Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek in s kolkimi pa ste ve seksale….

in s kolkimi pa ste ve seksale….

Zakaj pa ne ti? A bi s tem kaj izgubila, boš ogrožena, šibka, bo on to to tvojo šibkost izkoristil za…?
Je to navada? slabe izkušnje?[/quote]

On_
nobenega izkoriščanja ne bo.

Sem samo izpostavila ta “samo jaz”. Tako kot je Robi izpostavil:

Zakaj pa ne ti? A bi s tem kaj izgubila, boš ogrožena, šibka, bo on to to tvojo šibkost izkoristil za…?
Je to navada? slabe izkušnje?[/quote]
nobenega izkoriščanja ne bo.[/quote]Ker ne boš nič popustila, spremenila? :)[/quote]Mogoče te pa Robi misli izbrisat iz foruma, ker je pač moderator in boš brez nas, ki ti vse to omogočamo….. :))))

Tako kot ti ploskaš sebi podobnim. In prav je tako, smo si različni, samo ne podcenjuj mnenja drugih. Pa ti nič hudega nočem.
Moje mnenje je, da vsi tisti, ki smo po naključju ali smoli ostali samski po 30-em letu, pa si tega nismo želeli, so nam mogoče prav takšni svobodnomiselneži mnogo prispevali k temu.
In kaj narediš?
Tisto kar dela vsak, vsak poskuša furat svoj način razmišljanja naprej.
Jaz in meni podobni, ki si želimo ustvariti resno zvezo, imamo mogoče malo več težav, pa ne zaradi omejenosti, temveč zaradi tega, ker take ženske so po večini že oddane, ker so si družinsko življenje ustvarile že prej.
Kdo je prost pa zakaj, je pa že druga tema, o tem pa ne bi, ker je spet zaradi različnih okoliščin preširoka.

Ni pomembno s kolikimi, pomembna je kvaliteta sobivanja in uigranost moškega in ženske skozi vsa obdobja skupnega življenja, potem pa lahko seksaš do smrti in lahko se prav zaradi seksa stegneš…
to me zanima, pa naj makar ostanem sam in omejen, če tega nimam.[/quote]

In kako naj bi prav svobodomiselneži mnogo prispevali k tvoji neprostovoljni samskosti po 30. letu? Mislim, tole me pa res zanima no.[/quote]S samo malo več domišljije, bi lahko med vrsticami razbrala naslednje:Medtem ko si nekateri “svobodomiselneži” želijo svojega bližnjega ali daljnega ženske, da potešijo svojo lakoto, jaz tega ne počnem, torej v vezane ženske ne drezam, ker nisem in ne želim postati nekdo, ki razdira zveze in na tak način nekomu sesuti lajf, samo za moj blagor.
Če imam samo malček suma, da je ženska oddana, jo pustim pri miru.

Ampak še vedno ne vemo, kako obstoj svobodomiselnežev prispeva k tvoji samkosti. Samskih žensk je namreč veliko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In kako naj bi prav svobodomiselneži mnogo prispevali k tvoji neprostovoljni samskosti po 30. letu? Mislim, tole me pa res zanima no.[/quote]S samo malo več domišljije, bi lahko med vrsticami razbrala naslednje:Medtem ko si nekateri “svobodomiselneži” želijo svojega bližnjega ali daljnega ženske, da potešijo svojo lakoto, jaz tega ne počnem, torej v vezane ženske ne drezam, ker nisem in ne želim postati nekdo, ki razdira zveze in na tak način nekomu sesuti lajf, samo za moj blagor.
Če imam samo malček suma, da je ženska oddana, jo pustim pri miru.[/quote]

Za takšno izvajanje je pa samo domišljija premalo, sori, bi pa moralo biti nekaj ornk psihedeličnega biti. Ti dejansko tako razmišljaš ali se samo skušaš izvlečt?

