Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek in s kolkimi pa ste ve seksale….

in s kolkimi pa ste ve seksale….

Prepoznaj še ti v eni svojo žensko različico, zaljubi se in postani dober partner… sanje so edini raj, iz katerega ne moremo biti pregnani..S.Grum[/quote]Ko so češnje cvetele, sem prvič videl jo

:))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakšna sreča zame. Drugače bi še brez “svojega” ostala….;)))

Mimogrede,
zdaj, ko sem to temo prebrala, vsaj vem kdo se buni pri št. 15. 😉

Če tole na hitro preletimo smo tukaj On_, Boom, Pandora1, Spider, it in jaz z ohlapnejšimi življenjskimi

nazori. Za m111 nisem nikjer opazila, da se je opredelil, nam je pa serviral nekaj statističnih podatkov. 🙂

Zanimivo pri tem je, da (če sem si prav zapomnila) smo prav mi v zvezah (ok, z izjemo Spider-ja, ki je sicer

v nekakšnih zvezah le da so te kratkotrajnejše), vsi ostali pa samski.

Popravite me prosim, če se motim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prebiram temo in ko si že ustvarim sliko, da mi ni več pomoči, da živim med samimi kukavicami oz.v času dinozavrov, naletim na ta del odstavka(no drugi del mi ni tako všeč, ampak…) in vidim, da je še upanje.

Ostale, ki bi se s svojimi dosežki, ja prav za se pohvalit je….tole ženske, da še enkrat citiram exotic:”Ni lepšega, kot da odkrivaš svet spolnosti z nekom, ki te v celoti sprejema in čuti, da z njim eksperimentiraš, in prideš do tistega….strastne ekstaze, do brezmejnega poželenja, blaženosti, ko se zlijeta v eno, kadar začutiš neizmerno zadoščenost, ko si preprosto svoboden, in ti ustnice skorajda presegajo ušesa:))

Tudi jaz ne želim obsojat, toda, koliko vas je še takih, prvinskih, ki znate/želite to ohranjati z enim partnerjem? Ali to doživljate samo na način, da pertnerje menjujete?[/quote]

Od kod si pa ta sklep potegnil?

Za odnos morata biti (vsaj) dva.[/quote]Mislim da sem bil dovolj jasen.
In ne gre za sklep, ampak za preprosto vprašanje, o iskanju “tistega” na en ali drugi način.
Absolutno dva.

Tako kot ti ploskaš sebi podobnim. In prav je tako, smo si različni, samo ne podcenjuj mnenja drugih. Pa ti nič hudega nočem.
Moje mnenje je, da vsi tisti, ki smo po naključju ali smoli ostali samski po 30-em letu, pa si tega nismo želeli, so nam mogoče prav takšni svobodnomiselneži mnogo prispevali k temu.
In kaj narediš?
Tisto kar dela vsak, vsak poskuša furat svoj način razmišljanja naprej.
Jaz in meni podobni, ki si želimo ustvariti resno zvezo, imamo mogoče malo več težav, pa ne zaradi omejenosti, temveč zaradi tega, ker take ženske so po večini že oddane, ker so si družinsko življenje ustvarile že prej.
Kdo je prost pa zakaj, je pa že druga tema, o tem pa ne bi, ker je spet zaradi različnih okoliščin preširoka.

Ni pomembno s kolikimi, pomembna je kvaliteta sobivanja in uigranost moškega in ženske skozi vsa obdobja skupnega življenja, potem pa lahko seksaš do smrti in lahko se prav zaradi seksa stegneš…
to me zanima, pa naj makar ostanem sam in omejen, če tega nimam.

Samskih žensk je že dovolj. Probleme imate zato, ker se samoomejujete, z načinom razmišljanja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti že toliko palamudiš s to tvojo samskostjo, da se imaš že zavestno in podzavestno poln kovček.

Hm… Se spominjaš skromniT? Sanjariš? Pogrešaš?

