In butlji z Osnovne šole Prebold učijo naše otroke
Ste videli dopis zaposlenih in ravnatelja z OŠ Prebold na ministrstvo z vprašanji: ali virusi povzročajo bolezni, kako se prenašajo bolezni, ali zaščitna sredstva škodujejo, ali so testi zanesljivi, ali so cepiva varna?
Z dodano zahtevo po dokazih, certifikatih in znanstvenih študijah.
Razumel bi, če bi kaj takega spraševale kuharice, snažilke in hišnik. Bojim se pa, da učitelji, ki postavljajo taka vprašanja ne znajo brati in razumeti znanstvenih študij in certifikatov. Ali je učiteljica biologije na dopustu? Jim ne more osnov pojasniti ona? Edino v čemer se strinjam z njimi je dvom o varnosti cepiv.
Kanya, 21.08.2021 ob 16:05
Take ucitelje takoj brcnit ven, iz sole. Izgubili so vse spostovanje , niso vredni, da se ukvarjajo z otroki. Cepljenje bi morali spodbujat, ne sr pa upirat.
Zakva pa saj nimajo oni milijard od cepiv pa novih jaht pa privat frčoplanov?
Pa še čisto vest majo lahko, ki je vredna več kot frčoplan.
Affna, 21.08.2021 ob 17:37
Ta ravnatelj sodi med bebce ala Robi, Desperadodajka….Takoj ga je treba odstranit s polozaja, ker je skodljiv za javno dobro. Naj mu kdo preveri izobrazbo, upam, da ni kupil diplome.
Lepo po vrsti. Najprej mu morajo preveriti osnovnošolsko spričevalo, nato srednješolsko in šele nato pride na vrsto morebitna fotokopija diplome.
Prebold je zelo prijeten mali kraj. Kvaliteno bivalno okolje, narava okrog in okrog, Celje par minut stran. Vse super in fajn.
POtem pa zveš kaki so učitelji in ravnatelj. Zdaj pa si predstavljajte, da komu rečeš, da si hodil na preboldsko šolo? Pa sej te bodo imeli za največjega tepca.
Ravnatelj pa ne vem, je kupil diplomo? Pa SŠ spričevalo tudi. Ja, taka vprašanja bi lahko postavljala čistilka z OŠ, ne pa nekdo z visoko šolo. Le kje je kupil diplomo?
Pa predvsem: a šola nima biologa?
Hja, ne vem ali imajo geografa ali še trdijo, da je Zemlja ravna.
Vedno ponosna na svoj kraj, ampak to, kar se gredo na tej šoli pa je kot v srednjem veku. Upam, da ne bodo koga sežgali, ko bo trdil, da je gripa bolezen, ki jo povzroči virus. Pa, da bo potem še celo izjavil, da je prenosljiva. Pa saj te lahko ravnatelj da na grmado.
Preprosto ne morem verjeti, da imamo tako zabite šolnike. Se sicer spomnim, da so na pedagoške fakultete šli predvsem tisti, ki kje drugje niso bili sprejti. Ampak kaj so se ravno največji bebci ravno pri nas zbrali?
mi je nerodno ja, 21.08.2021 ob 21:07
Prebold je zelo prijeten mali kraj. Kvaliteno bivalno okolje, narava okrog in okrog, Celje par minut stran. Vse super in fajn.
POtem pa zveš kaki so učitelji in ravnatelj. Zdaj pa si predstavljajte, da komu rečeš, da si hodil na preboldsko šolo? Pa sej te bodo imeli za največjega tepca.
Ravnatelj pa ne vem, je kupil diplomo? Pa SŠ spričevalo tudi. Ja, taka vprašanja bi lahko postavljala čistilka z OŠ, ne pa nekdo z visoko šolo. Le kje je kupil diplomo?
Pa predvsem: a šola nima biologa?
Hja, ne vem ali imajo geografa ali še trdijo, da je Zemlja ravna.
Vedno ponosna na svoj kraj, ampak to, kar se gredo na tej šoli pa je kot v srednjem veku. Upam, da ne bodo koga sežgali, ko bo trdil, da je gripa bolezen, ki jo povzroči virus. Pa, da bo potem še celo izjavil, da je prenosljiva. Pa saj te lahko ravnatelj da na grmado.
Preprosto ne morem verjeti, da imamo tako zabite šolnike. Se sicer spomnim, da so na pedagoške fakultete šli predvsem tisti, ki kje drugje niso bili sprejti. Ampak kaj so se ravno največji bebci ravno pri nas zbrali?