No a bi me katera dodala v svojo statistiko …… he he he

A psihedeličnega bi ti, hehe:)…ne ne, nič tako drastičnega, čimdlje od tistega.
Če želiš dolgoročno vztrajati v srečni zvezi, je zvestoba, poleg drugih vrednot seveda in vsega kar sodi zraven ena osnovnejših, in če ti veza recimo traja12 let, se navadiš na tak način živeti-ti ni težko.
Kaj pa ima to veze s samskostjo?
Ko si enkrat izdelana osebnost, torej ko se navadiš tako živet, se ti takšna dejanja zdijo nemoralna in se jih izogibam, čisto preprosto.
Ko pa se s kolegi pogovarjam, ti seveda vsak reče priložnost zamujena ne povrne se nobena, pa izkoristi priliko..etc v tem stilu. Ja in seveda drži, samo,…..
Po mojem mnenju, izključno mojem, je tu pomembno dejstvo to, da sem imel precej bogato zgodovino (kvalitetno zvezo mislim z ravnoprav vsega), in glede na vse, tudi pestro spolnost(okoli tega se največ vrti) mi ni/ne čutim potrebe, da bi se v zgodbe, takšne in drugačne spuščal za vsako ceno oz. preko vsega in vseh….tako je trenutno…
Lahko se pa zgodi, da se v prihodnosti pokvarim, nikdar se ne ve.:))..hecam se

A psihedeličnega bi ti, hehe:)…ne ne, nič tako drastičnega, čimdlje od tistega.
Če želiš dolgoročno vztrajati v srečni zvezi, je zvestoba, poleg drugih vrednot seveda in vsega kar sodi zraven ena osnovnejših, in če ti veza recimo traja12 let, se navadiš na tak način živeti-ti ni težko.
Kaj pa ima to veze s samskostjo?
Ko si enkrat izdelana osebnost, torej ko se navadiš tako živet, se ti takšna dejanja zdijo nemoralna in se jih izogibam, čisto preprosto.
Ko pa se s kolegi pogovarjam, ti seveda vsak reče priložnost zamujena ne povrne se nobena, pa izkoristi priliko..etc v tem stilu. Ja in seveda drži, samo,…..
Po mojem mnenju, izključno mojem, je tu pomembno dejstvo to, da sem imel precej bogato zgodovino (kvalitetno zvezo mislim z ravnoprav vsega), in glede na vse, tudi pestro spolnost(okoli tega se največ vrti) mi ni/ne čutim potrebe, da bi se v zgodbe, takšne in drugačne spuščal za vsako ceno oz. preko vsega in vseh….tako je trenutno…
Lahko se pa zgodi, da se v prihodnosti pokvarim, nikdar se ne ve.:))..hecam se[/quote]

Mah tisti tip ki bo reko da v življenju ni pomislil (TUDI ko je vezan) kak bi nategno še kakšno drugo se laže sebi in vsem nam. Moškemu je poligamno življenje na vrhu njegove narave. Edina razlika med naravo njegovega nagona in realnostjo je samo v tem da po naravi oplojevanje v resnici pa (ne)oplojevanje čimvečih partnerk… jaz temu včasih v šali rečem markiranje.

Če bi bla resna opcija da bi si lahko moški zbral katerokoli žensko za 1 noč(ali več) in da bi to bila taka tajna da niti ta ženska nebi vedla (fantazija in teorija tukaj) bi 99.9999999% heteroseksualnih moških to vzelo. Samo aseksualci nebi želeli tega pa še par psihičev. No pa geji samo ti pač niso heteroseksualni

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pomisli lahko človek na marsikaj. Ampak, če imaš doma super seks, nimaš težav, ko lepotice hodijo mimo tebe.
Matkič, teza, ki si jo postavil v drugem odstavku velja samo za ljudi, ki jim resna zveza nič ne pomeni. Kdor pa je v zvezi samo zaradi seksa, bi pa takoj pograbil tvojo tezo, to pa ja. Pozabljaš namreč, da ima človek tudi vest in meni nič ne koristi, če moja ne ve, da sem jaz z drugimi. Jaz vem in to je dovolj, da ji ne bi imel več poguma pogledat v oči. Očitno nimaš še nobene resne izkušnje, ki temelji na zaupanju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno to, od prve do zadnje besede velja.
Če imaš doma vse poštimano ne rabiš drugih sadežev okušat.
Matkič, saj ti nihče ne brani da tako misliš, imaš vso pravico.

Marko, dokler ne boš doumel da je RESNA ZVEZA konstrukt družbe in ne naravni nagon moškega sploh ni možno s tabo debatirat.

Ti si prepričan skozi svoje dojemanje da je resna zveza od NEKDAJ in da so prvi ljudje imeli RESNE ZVEZE.