Da prideš do tega, kar si izpostavil, se moraš znati sprostiti. Si dovoliti. Biti svoboden v izražanju svojih občutkov. Varen…

Koliko pa je ženska varna, če nima v sebi spoznanj, da je v redu, “dovoljeno”, da bo sprejeto… in koliko je lahko sprejeto, če so v nas neka prepričanja glede številk, naprimer…

Jaz sem pa bolj opazila, da se nad številkami zmrdujejo tisti, ki imajo (so imeli) sami manj partnerjev…

Pa popravite me, če se jaz motim. 🙂

To je “lepo” razmišljanje. Si ne morem kaj, da se ne bi vprašala… če bi vedel, da vse to lahko dobiš z osebo, ki pa je do tega prišla oz. bo lahko prišla preko številke 15 ali več, bi te to še vedno odvrnilo od te osebe?

Nebi rekla,da so On-Bom,Pandora It…..VEZANI ali kaj podobnega!!!!!!!!!!!!!Kolk časa pa jim ostane za tisto DRUGO polovičko?????? ]Sploh,če te osebe imajo OTROKE BOGI REVČKI…..Jaz si nebi dovolila tulk časa viset tu gor sploh ,če bi bila vezana ali kaj podobnega……..

Ah, … spet… :)))

Ok, kako pa veš, da bo tista, ki “paše tvojemu kriteriju” boljša partnerka ot tiste, ki ne paše?
In pa nap., da je tvoj kriterij, da je imela 5različnih m pred tabo kar je ok, če je imela 6 je pa že k….. Spoznaš tako dekle, je oh in sploh, ti je zelo všeč in ti njej in sedaj pride še spolnost na vrsto. Ti boš pri njej 6., kar pomeni, da jo boš naredil k……, če seksaš z njo, dokler ne seksaš je pa še punca kot se šika.
Kaj boš sedaj boš seksal in naredil iz ok dekleta k…… ali se boš vzdržal in imel dekle, ki “paše tvojim kriterijem”?

Sploh pa ni vsem dano imet starše, živet v okolju….itd, kjer bi jim privzgojili neke moralne norme ali karkoli že. Posledično (zaradi manjka na čustvenem področju) se dekle razdaja “mimobežnikom” in v tem svojem početju pride do n številke partnerjev, nakar ji klikne, da to ne pelje nikamor in želi postat “boljša oseba”, noče več takega življenja. Želi “resnega”/stalnega partnerja.
Na drugi strani imamo drugo dekle, ki tudi nima ravno vzorne družine/okolja v katerem odrašča, nekako nima veliko spolnih partnerjev, mogoče nobenega, ustreza kriterijem ;), dobi fanta/moža, jo pa muči občutek, da je nekaj v življenju zamudila, ker jih ni “probala dovolj”.

Kako vedet na osnovi načela: dekleta ki pašejo mojem kriteriju katera je prava/boljša?
Sploh pa kakšen človek/oseba si, če nisi sposoben dojet, da je nekdo delal v danem trenutku najbolj prav, kar je vedel in znal in nisi sposoben “oprostit”, razumet in dat nekomu priložnost, da postane boljša oseba? Kakšna oseba si ti sam, ko si zacementiran v svojih prepričanjih kdo je apriori dober in kdo slab?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glede na to koliko časa previsiš tu gor in nas nadziraš ni šans, da si najdeš DRUGO polovičko, kaj šele, da bi lahko spočela otroke, tako da nič bat… 😉
Je pa dobro, da sediš, ko tipkaš, ne bit prepognjena nad mizo, da te ne bi kako mimobežnik zlorabil v tem času, ko zatopljeno prebiraš naše pisarije….. Verjetno sama niti čutila/opazila ne bi kdaj bi spočela otroka bogega revčka…… :/

