Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek …in ko vam ni za delat

…in ko vam ni za delat

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
snežinke lepe bele.

padajo in me spominjajajo nate ….;)

http://www.youtube.com/watch?v=I5N2iv-KEP0

brskam po monu

gremo lečt))

ti si leksikon tle

veš kaj sem razmišljala – kok je una meja k še preživiš skok v vodo, preden je zarad višine voda “beton” ? kaj misliš

a misliš da sem preživel kak tak padec?))

a misliš da sem preživel kak tak padec?))[/quote]

blondi – sprašujem če slučajno veš kako približno mero hahaaaa
glede na to, da velik veš

reč hvala za kompliment in povej če veš, če ne pa reč da več sreče prihodnjič 🙂
dec kompliciran haha

a misliš da sem preživel kak tak padec?))[/quote]

blondi – sprašujem če slučajno veš kako približno mero hahaaaa
glede na to, da velik veš

reč hvala za kompliment in povej če veš, če ne pa reč da več sreče prihodnjič 🙂
dec kompliciran haha[/quote]
po moje je bolj odvisno od tega kako padeš v vodo kot od višine (pustma zdaj da padeš iz 500 m višine), saj veš, če padeš na ploski del telesa boli že par metrov če na noge al na glavo pa ne….zdaj glede na to da v mehiki skačejo tipi z 50 m na glavo potem bi jaz nekako takole rekel da se lahko preživi skok do nekje 100 m višine če priletiš na noge

tle berem za enga k je skoču iz 55m in pravi, da je ob dotiku z vodo imel 100km/h – to pa že kr prbiješ…….

http://izklop.com/?url=links/start&a=open&id=59010

bemu, zanimivo

a teb so všeč hitrostni rekordi? sam verjetno ne povsod)))
ja vsaka mu čast, jaz sem skočil največ z 10 m pa že tam sem se tresel…ampak za ženske impresionirat tud zobe stisnemo)))

hahaaaaa
s tem skakanjem se ni za igrat.
ne, definitivno nisem ljubiteljica hitrosti…… skor nikjer

jaz sem pa na braslovčah nazadnje skakala – kake 6-7m in nekako se pol nisem več lotevala takih podvigov, tut za tipe šarmirat ne :))))))

a bejž no, v braslovčah si skakala, a na žovneku? al na braslovškem jezeru ali bog ne daj na skakalnci v brslovčah?)) ja s tem se ni za igrat, sem bil zrav3en ko je prijatelj na jezu v polzeli priletel na nos v kamen..na srečo je sam nos razbil

na braslovškem jezeru haha. tam je neka betonska zadeva, na katero so naštimali gor neki za splezat in eno dilo in jaz ne bi bla jaz če ne bi rinla gor skakat……

še dober, da človek rata starejši in bl pameten.
kaj sem vse počela, mr kr glava boli, če se spomnim…

a ti si tista ki so ji potem prepovedali skakt?))))) jah no, mladost ludost, a ne)))

noben mi ni nč prepovedal hahaaaaaaaa, že od nekdaj težko haha

sreč sama k pameti ta prav čas pršla :))

Takrat kaj počnem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

paco, kok tale pes pametno gleda :)) prov čeden je, tak resen

Psi in gospodarji smo si vedno podobni, pa če to priznamo ali ne!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Psi in gospodarji smo si vedno podobni, pa če to priznamo ali ne![/quote]

a je to tvoj lepotec????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jutro :))
lepo zuni, a ne?

ja, nekateri psi in njihovi ljudje so si res podobni, mogoče si pa ljudje izberejo psa po svoji poodbi 🙂
no skratka, lepega psa maš in pametno gleda kr je zelo pomembno. tut njegov človek je pameten, ampak tako hudičevo resen 🙂

zuni je čudovito, a ne bo fajno ko bo spet ledena doba in bo 365 dni v letu takole?))) škoda da ne bom dočakal))

zuni je čudovito, a ne bo fajno ko bo spet ledena doba in bo 365 dni v letu takole?))) škoda da ne bom dočakal))[/quote]

mal me sekira kaj bi jedla pol, če bi blo skoz tkole, k jem pa tut rada :))))
drugač bi se pa strinjala s tem ja, prov lepo bi blo

zuni je čudovito, a ne bo fajno ko bo spet ledena doba in bo 365 dni v letu takole?))) škoda da ne bom dočakal))[/quote]

mal me sekira kaj bi jedla pol, če bi blo skoz tkole, k jem pa tut rada :))))
drugač bi se pa strinjala s tem ja, prov lepo bi blo[/quote]
e, bol malo bi jedli, bi se pa bol stiskali, a ne? ))

Ehhh… če so si znali za jest zrihtat tisti naši pradedki in prababice, ki so takle preživeli zaviti v kože… bi si tudi mi.

Je pa tudi meni všeč… samo da popijem vse čaje doma, pa grem presmučat kakšen hrib!

…še sanjate al ste že ustali:P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close