Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate polbrata/polsestro, in ne poznate?

Imate polbrata/polsestro, in ne poznate?

Imate? Pa vas zanima kako je, kaj dela? Ali vas niti ne zanima?

Nimam. Ali pa samo ne vem.

dva polbrata, sem ju poguglala, zgledata fejst fanta. Koliko pa ona dva sploh vesta o meni pa ne vem

Imam polbrata po mami, za katerega vem že od nekdaj, saj smo v otroštvu skupaj živeli. Da ima pa on še polbrate po njegovi očetovi strani, pa sem izvedela komaj pred kakšnim letom.

Pa te mika, da bi morda navezala stik?

Podobno.
Po mamini strani 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nimam, če so po očetovi, potem zelo verjetno niti sami tega ne vedo, na pogreb ni bilo kake neznane osebe.

Baje imam. Nisem nikoli navezala stikov in me nekak ne gane. Polsestra z mano tudi ne.
Je pa šla ena izmed sester (smo 3) z njo na kavo in sta v stiku. Jaz in še ena sestra nismo navezale stika.
Pa se ne gre za herbijo, ker nisem dobila ničesar po očetu in ne po mami.

Nimam. Kolikor se poznam, bi ga/jo pa želela spoznati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imam 2 polsestri po mami in se poznamo, ker smo živeli nekaj časa skupaj (so starejše in sta se kar hitro porocili in preselili).

Pa te mika, da bi morda navezala stik?
[/quote]

Ne vem, saj niso z mano v kakšni vezi, ampak polbratje od polbrata. Vem sicer kdo približno so, ne pa tudi koliko, saj kdo je bil polbratov oče sem vedela, nisem pa vedela, da je kasneje imel še otroke. Vedno mi je bilo mamo nerodno o tem spraševat, čeprav bi mi povedala. In zato sem ravno včeraj po fb poiskala, mislim, da sem enega tam našla in ugibala, ali sta si kaj podobna. Spomnim pa se, da je polbrat z mamo šel na pogreb njegovega očeta, saj je ta umrl, ko sem jaz imela 10 let, moj polbrat pa 20.

imam samo polbratranca in polsestrično 😀

oče je imel polbrata, po mamini strani, očetov oče, se pravi dedek ga je imel kar rad, ves čas smo živeli kot družina, dolgo nisem niti vedela, da je stric samo polstric

Že nekaj časa slutim, da imam po očetovi strani polsestro. Se mi zdi, da sem kot majhen otrok enkrat nekaj slišala starše. Morda sem pa samo sanjala, ne vem. Očeta sem nedavno vprašala o tem, je zanikal. Mati je že pokojna. Ima morda kdo kakšno idejo, kako bi lahko prišla do te informacije? Od očeta očitno (vsaj do njegove smrti) ne bom izvedela ničesar. Na koga bi se lahko obrnila?

Odgovor na objavo uporabnika
Slutim, da imam, 25.07.2021 ob 23:56

Že nekaj časa slutim, da imam po očetovi strani polsestro. Se mi zdi, da sem kot majhen otrok enkrat nekaj slišala starše. Morda sem pa samo sanjala, ne vem. Očeta sem nedavno vprašala o tem, je zanikal. Mati je že pokojna. Ima morda kdo kakšno idejo, kako bi lahko prišla do te informacije? Od očeta očitno (vsaj do njegove smrti) ne bom izvedela ničesar. Na koga bi se lahko obrnila?

ja vprašaj koga od žlahte ali pa sosede, oni sigurno vse vedo.

Imam 2 polbrata po očetovi strani. Se ne poznamo in nimam želje po stikih. To so tujci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close