reiner Fuellmich pravi, da imajo z mednarodno skupino odvetnikov vse dokaze za to. Sodni procesi se najverjetneje ne bodo mogli izvesti na obstoječih sodiščih, zato bodo ustvarili, prav za ta zločin proti človeštvu, posebno sodišče. Ti ljudje, okoli 3000 jih je, sem spada tako imenovana Davos klika, so z denarjem podkupovali zdravnike, vlade, z njim so grozili in izsiljevali ljudi.

V to stanje nas je pripeljal globalizem, ki ga vodijo super bogati, ki so ustanovili WHO in WEF. Gre za manj kot odstotek ljudi, ki si je nad vso svetovno populacijo zaželel popoln nadzor in vlado.

Kaj lahko storimo ljudje, ki slutimo in vemo, da gre za prevaro?

Naša naloga je, da se izobražujemo, brskamo za alternativnimi mediji, sporočamo naprej, razširjamo te informacije, se povezujemo v iniciative in si pomagamo. Ljudem, ki se željo cepiti, se ne da pomagati, meni dr. Reiner Fuellmich. Za te je škoda energije. Vendar je za veliko ljudi, ki sicer nosijo maske in spoštujejo ukrepe, še upanje, ker slednje počnejo le zato, ker ne želijo težav, vedo pa, da se za vsem tem dogajajo zelo čudne stvari. Nemoralne, neetične in nevarne za človeštvo. Zato ne smemo izgubiti. Ker če izgubimo ta boj, izgubimo človečnost.

A na koncu tunela je luč. Svet bo po tem procesu drugačen – bistveno boljši.

Moje besedilo je delno povzeto po pogovoru z dr. Reinerjem Fuellmichom, ki ga lahko najdete sami. 15 minut dolg video, intervju.

Malo bi “popravil” ta zapis. To, da je bilo mišljeno šele leta 2050 začeti s takim projektom, kot je opisan to ne drži. Je pa res, da so pohiteli AMPAK ponovno popravljam ne zaradi pohlepa ampak, ker se je nekaj zgodilo, kar je presenetilo njih same. Saj tudi oni niso vsemogočni pa čeprav imajo SKORAJ vse na dosegu.

Da je center dogajanja v Evropi pa še kako drži. Vsekakor pa je za vse vas in skoraj cel svet skrivnost, da pa je ravno Slovenija izbrana za nekaj od koder naj bi se spreminjal svet in se v neki meri to je že zgodilo in se še bo. Zakaj je izbrana Slovenija tako ne povem za sedaj. Povem pa, da se je v Kranju na Gorenjskem nekaj sicer mnogim ne preveč v oči bodeče zgradilo kar pa je imelo bistven pomen glede tega, kar omenjam pa vseeno le to še puščam v skrivnosti.

Temu dr. Fullmichu ne verjamem nic, ta tud lupeta v prazno. Dejstvo je samo eno, cepiva so za en kuraz, tega hudica (pa na zgodbe o netopirju tud ne nasedam, to se je spet nekdo vsemogocnega igral) se ne bomo tako zlahka resili, samo da nas ne zaloti se kaj hujsega. Vsa znanost se je izkazala za en velik blef in pralnico denarja ,ce navadne korone (kaj bi sele bilo, ce bi se pojavil kak virus s 70 posto smrtnosti, izumrtje in nic drugega) ne zmorejo pozdravit ali razviti pravega cepiva namesto te carovniske zupe. To je vse nesposobno. Ko njim jebe m.. nic od njih razen praznih besed in velikih dodatkov na bancni racun. Sita sem jih do grla raznih Furmllihov in raznih vsevednih znanstvenikov- vedo oni moj kuraz.

Darwin550, 29.08.2021 ob 20:01

Malo bi “popravil” ta zapis. To, da je bilo mišljeno šele leta 2050 začeti s takim projektom, kot je opisan to ne drži. Je pa res, da so pohiteli AMPAK ponovno popravljam ne zaradi pohlepa ampak, ker se je nekaj zgodilo, kar je presenetilo njih same. Saj tudi oni niso vsemogočni pa čeprav imajo SKORAJ vse na dosegu.