Ok, kako pa veš, da bo tista, ki “paše tvojemu kriteriju” boljša partnerka ot tiste, ki ne paše?
In pa nap., da je tvoj kriterij, da je imela 5različnih m pred tabo kar je ok, če je imela 6 je pa že k….. Spoznaš tako dekle, je oh in sploh, ti je zelo všeč in ti njej in sedaj pride še spolnost na vrsto. Ti boš pri njej 6., kar pomeni, da jo boš naredil k……, če seksaš z njo, dokler ne seksaš je pa še punca kot se šika.
Kaj boš sedaj boš seksal in naredil iz ok dekleta k…… ali se boš vzdržal in imel dekle, ki “paše tvojim kriterijem”?

Sploh pa ni vsem dano imet starše, živet v okolju….itd, kjer bi jim privzgojili neke moralne norme ali karkoli že. Posledično (zaradi manjka na čustvenem področju) se dekle razdaja “mimobežnikom” in v tem svojem početju pride do n številke partnerjev, nakar ji klikne, da to ne pelje nikamor in želi postat “boljša oseba”, noče več takega življenja. Želi “resnega”/stalnega partnerja.
Na drugi strani imamo drugo dekle, ki tudi nima ravno vzorne družine/okolja v katerem odrašča, nekako nima veliko spolnih partnerjev, mogoče nobenega, ustreza kriterijem ;), dobi fanta/moža, jo pa muči občutek, da je nekaj v življenju zamudila, ker jih ni “probala dovolj”.

Kako vedet na osnovi načela: dekleta ki pašejo mojem kriteriju katera je prava/boljša?
Sploh pa kakšen človek/oseba si, če nisi sposoben dojet, da je nekdo delal v danem trenutku najbolj prav, kar je vedel in znal in nisi sposoben “oprostit”, razumet in dat nekomu priložnost, da postane boljša oseba? Kakšna oseba si ti sam, ko si zacementiran v svojih prepričanjih kdo je apriori dober in kdo slab?[/quote]

Saj.
Ampak kaj, ko se mu bo odprlo, če se mu bo (pa ne samo njemu), ko bo že star in se bo lahko samo tepel po glavi.

Sploh lepo si ponazoril tole, da bo on mogoče eno naredil za kurbo, ker bo on tisti partner čez magično mejo :).

Tako kot ti ploskaš sebi podobnim. In prav je tako, smo si različni, samo ne podcenjuj mnenja drugih. Pa ti nič hudega nočem.
Moje mnenje je, da vsi tisti, ki smo po naključju ali smoli ostali samski po 30-em letu, pa si tega nismo želeli, so nam mogoče prav takšni svobodnomiselneži mnogo prispevali k temu.
In kaj narediš?
Tisto kar dela vsak, vsak poskuša furat svoj način razmišljanja naprej.
Jaz in meni podobni, ki si želimo ustvariti resno zvezo, imamo mogoče malo več težav, pa ne zaradi omejenosti, temveč zaradi tega, ker take ženske so po večini že oddane, ker so si družinsko življenje ustvarile že prej.
Kdo je prost pa zakaj, je pa že druga tema, o tem pa ne bi, ker je spet zaradi različnih okoliščin preširoka.

Ni pomembno s kolikimi, pomembna je kvaliteta sobivanja in uigranost moškega in ženske skozi vsa obdobja skupnega življenja, potem pa lahko seksaš do smrti in lahko se prav zaradi seksa stegneš…
to me zanima, pa naj makar ostanem sam in omejen, če tega nimam.[/quote]

In kako naj bi prav svobodomiselneži mnogo prispevali k tvoji neprostovoljni samskosti po 30. letu? Mislim, tole me pa res zanima no.

ne, tu se motiš. K…. bo samo v primeru, če ga potem zapusti. Še sploh, če bo to zaradi zanič seksa :-))))

On- ne skbi za vse bom sama poskrbela…Zato pa nevisim tolk časa tle gor !!!!!!!Bom se potrudila,da nebom spočela otroka bogega revčka in da bom čutila in bila čustvena. Kar ti nisi!!!!!!!!!!!