Če so že učitelji po tvoje takšni bebci, kakšni bebci morajo biti šele ostali krajani…
Nočem žalit, ampak…
Me res zanima, zakaj so se tako odločili…
Amebba, 22.08.2021 ob 12:50
Niso samo tam tako zahojeni. Ucitelji se ne cepijo, ker so butasti, ali pa jim je med korono padla sekira v med. Za minimalno dela so vlekli placo in korona dodatke. Zato so proti cepljenju , ker jim to stanje odgovarja.
Imaš pravo ime. Učiteljem pa ne sežeš niti do gležnjev. Si navadno zabito teslo.
Vsi pametnjakoviči iz Prebolda. Hitro v šolo, fakse naredite in zamenjajte te nesposobne učitelje, ki vam necepljeni po jetrih skačejo.
Pustite jih na miru. vsak odloča o sebi, svojem telesu in je odgovoren zase in za druge.
Me pa čudi, da se cepljeni tako “usajate” na necepljene, saj ste s cepivom dobili zveličanje.
In vsem še to: cepivo vam ni prineslo pameti oz. ni pripomoglo k možganskim vijugam.
Voda, milo, higiena kašlja in po potrebi distanca.
Jdjnfncnncnc, 21.08.2021 ob 14:16
Ste videli dopis zaposlenih in ravnatelja z OŠ Prebold na ministrstvo z vprašanji: ali virusi povzročajo bolezni, kako se prenašajo bolezni, ali zaščitna sredstva škodujejo, ali so testi zanesljivi, ali so cepiva varna?
Z dodano zahtevo po dokazih, certifikatih in znanstvenih študijah.
Razumel bi, če bi kaj takega spraševale kuharice, snažilke in hišnik. Bojim se pa, da učitelji, ki postavljajo taka vprašanja ne znajo brati in razumeti znanstvenih študij in certifikatov. Ali je učiteljica biologije na dopustu? Jim ne more osnov pojasniti ona? Edino v čemer se strinjam z njimi je dvom o varnosti cepiv.
še vedno se ne razume, da je svet postavljen na glavo. V naši šoli imamo izjemno bistre hišnike, čistilke, kuharice, vsi znajo kak tuj jezik, imajo izobrazbo in visoko splošno razgledanost. Vsi so se šli takoj cepit, učitelji so pa eni pametni, vmes pa tudi kakšna kura ala prebold. Tako pač je danes, da je inteligenca drugje, ne vedno na dobrih delovnih mestih.
ploskavci, 22.08.2021 ob 17:13
Če še ne veste, je svet ploščat in Prebold je čisto na robu… v bistvu je že malo čez rob.
Ja, zdaj bodo takole govorili o mojem kraju.
Da nam delajo politiki sramoto, to še preživiš. Itak vsi vemo, da so politiki vse prej kot poštenjaki.
Ampak, ko ti pa učitelji z ravnateljem na čelu delajo sramoto pa ja, narod potem misli, da so vsi v kraju tako butasti, če so učitelji tako butasti.
Mogoče pa niso tako butasti in se samo butaste delajo? Nemarno širijo virus, namerno podaljšujejo to štalo. TO je njim v korist: šola na daljavo, malce delovne liste razdelijo pa imajo mir. Pa še dodatke dobijo.
Mogoče so brihte, ker se jim to v denarnici pozna. Oni velenjski učitelji so šli pa družno na bolniško po cepeljenju.
Me pa resno zanima kako ti učitelji učijo.
mi je nerodno ja, 22.08.2021 ob 17:24
Ja, zdaj bodo takole govorili o mojem kraju.
Da nam delajo politiki sramoto, to še preživiš. Itak vsi vemo, da so politiki vse prej kot poštenjaki.
Ampak, ko ti pa učitelji z ravnateljem na čelu delajo sramoto pa ja, narod potem misli, da so vsi v kraju tako butasti, če so učitelji tako butasti.
Mogoče pa niso tako butasti in se samo butaste delajo? Nemarno širijo virus, namerno podaljšujejo to štalo. TO je njim v korist: šola na daljavo, malce delovne liste razdelijo pa imajo mir. Pa še dodatke dobijo.
Mogoče so brihte, ker se jim to v denarnici pozna. Oni velenjski učitelji so šli pa družno na bolniško po cepeljenju.
Me pa resno zanima kako ti učitelji učijo.
Da imam otroka v oš Prebold in da se mi tam otrok naleze covid-19 od učitelja, tožim učitelja in ravnatelja. Bognedaj, da dobi otrok zaradi covida še kakšne zaplete, potem pa je bolje, da se ravnatelj učitelj sama počita.
Forum je zaprt za komentiranje.