Da je center dogajanja v Evropi pa še kako drži. Vsekakor pa je za vse vas in skoraj cel svet skrivnost, da pa je ravno Slovenija izbrana za nekaj od koder naj bi se spreminjal svet in se v neki meri to je že zgodilo in se še bo. Zakaj je izbrana Slovenija tako ne povem za sedaj. Povem pa, da se je v Kranju na Gorenjskem nekaj sicer mnogim ne preveč v oči bodeče zgradilo kar pa je imelo bistven pomen glede tega, kar omenjam pa vseeno le to še puščam v skrivnosti.

In kaj se je zgodilo ?

Čemu takšna skrivnost ?

Mary nepr, 29.08.2021 ob 20:03

Temu dr. Fullmichu ne verjamem nic, ta tud lupeta v prazno. Dejstvo je samo eno, cepiva so za en kuraz, tega hudica (pa na zgodbe o netopirju tud ne nasedam, to se je spet nekdo vsemogocnega igral) se ne bomo tako zlahka resili, samo da nas ne zaloti se kaj hujsega. Vsa znanost se je izkazala za en velik blef in pralnico denarja ,ce navadne korone (kaj bi sele bilo, ce bi se pojavil kak virus s 70 posto smrtnosti, izumrtje in nic drugega) ne zmorejo pozdravit ali razviti pravega cepiva namesto te carovniske zupe. To je vse nesposobno. Ko njim jebe m.. nic od njih razen praznih besed in velikih dodatkov na bancni racun. Sita sem jih do grla raznih Furmllihov in raznih vsevednih znanstvenikov- vedo oni moj kuraz.

Pa saj nimajo namena nikogar pozdravit. In od česa bi sploh naj koga pozdravili ? Oziroma, niti ne delajo na tem, da bi koga pozdravili, ampak na tem, da čimveč ljudi umre.

Darwin550, 29.08.2021 ob 19:33

Vam nekaj pokažem:

Ste bili kdaj na sodišču?

Se spomnete, da sodnik obleče nekaj,kar naj bi pomenilo neko avtoriteto itd?. No, pač šarada, maska, predstava mnogim vzame pamet. Tako pač delujejo.

Tako sem tudi sam na sodišču pokazal, da oni niso edini, ki se znajo iti igro mačke in miši ter skrivalnice.

Pa delim del oprave, ki sem jo nosil in napis katerega sem imel pripetega.

sam-svoj-ef

Hahahahahaha???? maš jajca! Al si pa lih prav nor-ja vem, ta izraz ti ni všeč.

Kkrkol… Tk temačno je vse, da se je zbudit res težko in odpret oči, ker se počutim vsakič, ko širš gledam tako majhno in ranljivo! Težko je dojet, da pohlep dosega take razsežnosti in, da smo v ta čudovit svet prnesli tok gorja.

Upam, da se plan sfiži, škoda je tako že prevelika. In vedno zlo spodriva dobro! Je pa res, da tolikšna spranost in egocentričnost dosega nove mejnike. Grem raj risanko o nekem krtu zravn bulit ????

Darwin kaj piše na listku?  So padale kakšne opazke na sodišču glede tvoje oprave?

ja darwinček ustanov že enkrat kult. sj maš dar za nakladancijo. pa sumljive seksualne prakse. mrbit boš dobu dost dnara pa še velestručnjaške moderatorje rešil pucanja sekretov. he he

Robi567, 29.08.2021 ob 20:05

In kaj se je zgodilo ?

Čemu takšna skrivnost ?

Bom poskušal nekako usmeriti v neko razmišljanje brez da direktno povem.

Znano ti je, da ljudje dobijo raka. Znano ti je, da povedo, da vsak človek ima rakave celice v sebi.

Dejstvo je, da ima celice. Ko v tebi zraste rak je to posledica mutacij celic. To pomeni, da je nekaj povzročilo mutacijo. Gensko spremenjeni organizmi so tudi nekakšni mutanti. Verjetno pa si tudi slišal, da je nekdo imel raka pa je kot po čudežu ta izginil.  To je en del za razmišljanje, kako je to mogoče in kaj vse se na tem področju dogaja.

Sedaj pa drugo področje človeške psihe (psiha, tako telo kot duh-um)

Ko so ljudje v depresijah, duševnih boleznih, kot jih imenujejo pa jih tako imenovana stroka s tega področja “zdravi na različne načine”. Npr, nekdo, ki je hitre jeze in neobvladljiv dobi neko pomirjevalo, ki mu vpliva na določene receptorje itd., da nima več takih izpadov. Ponovno bi lahko našteval naprej ampak nima smisla. Bistvo je, da ko tisti človek prejme nekaj takega, ga tisto pomirjevalo umiri.

