Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika imam nekaj zelenjave…

imam nekaj zelenjave…

Imam malancan, bučke in paprike in ne bi delala ravno musako. Kaj bi še lahko kuhala?

Njamsi…. nareži na koščke, prepraži na oljčnem olju in čebuli, začini z začimbami po okusu (rožmarin ali timijan ali bazilika) samo eno, ne vse skupaj. Malo soli, dodaj malo vode, če je treba, ampak res malo. Lahko dodaš še sojino omako, če jo imaš. Potem pa takšno fino omakco polij po špagetih ali rižu ali polenti ali pirejčku …..

Jaz imam pa nekaj piškotov iz Hoferja, kaj naj storim?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

jaz pa krompirjevo solato in dve vrsti keksov.
a bi ene kekse dala namesto rib, druge pa namesto hrenovk? potem ne rabim nič več kuhat/pečt

Kaj pa vem, te iz Hoferja jaz ne bi glih jedla …. ampak tvoj želodec jih bo že prenesel, tako da jih kar lepo pojej.

LP

vse, kar ste napisali, je itak sama kemija in strup za želodec ter povzročitelj alergij. stran s tem!

lahko pa tudi vegi filano papriko.

Omako za testenine. Fajn stenstaš zelenjavo,žlico moke in vegete not pa je ha ha ha

Kaj misliš, da so oni iz Mercatorja kaj boljši???

Ali pa iz kakšne pekarne in slaščičarne, kjer je kao “domače”???

Jaz mislim, da v Hoferju ni nič slabša kvaliteta kot kjerkoli drugje, samo cene so ugodnejše. Ali pa se slepiš, da ješ bolj zdravo, če plačaš dražje??

https://www.facebook.com/actio.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close