Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek imeti rad dva hkrati

imeti rad dva hkrati

Živjo,
vaš forum sem začela prebirati šele pred kratkim in se mi zdi zelo zanimiv. Zanima me pa sledeče: ali mislite da lahko ima ženska hkrati rada dva moška in seveda obratno. Ne mislim samo na prijateljskem, ampak tudi na ljubezenskem področju. Moje mnenje je, da lahko imaš rad dve osebi hkrati, vsako na svoj način in se tudi obema hkrati lahko predajaš.
Kaj menite ostale?
Lep dan!

Jaz mislim, da ne. Ljubezen zahteva celega cloveka.

Pravilno razmišljaš. Zakaj pa ne? Pri toliki množici zemljanov je vse možno. Če vsem trem ustreza, prosim …. Če pa skrivaš enega pred drugim, potem pa zopet prosim …. Oboje se konča z izvoli.

lahko

Seveda lahko.Ampak kaj kmalu ostanes sam.Z eno ritjo lahko sedis samo na enem stolu.(v primeru,da gre za iskreno ljubezen)

Rad imas lahko vec ljudi hkrati,rad imas oceta , mamo, brata sestro, moza, prijatelje, rad imas svojega psa.
Ljubis pa lahko moza-partnerja in baje tudi se koga, sam jaz ne znam ljubiti vec ljudi hkrati, sm pa slisala to tvojo teorijo ze ja, ko so trdili da lahko ljubis dva, al vec , vsakega na svoj nacin.
Ampak to je bl kratkorocno, tko da uzivaj dokler traja!

Ella! Če še ne veš, z eno ritjo lahko sediš tudi na dveh stolih. Res pa obstaja nevarnost, da si preščipneš j…. Ni pa nujno. Torej … Prava in iskrena ljubezen je pa itak stvar književnikov, pesnikov in drugih umetnikov, ne pa realnega življenja. V življenju je to popolnoma mogoče in izvedljivo. Zdi se mi, da imajo muslimani lahko več žena in dvomim da si izbirajo drugo ali tretjo ženo samo na podlagi kakšnih bonusov, brez čustev. Po mojem skromnem mnenju ima iskrena ljubezen omejen rok trajanja.

Ze mogoce.Ampak,jaz osebno sem se ze opekla.Podala sem samo svoj mnenje.Zaeenkrat razmisljam tako…kaj pa pride pa se ne vem.
Dule,ali imas ze kako tako izkusnjo?

Ne. Ta odgovor ni prišel na podlagi mojih izkušenj, temveč na podlagi prijateljeve izkušnje. Jaz sem svoja čustva vedno razdajal eni osebi naenkrat.

Moje mnenje pa je, da lahko…..že res da ljubezen zahteva celega človek….vendar v življenju vsak išče idealno osebo (svojo polovico, ki bi ga dopolnjevala), tega večina ne najde….prvi človek ima določene lastnosti ki te dopolnjujejo drugi pa pač druge….je pa seveda to težko vzdrževat in negovat….saj veste…LJUBEZEN JE ZA DVA

ne.

Moški lahko ljubi npr.dve biseksualki, s pogojem, da se ti dve damici ljubijo -si izkazujejo ljubezen.
V primeru, da nista biseksualni in se torej med seboj ne ljubijo, potem slej ko prej pride do ljubosumja.Slej ko prej se eni zdi, da je malce-samo malček zanemarjena, da se ON posveča bolj oni drugi.
Takšni trikotniki so baje kar uspešni, pa lahko tudi zelo prijetni.
Verjetno je tako tudi v primeru, ko ima ženska dva biseksualna partnerja, ki se ljubita tudi med sabo.

Razmišljam le teoretično, ker v praksi ne poznam primera.

Če imaš torej rad dva človeka, pa enega drugemu prekrivaš, to pomeni, da niti do enega niti do drugega nisi odkrit, iskren. Ali ju v takem primeru torej res ljubiš tako, kot naj bi ljubil?

lahko, tudi meni se to dogaja

tale teorija bo kar držala…. in je kar logična!

Jaz sem že dve leti srečna s svojim dragim. Imam ga zelo rada. Pa vseeno ne morem pozabiti svojega bivšega – svojega prvega. Kar hočem reči, je, da ga še vedno imam rada, seveda ne tako kot zdajšnjega, samo vseeno. Najbrž ga ne bom nikoli pozabila, ker je bil moj prvi, ker mi je vzel nedolžnost in sem z njim odraščala. Pa z njim nimam nič več niti ne nameravam imeti kaj.

očitno noben še ni srečal človeka, ki bi ga popolnoma osrečeval in dopolnjeval. če bi, ne bi rekel, da je to možno. možno je imeti rad dva človeka naenkrat, ljubiš pa lahko samo enega. res je, da ima malo ljudi tako srečo, da najde takega človeka. jaz jo imam in vem, da ne bi mogla več tako intenzivno ljubiti, kot ljubim zdaj. pa nisem zaljubljena najstnica. v svojega fanta sem se zaljubila leta 1996, takrat sem še hodila z nekom drugim. po petih letih sva se razšla in začela sem hoditi s sedanjim fantom (pred tem nisva bila dovolj pogumna, da bi bila skupaj) in še danes čutim mravljince, vsakič ko ga vidim ali se spomnim nanj. in vem, da je to obojestransko. pa že nekaj časa živiva skupaj.
tako da iskrena in romantična ljubezen obstaja, samo redki imajo možnost, da jo spoznajo.

Ko si res zaljubljen itak da si samo v enega, ko pa si z nekom že dlje lahko spoznaš še koga, ki ga imaš rad in potem imaš rad dva, vsakega na svoj način.

Je že nekdo pred mano napisal. Lahko imaš rad več ljudi hkrati. Ampak staršev ne skrivaš pred možem, moža ne pred bratom…

Če pa imaš dva, ki ju skrivaš drugega pred drugim, je pa to neiskrenost, hinavščina, sebičnost… In ne, niti slučajno se ne pustim prepričati, da ima tak človek sploh kogarkoli rad, razen sebe.

Biti hudoben, lagati in poniževati nekoga, ki ga (kao!) imaš rad? Malo morgen je to ljubezen. Samo sebi mehko postiljaš, to je vse.

Iza, vprašati se je treba, če ni tvoje razmišljanje bolj stvar komotnosti in komplementarnosti izpolnjevanja želja in fantazij. Seveda, rad imeti vsako osebo na svoj način…. ena ti kuha in te fura po izletih ob vikendih, ena ti pa npr. čez teden bogati življenje (morda z likanjem, kuhanjem, popoldanskimi pijačkami). Da ne bi imel takih ljudi rad?

Hja, o tem, da bi se lahko dvema hkrati predajal, pa fantazira vsak moški, he he he. Ne vem, zakaj ne bi bila to lahko tudi želja ene ženske. Če zmoreš, je potrebno stvar samo še organizirat. Najprej je treba o tem seveda povedati “ljubljenim” osebam. Pa bo šlo?

Ja

ne

LAHKO..

ja se lahk zgodi,meni se je že….

Ja, jaz mislim, da je to mogoče. Sama sem trenutno v precej podobni situaciji. In ne vem, kaj bi… Mislim, da bi se morala odločiti za eno osebo, vendar ne gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close