No, bistveno je pa pri vsem tem, da genetika sama lahko uravnava to, kakšen bo nekdo. In niso potrebna pomirjevala ampak sprememba genetike. Namreč genetika je več kot vsa pomirjevala skupaj. Če je gen takšen, da ne boš prekomerne jeze potem tudi ne boš. Obstaja pa nekaj kar je povezano tudi s čustvi in tudi to je na področju genetike. Sedaj pa tisto, kar bo morda takim, ki iščejo vsaj malo zadoščenja v neko uteho.

Sprašuješ, kaj se je zgodilo. No zgodilo se je to, da so ti,ki si lastijo svet in jim ni dovolj le svet ampak si hočejo podrediti tudi slehernega človeka dobili paket genetskih spremenljivk tudi vase saj niso oni tisti, ki so temeljni stvarnik ali stvarstvo. Palica ima dva konca

CrazY FroG ?, 29.08.2021 ob 20:14

Hahahahahaha???? maš jajca! Al si pa lih prav nor-ja vem, ta izraz ti ni všeč.

Kkrkol… Tk temačno je vse, da se je zbudit res težko in odpret oči, ker se počutim vsakič, ko širš gledam tako majhno in ranljivo! Težko je dojet, da pohlep dosega take razsežnosti in, da smo v ta čudovit svet prnesli tok gorja.

Upam, da se plan sfiži, škoda je tako že prevelika. In vedno zlo spodriva dobro! Je pa res, da tolikšna spranost in egocentričnost dosega nove mejnike. Grem raj risanko o nekem krtu zravn bulit ????

Norosti ni. Norost je le nekaj kar se odmika od družbenih normal-normativ.

Ker ljudje ne razumejo stvarstva potem nekaj označujejo za noro.

Praviš, da se počutiš majhno. Če se počutiš potem takrat tudi si. Za razliko, da ti majhnost verjetno ni več tuja pa poskusi za spremembo razmišljati nasprotno od tega.

Dokler si mali se boš ubadal z malim. Ko si velik pa se boš ubadal z velikimi psa tudi veliko lahko dobiš. Ker če si mali veliko tudi nositi ne moreš in boš odnesel le malo pa tudi če si veliko dobil.

Lastna izkušnja.

kot vedeževalec Danny, 29.08.2021 ob 20:20

Darwin kaj piše na listku?  So padale kakšne opazke na sodišču glede tvoje oprave?

Kaj piše na listku si lahko sami dešifrirate. Na listku je namreč zapisano v runah. Sicer naj bi sodniki ,če so kaj pri stvari znali nekaj latinščine , poznavanje run pa je bolj stvar njihove osebne radovednosti in jim takojšen prevod verjetnostno ni tako hitro blizu, da bi zapis razbrali na licu mesta.

Ko omenjaš norost ti povem še nekaj glede tega kar sem vam pokazal.

Pravijo da tudi geniji so na robu norosti in genialnosti. Tudi sam smatram, da je tako. Sploh kadar mislim, da sem genij me skoraj vrže v norost. Ko pa že mislim, da sem nor spoznavam, da sem daleč od tega in manj nor ne bi mogel biti.

Veš,ko sem razmišljal kje dobiti opravo podobno sodniku, da se bova lahko vsaj s področja najinega modnega stila pogovarjala mi je na misel prišel frizer. Prav sem imel in frizer mi jo je posodil.

heh

Darwin550, 29.08.2021 ob 20:43

Ko omenjaš norost ti povem še nekaj glede tega kar sem vam pokazal.

Pravijo da tudi geniji so na robu norosti in genialnosti. Tudi sam smatram, da je tako. Sploh kadar mislim, da sem genij me skoraj vrže v norost. Ko pa že mislim, da sem nor spoznavam, da sem daleč od tega in manj nor ne bi mogel biti.

Veš,ko sem razmišljal kje dobiti opravo podobno sodniku, da se bova lahko vsaj s področja najinega modnega stila pogovarjala mi je na misel prišel frizer. Prav sem imel in frizer mi jo je posodil.

heh

Namnjeno @CrazY FroG ?

Darwin550, 29.08.2021 ob 20:43

Namnjeno @CrazY FroG ?

Popravek:

Veš,ko sem razmišljal kje dobiti opravo podobno sodniku, da se bova lahko VSAJ s področja najinega modnega stila pogovarjala ENAKOPRAVNO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close