Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?
Ok, razumem. Ampak glej, saj ti gre dobro. In če si začela in ti je uspelo znižati tt za 10 kg je to že velik uspeh. Ti kar pogumno naprej in manj kg kot jih boš imela, več se boš lahko športno udejstvovala (pa tudi če je to le hitra koja vsak dan, vsaj eno uro). Kajti dejstvo je, da gredo proti koncu kg težje dol, kot na začetku, ko jih je veliko preveč in bo treba še kaj več, kot zmanjšati vnos kalorij. Sicer pa, če imaš še vedno tako slab občutek ob svojem telesu, počakaj z moškimi še kak mesec, da se boš počutila sama s sabo ok. Res se namreč pri ljudeh zelo čuti, če je ženska nezadovoljna.
Sicer se pa strinjam z moskim 111, da smo ženske tiste, ki ponavadi kompliciramo okoli teže. Drugače so pa tudi meni bile veliko bolj všeč manekenke izpred dvajsetih let, ki so bile ženske v pravem pomenu besede in ne obešalniki s prozorno kožo in črnimi kolobarji okoli oči.
Razjasniti moras eno zadevo: ali zelis biti suha, lepa in ne vem se kaj, zaradi sebe ali zaradi drugih? V prvem primeru bos sama naredila ustrezne korake. Ce pa je to samo zato da dobis nekoga potem je to vsaj v mojih oceh malce mimo. Potem isces osebo ki bo s tabo zaradi lepote in vitke postave. To pa pomeni da tekmujes na lepotnem tekmovanju ki bo trajalo celo tvoje zivljenje in na katerem bos prej ali slej izgubila.
Ti pa površno bereš. 🙂 Saj vendar pravi, da se ne more sprijazniti s takšnim telesom, kot ga ima. Torej to počne/bo počela predvsem zase. Je pa hudičevo realna in ji je jsano, da moški pač gledate tudi z očmi.
Ej super ti gre. Le tako naprej. Saj bo spet začelo it dol boš videla. Poizkušaj se izogibati tekočim kalorijam od katerih nimaš prav nič v smislu sitosti. 🙂
Zelo-zelo povrsen bralec. Prosim za toleranco 🙂
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas. Sicer pa kdor ne dobi v zivljenju parkrat po glavi si rise svet in moske ali zenske kot vizualna bitja, ki pac ze zaradi izgleda imajo vse kompatibilne cloveske lastnosti…
Saj nisem želela biti groba, ravno zato je stavku sledil smeško. 🙂
Lahko obračaš kolikor želiš, a ljudje smo tudi (ne samo ampak tudi) vizualna bitja. In dejstvo je, da suhost/debelost nima veliko s toplino in globino človeka. Kratek rok je lahko s preveč ali s premalo kilogrami. Boj je pomembno (po mojem mišljenju) to, da je človek zadovoljen sam s sabo, kajti tako veliko lažje prenaša vse malenskoti, ki grejo čez dan narobe. Smo pač manj tečni. 🙂
A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti!
A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti![/quote]
Znaimivo. Jaz se pa to popolnoma drugače razumela.
Ja, tu gor pisarijo o tem kako jim je vseeno koliko kg ima ženska, v resnici pa se zgražajo nad debelimi.
In so čisto zgroženi, če se partnerka zredi. Kaj jim pa čez pas visi pa ne vidijo. Ker se ponavadi kar oba razlezeta. Ne vedno, pogosto pa res oba ali pa oba ostaneta suha.
Veliko govora je o tem, da iščejo moški žensko z lepim značajem, ampak v realnosti pa iščejo postavne ženske. Če ni dovolj lepa zanje, se ne lotijo spoznavanja značaja.
A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti![/quote]
A to pomeni, da se moraš najprej tehnično opisat, predno je pripravljen s tabo spregovorit kakšno besedo? Če ja, potem je tako ali tako bolje, da vama odklenka takoj po teh vprašanjih.
Zakaj sem že vprašala?! Saj vendar vem, da se bojiš se svoje sence. Jaz pa še kar verjamem, da kakšen moški upa govoriti. 🙂
ps; ne skrbi, ne bom te ugriznila. 😉
Ja, nekako tako je. Tisti, ki kar takoj zahtevajo fotko oz. kg, takoj skenslam. So pa tudi taki s katerimi se začnem menit in delujejo ok, ampak ponvadi hočejo kasneje fotko ali se vpiknejo v kg ali pa napišejo, da debelih bab ne marajo, če jih recimo vprašam kaj jih pri ženskah moti. Ali pa ko hčejo fotko, jih vprašam zakaj pa rečejo, da se ne bi dobili s kako debelo babo… in seveda potem nimam več interesa se menit. Drugi pa mrknejo po prvem srečanju, če niso prej zahtevali fotke, detajlnega opisa in tako naprej.
…vsi moši ste isti, lahko se tukaj fejkate oz sprenevadate, forum vse prenese realnost pač ne ;)[/quote]
Kaj pa ženske, so one tud vse iste? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.