imas nasvet za turcijo?
jaz sem se pred tremitedni vrnil iz turcije in so modeli ukinili skoraj vse popuste za studente!!! npr za aya sofio moras placati cca 10 EUR!!! – kriminal, pa topkapi palaca, pa yerebatan cistern pa galata stolp – vsi ful predragi – ce si hoces samo v istanbulu vse ogledati se skesiras vec kot 10 jurjev:(
drugace je pa res vse dzabe, za 15 kilsko lubenico das cca 150 sit, za kebab dobrih 100 sit,… moras pa se izogibati tur. zadev – vcasih je dovolj, ce gres le dve ulici stran, vcasih pa moras prav iskati kje je ceneje – znajo bit tudi zasoljeni
lp
Draga Pikica. Pravkar sem se vrnil iz Turcije. Pisi na moj e-mail in vprasaj ce te se kaj zanima. Sicer pa imajo imajo moji predhodniki prav. Bolj ko gres na vzhod, ceneje je. Je pa malo kruto, da imajo pri vstopninah dvojne cene. Ene za turke, visje pa za turiste. Istanbulske vstopneine so res visoke. npr. Aya Sofija 10 EUR, Topkapi Saray (8 EUR + dodatki za draguljarno+harem) itd.
LP Kf.
Ena fora, ki mi je uspela v Pamukalah, mogoce se pa da tudi drugod. Vstopnica velja za veckratni vstop, tako da sem jo po ogledu prodal naprej. Ogled je bl zastonj. Pa ce bos v Olimposu, v tistih hisicah na drevesih, je tudi potrebno placati vstop na plazo. Jaz sem pa vsakemu rekel, da sem ze placal pri drugem pobiralcu vstopnin, ki se nahaja na drugi strani. Pa pazi, ko ti vracajo denar, ker velikokrat ”spregledajo” kaksno nulo.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.