Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija IMAM KAMERO NA PREOSNIKU,ME LAHKO KDO GLEDA,DA TEGA NE VEM?

IMAM KAMERO NA PREOSNIKU,ME LAHKO KDO GLEDA,DA TEGA NE VEM?

IMAM KAMERO NA PREOSNIKU ,ME LAHKO KDO GLEDA,DA TEGA NE VEM
ampak,res pa je tudi ,da , če kamera dela , potem je močna lučka vključena…..ampak..ali lahko kdo na mojo kamero pride in me gleda , brez , da to vem ?
Hvala

možno je vse

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Seveda te lahko gleda. Pa tud preko mobitela prisluškuje, čeprav je ugasnjen. Če odstraniš iz njega baterijo ne more poslušat pogovora. Kamero pa najboljš, da zakriješ.

sej če kamere ne nucaš, je dost, da gonilnike deinštaliraš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

flajšter dej čes pa bo 🙂

Ah ste pa resno butasti – še posebej računalniški guru imenovan Gunnar ”blesav”

Če imaš protivirusno zaščito na računalniku, da deluje in da se osvežuje, te
ne morejo kar tako gledati.
če se kamera kakorkoli že vključi – potem ti bo gorela lučka poleg kamere.

Gunnar – prenehaj s tem edinim odgovorom ki ga znaš ”možno je vse”, ali napiši
odgovor, ali pa zapri g****c pa ne straši ljudi po nepotrebnem.
brez veze tukaj gor

eh ja, … a je vredn komentirat en blesav izpad? ni vse z virusi pa antivirusi povezano.

itak. Te zdaj vsi vidimo. Pa ne samo ko si na kompu. Ko si pisala sem, je tudi slikca ostala. Vsi jo gledamo, samo ti je ne vidiš. :-))))))

Kamero pobarvaj z ediksom!

HVALA ZA TOLAŽBO vcbgchbdgh

No ja, tvoj odgovor je še najbolj blesav od vseh, pa tudi veliko če-jev, na ketere nimaš vpliva in pod kontrolo vsebuje.
Gunnar ima čist prav. In še zdaleč ni vse v virusih.

Ja vse je možno..imam čez prliman črn izolir trak…

prav dobr zgledaš

Res je, naš računalničar ima prelepljeno. Sem se mu smejala, pa mi je povedal, da je ta način najbolj zanesljiv, da te nihče ne vidi.

Če nam Pistotnik naroči, gledamo in snemamo….

In kdo hudirja naj bi imel veselje gledat 40 let staro kokoš, ki s podočnjaki igrice na računalniku špila?????

maham :)))))))))))

Pa poleg kamere dobro prelepi še mikrofon.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close