imate prazen apartma ali hišo ob morju
Vprašam še tukaj, ker je velik pretok in bom imela morda kaj sreče.
Iščemo hišo ali apartma v Istri, Kvarnerju ali nekje do severne Dalmacije.
Potrebujemo pa 3 spalnice oz. 3 ločene sobe. Lokacija ob morju oz. do 200 m.
Termin: Od 1. do 15. avgusta.
Morda oddaja kdo od vas, vaš sorodnik ali prijatelj… Smo urejena družina s tremi otroki, dve najstnici in enoinpolletnik.
Prebrskala sem že cel kup oglasov, ampak nisem imela sreče.
Hvala.
Za ustrezno ceno boš gotovo našla, saj tega je malo morje.
Poglej npr. tu:
Max?? V sezoni seveda nikoli ni zastojev in nesreč. Nazadnje smo šli ponoči, da ja ne bi bilo gužve, je bila pa huda nesreča in cesta več ur zaprta, kar pomeni obvoz po rovtarskih cestah med ovcami in nekaj ur dodatne vožnje. Se pa strinjam, da je kjer koli v Dalmaciji lepše kot v Istri.
Pri lepotah Dalmacije je treba prišteti še nezanemarljive potne stroške. Nas je do srednjedalmatinskega otoka prišla samo vožnja v obe smeri 400 evrov.
Max?? V sezoni seveda nikoli ni zastojev in nesreč. Nazadnje smo šli ponoči, da ja ne bi bilo gužve, je bila pa huda nesreča in cesta več ur zaprta, kar pomeni obvoz po rovtarskih cestah med ovcami in nekaj ur dodatne vožnje. Se pa strinjam, da je kjer koli v Dalmaciji lepše kot v Istri.
Pri lepotah Dalmacije je treba prišteti še nezanemarljive potne stroške. Nas je do srednjedalmatinskega otoka prišla samo vožnja v obe smeri 400 evrov.[/quote]
Kaaaaj? Mi gremo tudi v Dalmacijo in se 14 dni non stop vozimo okrog pa porabimo max 200eur
Pri lepotah Dalmacije je treba prišteti še nezanemarljive potne stroške. Nas je do srednjedalmatinskega otoka prišla samo vožnja v obe smeri 400 evrov.[/quote]
Kaaaaj? Mi gremo tudi v Dalmacijo in se 14 dni non stop vozimo okrog pa porabimo max 200eur[/quote]
Samo trajekt je čez 150 evrov v obe smeri + cestnina + bencin. Tukaj štejem samo pot tja in nazaj. Seveda se med dopustom tudi vozimo, pa ne samo z avtom. Ampak tisto je ekstra luksus, ki ga ne vštevam v pot.
MI IMAMO, kje v istri pa imate? lahko tudi pišete na: alekat33@gmail.com
hvala
Forum je zaprt za komentiranje.