Če pogledaš zgodovino vidiš da RESNA ZVEZA kot jo rad opisuješ in povdarjaš ti pa še kdo drug ne nastopi do novejše zgodovine. oz. do časa popularno razširjenih medijev, nastanka hollywooda, romantičnih komedij, in nasplošno poneumljanja ljudi (disnijevih pravljic)

Resna zveza je konstrukt nekje zadnjih 2 generacij, oziroma tam od nekje začetka 20tega stoletja in STRMO narašča z modernizacijo (internet,televizija,mediji,hollywood,filmi) tam nekje do 90tih let prejšnjega stoletja ko se naraščanje take neumnosti ustavi.

No danes je resna zveza v padanju ampak opranoglave ženske(in tudi moški) še vedno pod vplivom pravljic za lahko noč ko pride princ na belem konju ali ko rešiš trnjulčičo verjamete v to da moški želi samo 1 žensko na svetu. Vbistvu pa z tem nenehnim ponavljanjem samo sebe prepričujete da vas slučajno nebi zamikalo karkoli drugega in da bi ostali ”resni”

Zdaj še mi samo reči Marko da ko si bil star 17 +/- da si nisi želel nobene poseksat ker si verjel da bo nekoč tista prava prišla s katero boš izgubil nedolžnost in srečno živel za 9 gorami in 9 vodami do konca svojih dni? Takrat si imel tisti nagon ki si ga danes ali 1x tekom življenja ZAVESTNO potlačil, torej, ja verjetno so se ti luštale ŽENSKE, ne ŽENSKA.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zmagovalna… 🙂

Matkič, ko sem bil še majhen sem si tudi želel, da bi božiček prilezel skozi dimnik in mi prinesel darilo. Ali boš zdaj rekel, da sem to željo po božičku potlačil? Človek pač gre po svoji poti, kjer doživlja določena spoznanja. Veliko vzorcev in izgleda mu dajo pa predvsem starši in bližnji. V naših družinah so vedno vsi bili zvesti drug drugemu in so se med sabo razumeli. To tudi mene zadovoljuje, ne predstavljam in ne želim si takega življenja, kot ga ti opisuješ. Pa pripiši to čemurkoli pač želiš.
Tudi ti boš morda nekoč spremenil svoj pogled na odnose, morda ga bom pa celo jaz. Na koncu itak ni pomembno, vsak živi tako, kot misli, da je prav. Meni je tako prav in nimam s tem težav, prej nasprotno, mi je v veselje. Zakaj bi torej to spreminjal? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej se strinjaš da je to družbeno konstrukt in ne naravni proces.

Hvala torej si mi povedal vse za kar nebi rabo napisat 1 odstavka ampak 2 stavka max

Če je nekaj družbeni konstrukt, še ne pomeni, da to ni naravno. Saj ljudje živimo v družbi in naša prednost/razlika pred ostalimi bitji je tudi razum. Ne moreš živeti samo nagonsko kot človek, kar ti sporoča razum, ampak je potrebno sprejeti tudi neka družbena pravila. Jaz bi prej rekel, da je to razumski konstrukt in kot tak ni napačem, samo potrebno se je znati prilagodit.
Potem pa mi ti povej, zakaj bi bilo naravno za človeka pariti se z večimi partnerji? Kaj to doprinese človeku kot vrsti? To mora počet le vrsta, da preživi. Se ti zdi, da nas je premalo na svetu, da bomo izumrli, če se ne bomo parili vsepovrek? Jaz bi rekel, da bo prej nasprotno.

Če je nekaj družbeni konstrukt, še ne pomeni, da to ni naravno. Saj ljudje živimo v družbi in naša prednost/razlika pred ostalimi bitji je tudi razum. Ne moreš živeti samo nagonsko kot človek, kar ti sporoča razum, ampak je potrebno sprejeti tudi neka družbena pravila. Jaz bi prej rekel, da je to razumski konstrukt in kot tak ni napačem, samo potrebno se je znati prilagodit.
Potem pa mi ti povej, zakaj bi bilo naravno za človeka pariti se z večimi partnerji? Kaj to doprinese človeku kot vrsti? To mora počet le vrsta, da preživi. Se ti zdi, da nas je premalo na svetu, da bomo izumrli, če se ne bomo parili vsepovrek? Jaz bi rekel, da bo prej nasprotno.[/quote]

Ampak a ni pol smešno tole.

