Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek in s kolkimi pa ste ve seksale….

in s kolkimi pa ste ve seksale….

Začni brati knjige, ker imaš očitno probleme z razumevanjem. In postajaš malo naporen, ko ljudje porabijo 10 postov, da tebi dopovedo, kaj želijo povedati.[/quote]
Če se ti zdim naporen, potem imaš ti težave z razumevanjem mene Spider. Vprašaj, pa ti bo lažje, ne muči se. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Manj, kot se razumete med sabo, bolje se razumete torej. 🙂 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Manj, kot se razumete med sabo, bolje se razumete torej. 🙂 :)[/quote]

Če ti ne razumeš še ne pomeni, da nihče drug ne razume.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bog odpušča grehe … ne pa traparije (in imeti samo eno izkušnjo je enako traparija kot vse življenje brati samo eno knjigo)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

bog odpušča grehe … ne pa traparije (in imeti samo eno izkušnjo je enako traparija kot vse življenje brati samo eno knjigo)[/quote]

Hmm, odvisno od izkušnje, mar ne? Je sicer res, da če imaš samo eno težko primerjaš, ampak danes ni več tako kot je bilo pred sto leti. Glede na vso literaturo v takšni in drugačni obliki si lahko vsaj predstavljaš, kako naj ti bo izgledalo…

Če ji bo žal je pa v bistvu odvisno od tega, kako “dobra” je izkušnja, pri kateri se je ustalila… in morda od njenega pristopa do življenja…

Nekateri se iz ene knjige naučijo več, kot drugi iz 100-tih, tako da jaz ne bi prehitro obsojal nečesa za traparijo. Potem imaš pa tam eno, ki je spala s 15-timi in danes ne ve, če je k…

Hja, je prebrala 15 knjig in vse so bilke zanič.;)

poanta je v tem kaj bog odpušča (greh / traparija)
o tem kaj /koliko pri kakšni “količini” se kdo “nauči”, je pa stvar IQ_ja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim, da “bog” odpušča tej, ki je 10 let v zvezi z istim tipom. Vprašanje je bolj, če si ona do “dopušča”. Če je njej odnos kvaliteten in zadovoljiv, se tega verjetno ne bo spraševala.

zmazko, jaz nič v zrak ne skočim, samo smešno mi je kako so/ste nekateri puritanski. Eno je da nečesa ne maraš, drugo pa potem dajat nalepke o resnosti/neresnosti, kvaluteti/nekvaliteti tiste osebe.

Konkretno pri prvem primeru (ona 30, on 5), njemu to ni bilo najbolj všeč, bil je ljubosumen, ampak se je sprijaznil s tem 🙂 saj mu drugega ni ostalo, če je želel furat vezo dalje.

V isti predal kot število partnerjev spada tisto, kot da je največji problem v nekem partnerstvu varanje …

Kup deklet je v SŠ zelo živahnih, fantje pa sploh, partnerje menjajo kot gate. Potem pa te iste punce dozorijo, postanejo zrele, resne dame. Če so pametne, ne povedo s kolikimi so seksale, in je vse ok. Naletijo na kakega puritanca in mu seveda ne povedo za vseh 15, 20, 30 tipov. On pa ves srečen prepričan, da je njegova dama imela pred njim le enega ali dva.
Tega je ogromno. Eni se v mladih letih zdivjajo, žurajo, seksajo na polno. Pa se potem umirijo in so zveste ženke in mamice.

Po taklemu opisu sodeč res živiš v Sodomi in Gomori … Ene pa žurajo in se nič dol ne dajejo. Morda nekaterim fantom (preplašencem) izpadejo kot največje k*, ker se pač sprostijo in zaplešejo s kakim kerlcom, kar še ne pomeni, da se tudi dol dajo z njim. Si bil s takimi v spalnici, da bi to svojo tezo preveril?

