Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?
Še to bi dodala, ljudje ki so debeli oz. smo bili debeli se gnusiš sam sebi zato ko se pogledaš v ogledalo ne gledaš več SEBE ampak gledaš eno spako ki si jo naredil in sebe. In veš da to nisi ti, ne moreš se poistovetiti s to debelo spako v ogledalu in ja ta občutek je grozen. Vsaj jaz sem se tako počutila kot debela ko sem se pogledala v ogledalo se nisem videla, podoba v ogledalu nisem bila JAZ, podoba v ogledalu ni bila podoba moje duše, in verjamem da se tudi avtorica podobno počuti.
Js nobenega dol ne tlačim Xenna, očitno vse kar napišem je slap in the face določenim, js imam 170cm pa 53kg in se super počutim s to težo, to je moja notranja teža. In osebno sem se noro slabo počutla ko so se mi povečale, kot da bi imela neke molsnice na prsih, bljak, nisem marala takega občutka. Ko sem lažja sem veliko bolj gibčna.
Še moja mami ima 170cm pa 60kg, pa ima 52 let….pa ni nobena manekenka.
Ne verjamem, pri nekaterih črnkah lahko otroci dobesedno stojijo na zadnjici, to je genetsko pogojeno. Ta ženska zgleda, da je latino, je že druga rasa.
Na spodnji sliki tudi nima celulita, je čisto naravna zadnjica. :)))
[img]http://www.ratedatass.com/wp-content/uploads/postmain/black-booty/black-ass-243.jpg[/img]
Ne vem, ti povej oz daj nek argument po čemer bi lahko bile enake/iste?[/quote]
No, seveda niso vse iste in enako je z moškimi. Tebe sem vprašal, ker si vse vrgla v isti koš. Čeprav se ve, da nekdo ima rad čevapčice, drugi pa ima raje sadje. 😉 To je moj argument.[/quote]
V kontekstu pogleda na žensko telo, ki če ni v nekih želenih okvirjih vam ni prav, torej iz tega naslova ste res vsi moški v istem košu in bizarno je primerjati hrano z videzom.
Glede “občutka debelosti” pa je tudi tako, da je vse odvisno od tega, kakšne ljudi imaš okoli sebe. Če delaš v kolektivu, kjer so ženske same trlice, brez oblin in se še pogovarjajo kako so se zredile za 0,5 kg in da so prave bajse ter morajo nujno začeti jesti ananas, da shujšajo :)), potem se še tista ženska, ki ima normalno težo počuti čudno. Zato ima moški 111 še kako prav, ko je nekje zgoraj napisal, da ženske gledajo na to povsem drugače kot moški in da je za ženske praviloma suhost ideal. Moje mnenje je, da ženska, ki ima postavo deklice pred puberteto in se lahko oblači v otroškem oddelku, ni (glede postave) “prava ženska”. Te ženske imajo postavo deklice.
Še eno stvar bi dodala, jaz mislim da je velika razlika med ljudmi, ki so že od rojstva debeli in tistimi, ki so bili del življenja zelo suhi ali normalno suhi in se potem precej zredijo. Mislim da tisti ki so že od rojstva debeli oni ne poznajo občutka suhosti in mogoče zato tudi ne čutijo take nesreče ali pa težje shujšajo, kot tisti ki so bili že suhi in poznajo življenje pri nižji teži.
Ja, res je – telo se mi še ni izneverilo v smislu teže in nimam pojma, kako je to imeti nekaj kilic preveč, kar seveda ne pomeni, da se mi to ne more zgoditi ali pa da si tega želim. Sem mnenja, da mora imeti človek tudi razvito samodisciplino ne le voljo za “zdravo” postavo.
Ja, težko je ko se zrediš, resnično izgubiš sebe, vsaj jaz sem se skoraj. In zasvojenost s hrano je resen problem, ki ga ima veliko ljudi nekateri se še zavedajo ne da so zasvojeni s hrano. O tem se ne govori veliko je kot tabu tema. In je zasvojenost kot z drogo, cigareti, Zasvojenost ni ozdravljiva, lahko jo le krotiš in se samodiscipliniraš.
Kot si rekla Zmedena_samica imaš to srečo da nisi tega doživela in upam da tudi ne boš.
Forum je zaprt za komentiranje.