Razumski konstrukt je potemle tole imet RESNO ZVEZO. Pa recimo da je to res zavoljo debate.

A ni potem tudi RAZUMSKI KONSTRUKT NE item partnerce in RESNE ZVEZE ???

Oziroma potem je razumski konstrukt vse kar ti olajša življenje torej tudi recimo imet sostanovalce namesto ”ljubezni”

Po eni strani imaš prav. To so mokre sanje marsikaterega moškega…Seksati z vsako, ki bi te privlačila….:)
Če je pa to naravno, pa ne bi rekel. Saj je že zdaj veliko raznih spolnih bolezni…Koliko bi jih bilo šele takrat, če bi bili še bolj odprti.

Je, nekako. Vendar ni le razumski, človek je še vedno vsota razumskih in nagonskih odločitev. Človek je lahko srečen in zadovoljen v zvezi ali pa kot samski. Enako pa je lahko nezadovoljen.
Če je naravno poseksati vsako, ki ti je všeč, kako pa je potem z ženskami? Se bi tudi one poseksale z vsakim, ki jim je všeč. Kaj je potem smisel tega? Kje je tu razum, kam bi šlo človeštvo na tak način? Lahko vidiš sliko posledic takšnega “nepremišljenega” življenja? Saj ne, da smo zdaj na pravi poti. ;)) Kdo bi vedel, kam nas pelje tole.

Je, nekako. Vendar ni le razumski, človek je še vedno vsota razumskih in nagonskih odločitev. Človek je lahko srečen in zadovoljen v zvezi ali pa kot samski. Enako pa je lahko nezadovoljen.
Če je naravno poseksati vsako, ki ti je všeč, kako pa je potem z ženskami? Se bi tudi one poseksale z vsakim, ki jim je všeč. Kaj je potem smisel tega? Kje je tu razum, kam bi šlo človeštvo na tak način? Lahko vidiš sliko posledic takšnega “nepremišljenega” življenja? Saj ne, da smo zdaj na pravi poti. ;)) Kdo bi vedel, kam nas pelje tole.[/quote]

aha razumsko greš v resno ZVEZO in nagonsko varaš … torej rešimo in zbrišimo razum ali nagon pa bodo varalice končane za vekomaj…

No jaz potem raje pustim nagon razume pa uporabim za kaj drugega 😛

Jaz mislim, da tudi varaš razumsko. Saj ni to, da se tega ne bi zavedal a ne, ampak to počneš načrtno. Kaj te pa do tega privede, je pa stvar vsakega primera posebej. 🙂
Ne vem pa, kako si mislil izbrisati razum. To pač ne gre, a ne, čeprav vem, da te včasih mika. 🙂

Kako da ne? Živiš z žensko in vsa težaška dela naredi graščak namesto tebe.
Če sem prav razumel Matkic bi se vrnil v tiste čase.
Mogoče v njemu samo odzvanja duh graščaka, ki je “blagoslovil” zakon njegove pra,pra,pra…babice 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seksala z enim in edinim… V vezi že 10 let, stara 25… Se pa včasih vprašam, da mi ne bo žal zaradi pomanjkanja izkušenj ko bom starejša… Vaše izkušnje, mnenja?

S štirimi, stara 33 let (s četrtim v zvezi osmo leto). Zakaj ne z večimi? Predvsem zaradi ostrega jezika in nedostopnosti …

To se lahko sprašuje tud tisti, ki je menjal 10 partnerjev v 10 letih. Ta nima izkušnje daljše resne zveze, torej lahko objokuje to. Vedno si lahko za kaj prikrajšan, nikoli ne moreš imeti vsega. Za nazaj obžalovat je najbolj nesmiselna stvar, če se ti zdi, da počneš stvari z veseljem in ker si ti v nekem trenutku zdijo prave.

samo dvoje:
redka je, ki bi dala vsakemu, ki jo vpraša — in tudi redka, ki pri cca 40 spozna, da bi pa lahko sama tudi ponujala ☺
-.-.-.
tale matematika mi nikakor ne gre … da imajo tipi večje število bejb kot bejbe tipov ???
A so v vsaki vasi potem kakšne, kot v japonskem filmu Gora — prave svinje in dolgotrajne vdove h katerim hodijo vsi tipi ?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close