Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?
Možno je, vendar sama tema potem izgubi smisel, če vmes manjkajo komentarji.
To se dogaja v vsaki temi.Vsepovsod imaš pametne komentarje, pa tudi žaljive.
Določene besede te prizadenejo zato, ker prebudijo v tebi tisto, kar v sebi skrivaš, česar nočeš videti in ne želiš, da te kdo na tisto spominja, ker to boli.
Tega ne moreš preprečiti, da drugi ne bi tu pa tam naredili kaj takega, kar bi te prizadelo. Lahko pa delaš na tem, da sprejmeš pri sebi tisto, česar ne maraš in tako postaneš samozavestnejša.
In ko postaneš samozavestnejša, se temu prilagodi tudi tvoj izgled.
Ne, sploh ni bilo žaljenja. AMpak tako kot jaz v tej temi, je ona v tisti temi povedala ogromno o sebi. Tam je izpovedala vse svoje težave. Razumem, da se je tema brisala. Res je bilo veliko o njej.
AMpak ta ista oseba s toliko težavami pa potem blati in žali vse kar ni po njenem okusu.
Zbrisala se je verjetno zato, ker ni vsebovala nič uporabnega. Ampak predvsem žaljenje in prepucavanje.[/quote]
Škoda, da je bilo sadežev bolj malo. Predvsem tisto od faunusa, princess, alex, pa še kdo. Ti so dojeli, da ne iščem nasvetov za hujšanje. Da me zanima nekaj čisto drugega. Zato, ker so šli sami skozi to.
Saj sem napisal, da je ne želim brisati, ker je vseeno večina komentarjev dobrih in uporabnih.
Na podlagi nasvetov si spremenila svoj nick, ki je bil prej res žaljiv do sebe.
Ne obremenjuj se s plevelom, ampak poišči “sadeže”.[/quote]
Zbrisala se je verjetno zato, ker ni vsebovala nič uporabnega. Ampak predvsem žaljenje in prepucavanje.[/quote][/quote]Ah daj no, tema se je morala zbrisati, ker je taki kot ti niste štekali. Vse svoje težave je izpovedala, prosim te no… zdaj beri med vrticami, kaj piše, samo ne ti boš raje kritizirala in se pestovala v svoji nemogoči situaciji… koliko si plavala ali tekla včeraj? To raje napiši. Pa kako se počutiš, ko iz dneva v dan bolj zdravo živiš, bolj zdravo ješ, in se gibaš? Pa nekako ne najdem tega, ali naj grem iskati na forum hujšanje?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka in zmedena_samička sta dve osebi; kolikor pa sem jaz uspela razbrati, pa sta prijateljici, ki sta se spoznali ravno preko tega foruma. Tako da …. skratka nič takega nisi napisala, da bi bilo vredno brisanja. Pa četudi si, ti sama najboljše veš, kdo in kaj ter kakšna oseba si in samo to šteje.
Uživaj na dopustu. 🙂
No, dajte malo več sočutja pokazat. Tole je prav mučno brat, koliko nepotrebnega udrihanja. Malo vdihnimo in izdihnimo. Počaaaaasi. Resno.
Ti wokr in progress, ne sekiraj se, saj te nihče ne pozna in nikomur zaradi teh izbruhov ne greš na živce. Vsaj meni ne, če pa komu greš, pa to ni tvoje težava. Ne rabiš se čutit krivo za karkoli. Vsi kdaj pokažemo slabo stran svojega jaza. Pomembno je, da takrat obžalujemo, se vprašamo, kaj je to sprožilo in se iz tega kaj načimo. Občutek sramu pa bo izginil.
Katenjka, po novem sva isti osebi 😉 Sprašujem se, kakšen IQ mora človek imeti, da dobi takšne ideje oz pri tem trmasto vztraja, kljub različnosti najinega sloga pisanja in tudi obsega pisanja. Work in progress res rabi dopust, predvsem od sebe; v osnovi pa me ne zanima nič, popolnoma nič od nje.
Za kaj se pa sploh gre?[/quote]
gospa it, preberte,pa boste vedla zakaj gre,če vas glih zanima, ,,,brez se,[/quote]
Ah daj, ti si v svoji povedi, ki to sploh ni (vejica ni končno ločilo!!) naredil toliko napak, da res nisi poklican da karkoli komentiraš, poleg vsega pa je polvikanje tako grdo da bolje da jo kar tikaš.
@svetilnik1; se imaš za fejst tipa?
Tako ravnanje ni smesno. Je nevarno. Pri takem ravnanju torej da se sovrazis in se tusiras ob ugasnjenih luceh lahko zapades v obsedenost s hujsanjem torej v anoreksijo. Sreco si imela,da nisi.
Hahaha..tuširanje pri ugasnjenih lučeh, ta je pa dobra, da se nekdo začne tako sovražiti/prezirati….unbeliveable…pretiravanje brez primere.[/quote]
Iščeš nekoga, ki te bo imel rad, pa niti sama sebe ne maraš….težka bo. Imej se rada, to je prvi pogoj. In ne išči po portalih ala ona-on, polno potrebnih tipov. Morda znižaj kriterije, bodi bolj pozorna na fante, ki bodo pokazali interes, ne samo na lepotce.
Drgač pa, imam par predebelih prijateljic, dve poročeni, ena v vezi in ena samska. Taqko da ni nemogoče, samo ti pač ne znaš. Ali nočeš.
Forum je zaprt za komentiranje.