imetniki T2 telefona
ABSOLUTNO se splača. Mi imamo paket trojček (tv, internet, tel). Stroške klicev plačujemo v parih evrih, medtem ko so bili prej v par deset evrih!!
Težav nimamo. V letu in pol se je 2x zgodilo, da se je obeslila linija, smo poklicali na njihovo servisno št. iz mobitela in so nas poklicali nazaj. Zadevo so uredili v minutki. Pri nas stvar laufa. Smo 300 m od centrale.
Edino kar me moti je, da nimam prenosnega telefona. Kar je po svoje boljše, ker zapravim manj 🙂
Ne da se mi stat ali sedet pri telefonu, medtem, ko bi sicer lahko čvekala med kuhanjem ali med ležanjem na zofi 🙂
Tak da, hvala T2-ju, da v svojem paketu nimajo prenosnih aparatov. Lahko ga dobiš, ampak ga moraš doplačat. Za to mi je pa škoda penezov.
T-2 ima IP telefonijo, zaradi katere moraš imeti IP telefon. Obstaja pa možnost, da ti dajo PSTN vmesnik. To je majhna napravica, manjša kot škatlica za vžigalice, v katero vklopiš IP kabel, na drugi konec pa lahko vklopiš normalen telefon (analogni), ki je lahko tudi brezžični.
Mi imamo tako naštimano doma, ker nismo hoteli zamenjati navaden telefon z IP telefonom, hoteli pa smo vseeno IP telefonijo.
Se splača in dobro dela in denarnica te zasovraži, ker ti ostaja denar v njej 🙂 Klici iz T-2 v Telekom so zelo poceni, klici iz Telekoma na T-2 so malenkost dražji kot iz Telekom v Telekom! Če kličeš veliko, nimaš kaj razmišljati! Če kličeš malo, te prepriča precej nižja najemnina in spet nimaš kaj razmišljati.
p.s.
Naj omenim, da nimam nič s T-2 in jih rad pokritiziram, ko jim to gre 🙂
sama imam trojček od T2 že skoraj leto dni.Pride do občasnih motenj,vendar niso hude.
Kar pa se tiče telefona sem imela od začetka ta problem,da so mi vsi sogovorniki govorili,da pri mojem govoru jim hrušči v slušalki.Morala sem samo znižati ton glasu,pa je bilo ok.
edino meni osebno moteče pa je to,da kadar sama pokličem iz mobilca na domači telefon,slišim odmev svojega glasu.
Imam pa brezžični telefon in ga nosim po stanovanju sabo iz prostora v prostor,pa mi ni bilo treba za njega nič ekstra doplačat.
Zanimivo,ker moj sosed si je napeljal trojčka cca.3-4 mesece pred mano,pa je moral za telefon(brezžični)doplačati.
Najbolje ti bo.če stopiš konretno kar do njih in jih vse vprašaš.
Telefoniram ogromno,pa mi znesek za telefon ne presega 15 evrov.
Forum je zaprt za komentiranje.