Najdi forum

Se da kje na netu dobit imenik, kjer prek telefonske številke najdeš podatke klicočega?

Mislim ,da to omogoča le imenik na CD-ju.Katera številka pa te zanima?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kje pa se kupi ta imenik? Ti lahko za cifro pišem na mail,ker je ne bi rada javno objavila?

Ni blema,kar piši.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Lahko ga kupiš na pošti

Kmalu bo zunaj nova verzija TIS, okrog 3. novembra menda, za narocnike je nekoliko cenejsa kot na postah.

Pero, ne vem no, nisem sigurna v to varianto. Nekoga sem iskala v imeniku, vem da je noter, z imenom, priimkom, naslovom …. pa mi je izpisalo, da ne obstaja (nekaj v tem stilu).
Poskusila sem s svojo številko (samo tel. cifra), ej človek, mene “kao” ni not, pa vem da sem … (smeh) … s kompletnimi podatki me je pa “izpljunil”.

Ne vem kako jim to rata…

Mi ga imamo. Se ga splača kupit. Ma njem so tudi zemljevidi večjih slovenskih mest in lahko pogledaš, kje je kdo doma ali kje je kaka trgovina, podjetje… Mislim pa da je cena 3300 SIT. na leto pa izideta dva.

Povej mi številko,in povem ti ,kje si doma….Mogoče imaš nastavitve na rumene strani.

Nimam. Imam pa imenik na CD-ju.

Neinstaliran?Mogoče je to vzrok,moj je na HDD.

– tudi tukaj je možnost iskanja po številki, samo se moraš registrirat za 3.000SIT

Ni potrebna nikakršna registracija, le trik je potrebno poznati in ti išče tudi po samih tel.številkah!!!

Javno ga ne bom povedal, ker bi lahko telekomovi friki, zadevco prečekirali in ukinli, je pa blo to že x – obdelano !!!

Telekomovi friki so zadevco že prečekirali in ukinili, če si imel v mislih tisto z ? in *.

njet te finte na srečo še niso prečekirali!!!! 100% deluje tudi ta trenutek :)))

mislim moje ne prej omenjene tvoje, da ne bo pomote

TIS na CD normalno izpiše podatke. če vpišeš št.

ne govorimu o tis-u iz CD-ja ali da imaš nevem kakšno registracijsko kodo, amapk za klasičenn pogled na netu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close