Najdi forum

imetniki T2 telefona

Tisti, ki ste uporabniki T2 telefona – kakšne težave se pojavljajo pri telefoniji, če sploh se? Se splača skočiti iz Telekomovega v T2 naročje? …:)

Mi nimamo nobenih težav..

ABSOLUTNO se splača. Mi imamo paket trojček (tv, internet, tel). Stroške klicev plačujemo v parih evrih, medtem ko so bili prej v par deset evrih!!

Težav nimamo. V letu in pol se je 2x zgodilo, da se je obeslila linija, smo poklicali na njihovo servisno št. iz mobitela in so nas poklicali nazaj. Zadevo so uredili v minutki. Pri nas stvar laufa. Smo 300 m od centrale.

Edino kar me moti je, da nimam prenosnega telefona. Kar je po svoje boljše, ker zapravim manj 🙂

Ne da se mi stat ali sedet pri telefonu, medtem, ko bi sicer lahko čvekala med kuhanjem ali med ležanjem na zofi 🙂

Tak da, hvala T2-ju, da v svojem paketu nimajo prenosnih aparatov. Lahko ga dobiš, ampak ga moraš doplačat. Za to mi je pa škoda penezov.

Mi nimamo nobenih težav imamo pa ga že tretje leto.Edino kar nam je daljinec šumel med pogovori,pa so nam zamenjali modem ,zdaj pa je vse ok.

najprej sploh preveri ali si na lokaciji kjer lovi t2??!! šele nato greš dalje.

Pred nekaj trenutki sem se “pasla” na siolovi strani in presenečena: nova ponudba 30 eurov za trojčka, zraven pa še prenosni računalnik za 1 euro. Presenečena sem, hkrati pa čakam, kdaj bo tako tudi na področju mobilne telefonije, tam pa še vedno enako.

Preveriane – ne skrbi zame… Vse preverjeno.

Nobenih težav, telefon smo pa obdržali običajni prenosni Panasonicov – brez težav, tko da lohk čvekam na kavču ali med kuhanjem, s svakinjo pa itak zastonj, ker imajo tudi oni T2.

T-2 ima IP telefonijo, zaradi katere moraš imeti IP telefon. Obstaja pa možnost, da ti dajo PSTN vmesnik. To je majhna napravica, manjša kot škatlica za vžigalice, v katero vklopiš IP kabel, na drugi konec pa lahko vklopiš normalen telefon (analogni), ki je lahko tudi brezžični.

Mi imamo tako naštimano doma, ker nismo hoteli zamenjati navaden telefon z IP telefonom, hoteli pa smo vseeno IP telefonijo.

Če si imel pa prej ISDN priključek, pa ti lahko dajo ISDN vmesnik in lahko še naprej uporabljaš vso ISDN mašinerijo, ki jo imaš doma. Tudi prenosni ISDN telefon:) Sicer pa zadnje čase dajejo panasonicov prenosni telefon na reverz, ga ni več treba plačati.

V glavnem, pri nas smo zadovoljni.

jou, hvala za info. meni so takrat rekli, da našega analognega ni možno priklopit, ampak tako kot je vse za neki dobr, je tud tole za moj žep 😉

zamenjat moram sam še mobilnega operaterja, pa sem na konju. Mobitel me vsak mesec bolj obira!

Se splača in dobro dela in denarnica te zasovraži, ker ti ostaja denar v njej 🙂 Klici iz T-2 v Telekom so zelo poceni, klici iz Telekoma na T-2 so malenkost dražji kot iz Telekom v Telekom! Če kličeš veliko, nimaš kaj razmišljati! Če kličeš malo, te prepriča precej nižja najemnina in spet nimaš kaj razmišljati.

p.s.
Naj omenim, da nimam nič s T-2 in jih rad pokritiziram, ko jim to gre 🙂

Imam T-2 UMTS, vsi klici v T-2 omrežju so zastonj,iz mobitela na stacionarca in obratno, uporabljajo pa Mobitel-ovo omrežje, tako da je pokritost v Sloveniji zelo dobra. Mesečna naročnina je 4€.
Omrežna številka je pa o64…

sama imam trojček od T2 že skoraj leto dni.Pride do občasnih motenj,vendar niso hude.
Kar pa se tiče telefona sem imela od začetka ta problem,da so mi vsi sogovorniki govorili,da pri mojem govoru jim hrušči v slušalki.Morala sem samo znižati ton glasu,pa je bilo ok.
edino meni osebno moteče pa je to,da kadar sama pokličem iz mobilca na domači telefon,slišim odmev svojega glasu.
Imam pa brezžični telefon in ga nosim po stanovanju sabo iz prostora v prostor,pa mi ni bilo treba za njega nič ekstra doplačat.
Zanimivo,ker moj sosed si je napeljal trojčka cca.3-4 mesece pred mano,pa je moral za telefon(brezžični)doplačati.
Najbolje ti bo.če stopiš konretno kar do njih in jih vse vprašaš.
Telefoniram ogromno,pa mi znesek za telefon ne presega 15 evrov.

Imamo trojček na optiki cca leto in pol. Obdržali smo analogne telefone. do sedaj ni bilo niti enega primera težav. Med tem sem prestavljal tudi omarico pa so tudi to naredili v enem tednu od mojega klica. In to zastonj .

Starši imajo T2 1,5 let, cca. 1x na 2-3 mesece kak dan ne dela niti tv niti internet niti telefon. Sama imam tel in internet pri Tuštelekomu, na vsake 3, 4 tedne moram resetirati modem, pa gre. Sem napisala za primerjavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close