Sploh pa kakšen človek/oseba si, če nisi sposoben dojet, da je nekdo delal v danem trenutku najbolj prav, kar je vedel in znal in nisi sposoben “oprostit”, razumet in dat nekomu priložnost, da postane boljša oseba? Kakšna oseba si ti sam, ko si zacementiran v svojih prepričanjih kdo je apriori dober in kdo slab?[/quote]

On_, super napisano, sploh pa zadnji odstavek :).

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Tudi jaz bom sam poskrbel.
Na to pa nisi pomislila, da tebi ni treba skrbet zame? 🙁

Saj.
Ampak kaj, ko se mu bo odprlo, če se mu bo (pa ne samo njemu), ko bo že star in se bo lahko samo tepel po glavi.

Sploh lepo si ponazoril tole, da bo on mogoče eno naredil za kurbo, ker bo on tisti partner čez magično mejo :).[/quote]Dlje časa kot bo izbiral, starejši bo, vse več vrstnic bo po njegovih kriterijih k…..
Sam sebi koplje jamo.
Ne bo se tepel po glavi, ker je načelen in vztraja pri svojem prav in bolje, da je sam za vedno, ker so itak vse same k…. okoli njega…..Haj lahko bi že znala s toliko izkušnjami, če se pa noče potrudit pa naj gre….. :))))

A veš kakšna razlika je med k…… in k……. prasi*o?
K…….. je tista, ki da vsem.
K……. prasi*a je pa tista, ki da vsem samo meni ne….. 😉

BOG NEDAJ ,da bi morala za tebe skrbet!!Edino če si še mali otročiček? Mogoče rbiš dudo,pleničko….???

Nooooo, pleničko ne, dudico si pa še vzamem včasih, pa pustim se pocartat zraven…… :)))))

Me veseli, da sva zmenjena in upam, da ne boš več izražala skrbi zame in za moje otroke 😉

Odgovarjam tebi, pa še enemu, ki večkrat zastavi takšno vprašanje.

Če nekdo “visi” tu gor ne pomeni nujno, da je njegov zakon slab ali pa da so otroci ubogi revčki. To lahko izjavi samo nekdo, ki ne ve, kako sploh zveza/družina funkcionira.

Če ti ponazorim s konkretnim primerom: jaz brskam po forumu, moj mož gleda nogomet. Sediva na istem kavču in ne samo da se dotikava, jaz mu celo tiščim stopala med njegova topla stegna. Torej, skupaj sva, na istem kavču, samo počneva dve različni stvari, ki naju veselita. To je tako, kot če sva skupaj v kopalnici. On se brije, jaz tačas lulam na stranišču. Zopet sva skupaj, v istem prostoru, pogovarjava se, samo da počneva dve različni stvari. Zaradi tega se nimava nič manj rada. Najbrž se strinjaš, da se mi ni treba depilirati samo zato, ker to počne on?

Z otroci je pa tako: v začetku ti res vzamejo veliko časa. Ampak ti otroci sčasoma odrastejo in tudi sami potrebujejo zasebnost. Ker si bil prej navajen vse delat v naglici, naenkrat nenadejano prideš do viška časa. Absolutno nimam nobene slabe vesti, če počnem nekaj, kar mi je v veselje, če najstnik v sobi prešteva svoje nove dlake na bradi, najstnica pa piše skriven dnevnik, ki je tako zelo skriven, da mora to početi za zaprtimi vrati. Štekaš?

Nooooo, pleničko ne, dudico si pa še vzamem včasih, pa pustim se pocartat zraven…… :)))))

Me veseli, da sva zmenjena in upam, da ne boš več izražala skrbi zame in za moje otroke ;)[/quote]

Lažeš, On_!
Priznaj, da se najraje dojiš? :D:D:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close