Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imate kakšno grdo razvado?

Imate kakšno grdo razvado?

Evo mojo: vztrajam da ob vikendih, ko smo vsi doma, lepo skupaj za mizo pojemo kosilo. Brez raznih motilcev alla TV, telefoni.

Ampak…največji gušt mi je čez teden, ko jemo bolj vsak zase, da si krožnih s hrano nesem na kavč in ob tem listah reklame iz kaselca.

Sem že tako zverzirana, da zmorem tudi z polnim krožnikom juhe. (krožnik v eni rok, žlica v drugi…s to isto roko tudi listam reklamo, noge pa spodvite pod ritjo)

Ja. zame ni glavni obrok, če ni po njem nekaj sladkega. Ni treba trinadstropne torte, dovolj je en kvadratek čokolade.

Odgovor na objavo uporabnika
replika neprijavljena, 02.11.2021 ob 12:16

Ja. zame ni glavni obrok, če ni po njem nekaj sladkega. Ni treba trinadstropne torte, dovolj je en kvadratek čokolade.

To pomeni, da imaš presoljene in preveč začinjene jedi.

S palčko za ušesa si bezam po nosu, dokler ne kihnem. To mi je največji užitek. Še kdo?

Všeč mi je kadar se fejst zadanem in pol jem v postli ob tvju pa zaspim kot prasec.

Tale navada, da imate kosilo brez motilcev, bi morala biti kar redno. Mi je katastrofa recimo greš s kolegi na pico, večerjo pa vsak na svojem mobilcu. Za kozlat.

AMpak k temi, ja imam nekaj grdih razvad.

Zelo slabo mi gre pospravljanje, čiščenje. Stalno imam svinjak :(. Pa polno krame povsod.

Pa preveč interneta za neumnosti. Recimo mon pa fb.

Pa med obrokom berem kako revijo, gledam tv.

Aja pa preveč TV serij gledam.

Leta in leta sem se vsakodnevno nažirala s sladkarijami in ponosno javljam, da sem letos pol leta zdržala brez sladkarij :).

Velika skodelica kave v postelji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close