Krivokljun, jaz sem ženska in punce smo se med sabo menile kaj se dogajalo. Vem pa, da je marsikatera dala čez veliko tipov pa je zdaj čisto ok ženska, zvesta možu in vse. Nimaš ji kaj očitat.
Naivneži pa mislijo, da se ve s kolikimi je katera seksala. Pametna ženska preprosto ne pove.

Nekje sem prebral, da je to najstniško menjavanje partnerjev lahko posledica hiperaktivnosti v otroštvu…

Glavno je, da se to menjavanje seks-partnerjev da odlično skriti. Nihče v resnici ne ve koliko jih je bilo. Kolegice so pa ponavadi tiho.
15 tipčkov pa kaj? KOga briga preteklost. Že je ženska v sedanjosti zvesta partnerju, zakaj bi se on obremnjeval s kolikimi je v mladosti seksala?
Preteklost je preteklost.

Bejž no, 20 tipov. Že koliko spolnih boleznih ti lahko prinese. Kaj ima to veze s puritanstvom. Ne pašeta 2 takšna skupaj, ker pač za enega, ki je imel daljše in trajnejše zveze, “se ne klapa” z eno, ki je imela celi kup tipov. Tako se lahko potem samo kot “budalo” počuti, ko so jo vsi, morda celo njuni skupni prijatelji “obdelali”. Ali je s takšno žensko kaj v čustvenem smislu narobe (disfunkcionalna družina) ali pa je taka “štora”, da gre z vsakim bebcem v posteljo oz. nima nekih čustvenih kapacitet ravno, saj to za oba spola velja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko,
avatarček ti full paše 🙂 Bistveno bolj kot prejšnji…

Jaz pa priznam, da sem bila v dijaških in študentskih precej živahna, kar lepo število avanturic je bilo (ni panike glede bolezni, smo se podučili o uporabi kondomov že v osnovni šoli). Tu in tam sem tudi kaj preveč spila in zavore niso bile ravno močne.
Potem pa sem se zresnila, končala študij, zaposlila, našla fanta, se poročila in moža nisem in ne bom varala.
On je imel pred mano le dve punci, vsaj dve je omenil, detajlov nisem spraševala, tudi, če je bil avanturist, kaj zato? Glavno, da je sedaj zvest.

Jaz pa, ko sem samska, vedno najdem poročenega seksfrenda. Poročeni ne čvekajo naprej. Pa ni težav, če si najdeš resnega, da jih daš na stranski tir. Si pač najdejo novo.
So pa vedno tiho, ker se bojijo, da bi žena izvedela, in tkoa ostali ne izvedo, da sem imela kake seksfrende.

Jp, izpadejo bolj pametne kot ta, ki je rekla, da jih je imela 15 in bila fer in odkrita do tipa. To kar si ti opisala so samo glumice pa nič drugega, itak ,da vsak moški ve, da ženske skrivajo resnico o sebi kot kača noge. Žalostno je, da bo glumica bolje v življenju čez prišla kot iskrena ženska. Je pa res, da noben nobenemu ne more očitat kaj je delal v preteklosti, če želi z njim živet v bodočnosti, če mu je oseba trenutno ok. je to to in gremo dalje. Malo nas kar se preteklosti tiče brez greha, no….. vsekakor sem jaz med njimi, hehe.

ŠTUDIRAM,ČE BI VSE TIČE KI SO DRGNILI MOJO ČEŠPLJICO IN JIH POLOŽIL ENEGA ZA DRUGIM,BI SEGALI OD MOSKVE DO LONDONA ALI ŠE DLJE.OBRABA LUKNJICE ZA 2 MIKRONA PA NEKAJ DLAKIC

Haha

Ženska vam nikad nebude povedala sa kolikima je bila, ak je pitate.Več prije 30 godina su se seksale na puno ali sad je več neoukusno bi rekla susjeda.

Jaz sem pa z 25-imi do 23 leta.

…vedno sta samo dva ….prvi in zadnji….vse ostalo lovske…ali ribiške… :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close