IMAM IDEJO
Človek sploh ne more verjet kok so ženske otročje. Postavimo si svoj peskovnik, da se nam ne bi bilo treba igrati z barbikam ampak glejga zlomka ženske si ne morejo kaj, da nam nebi prišle podirat gradov in cest iz peska. Kaj ko bi mi pustili tale naš peskovnik pri miru in šli raje na ženski čvek trgat barbikam roke pa noge pa kašno lahko vmes še ostrižemo. Kaj pravite na to??? Aja pa nehajte kovat v zvezde moške, ki isto mislijo kot ve kar je preveč očitno in zlo bolano. Mal se zamislite potem vam bomo pa posodili kakšno kanglico al pa lopatko.
vržemo kako barbiko na grmado, pa jo skurimo….obtožba se glasi – preveč govori
jaz ne dam svoje lopatke pa kanglice nobeni…se lahko poškoduje, pol bom pa jaz kriv za njeno nesposobnost
Učasih so desci babe v cerkev poslal, pa so imel vsaj par minut mir, da so se kej resnega loh pogovoril brez da so jih začela ušesa bolet. Hja, zdej pa tko. Res jih bo treba nekak zaposlit :). Mislim, še kuhat ne znajo več… “Žena, kaj bo dons za kosilo?”…. “Ja lubi, sm misnla, da bi nama pizzo prpravla, čaki, sam da najdem telefonsko,…., ne zaspat, so rekl, da bo čez pol ure kosil,….”
Hribuc, js pa pir prinesem! Laško!
Forum je zaprt za komentiranje.