Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek In kaj točno je narobe, če menjaš samo vloške ne pa tudi gat

In kaj točno je narobe, če menjaš samo vloške ne pa tudi gat

s čim se nekateri ukvarjate. kolk je bolj pomembnih stvari kot je to. smešno je se prepirat zarad obojega. prvo kot prvo kakšen problem je zamenjat hlačke? drugo kot drugo zakaj bi si menjal hlačke dvakrat na dan, če imaš vložek, če ravno ne pride kaj čez? če si zdaj tok prešvican se greš itak stuširat in se logično slečeš, potem itak vsak normalen človek vzame nove hlačke.
poznam punco, ki je lepa, urejena, nališpana, vedno diši, pa si hlačke (pa če ima menstruacijo ali ne) zamenja vsak drug dan.
poznam punco, ki se celotna stušira in preobleče 3krat na dan.
poznam punco, ki vsak dan da popolnoma vse za oprat kar je tist dan nosila, tudi jopce in jakne in kavbojke.
poznam punco, ki se stušira 2krat na mesec in gate zamenja 1krat na teden in je čez dan in čez noč v istih oblačilih cel teden.
svega in svašta imate pa se tuki prepirate samo zato, ker nekdo ne zamenja hlačk vsak dan, če ima vložek.

Če ne bi imela teh problemov, tega ne bi napisala.
Pa prosim,ne žali prave kmečke pameti,ker si daleč od tega padla in nimaš pojma.
Poznam kar nekaj kmečkih žena,ki se zjutraj po opravilih stuširajo in zvečer enako,ko končajo,zato prosim požri svoje besede.To kar ti navajaš in se skrivaš za nekšnim stavkom, ni kmečka pamet.
Pri spanju pa itak ne rabimo spodnjega perila( ?? ),že otroke od nekdaj tako učijo(vsaj mene so),da si zjutraj vse sveže oblečeš in se vsak dan stuširaš.

Znanstveno pa je dokazano,da voda še nikomur ni škodila,>>obratno

Kaj pa iz druge luknje?

Kaj nimaš nikoli gat osranih?

Uf ta tema pa je res težka…gatke torej menjavam vsak dan, včasih 2x na dan, zokne tud…no nasploh sem vsak dan sveže oblečena.
Takoj pa recimo zavoham, kdaj ima ženska oblečene iste cote…smrdi po postanem parfumu.

Probajte enkrat za foro, takoj po tuširanju oblečt cote, ki ste jih cel dan imeli na sebi…fuj, blek…

Aja, pa še nekaj…čez vložek za mestruacijo, pa res nič ne pride skozi, tako da ne vem kako bi gate lahko smrdele po razpadajoči krvi..no razen če uporabljate tiste “bio” vložke, ki na spodnjem delu nimajo zaščitne folije.
Res pa je, da se tudi jaz potim med nogam, pa nisem debela. V nosečnosti sem recimo tako švicala, da sem mislila, da mi odteka olodovnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close