Ime
Doma že imava Izabelo, to poletje pa pričakujeva se eno hčerko. Všeč nama je ime Sofija, vendar ze imamo v družini punčko s tem imenom. Julija, ki nama je tudi všeč pa je prav tako v ožjem prijateljskem krogu. Dajte prosim predlagat lepa imena, ki bi šla lepo k Izabeli, nobeno drugo ime mi ne potegne dovolj. Rada bi nekaj klasičnega. Hvala!
sama se ne bi obremenjevala, če je meni oz. v vajinem primeru vama všečno ime že v širši družini… če nista brat in sestra , vse ostalo nima veze…
kaj pa včasih ko so otrokom dajali po starših imena in smo imeli franca starejšega in franca mlajšega, pol so dobili pa še punčko in je bila marija starejša in marija mlajša – v celo družini torej samo dve imeni za 4 osebe… pa se niso sekirali…
… če ti je ime všeč, poimenuj otroka tako, četudi je že v širši družini… vsaj jaz bi tako naredila
Ime, 28.05.2021 ob 10:40
Doma že imava Izabelo, to poletje pa pričakujeva se eno hčerko. Všeč nama je ime Sofija, vendar ze imamo v družini punčko s tem imenom. Julija, ki nama je tudi všeč pa je prav tako v ožjem prijateljskem krogu. Dajte prosim predlagat lepa imena, ki bi šla lepo k Izabeli, nobeno drugo ime mi ne potegne dovolj. Rada bi nekaj klasičnega. Hvala!
Venus, Vanessa, Palatina, Solaris, Bianca, Arcadia, Arolanka, Suzy, Terez, Jurka, Šmarnica
Forum je zaprt za komentiranje.