Imam Canon EOS 300 in kupujem 350D – vprašanja…
Živjo!
Doma imam EOS300 in sem z njim zelo zadovoljna. Sedaj pa si zaradi enostavnejše uporabe, pa cenejših slik in še parih razlogov želim digitalnega – 350D. Cena je kar slana. Imam pa par vprašanj:
– kam naj sedaj s starim fotoaparato, glede na to, da imam zraven tudi fleš in objektiv Sigma 28-200, ki menda na novi aparat ne bodo več pasali? Fotoaparat je navsezadnje vseeno dober.
– je že kdo bil na tečaju fotografiranja, ki ga organizira Canon SLovenija in ga dobiš ob nakupu njihovega aparata?
– je kdo tukaj, ki ima že 350D izkušne, nasveti mi bodo prišli prav…
Vesela bom vsakega odgovora, ideje…
Lahko noč.
Živjo,
no, mi smo imeli podobno dilemo, pa sem potem zmagal jaz:) in smo kupili digitalca za “v žep” ter obdržali starega. Meni so rekli, da sicer objektiv paše tudi na 350D, da pa potem ne držijo iste številke kot pri digitalnih objektivih. Imamo pa sedaj tudi Canona in sicer IXUS750 – za nas, ki smo amaterji je super.
Saj vem, da nisi hotela takega odgovora, razsveselilo me je, da ima še nekdo podobno dilemo (pa povedala sem ti našo rešitev).
Srečno pri nakupu!
Alenka
Še ena taka… Imela sem sicer Minolto, vedno in povsod sem nosila tisto težko torbo,… Pa je mož kupil že pred 2 leti digitalca in sem dve leti hodila okrog z obema aparatoma, ker digitalcu nisem zaupala, sploh na potovanjih. Vendar so slike iz navadnega 3,m mio kompaktnega digitalnega fotoaparata tako zelo lepe, sploh, ker se jih da tako simpl popravljat. Digitalci so res zakon.
In moj draga Minoltica leži v omari, jaz pa čakam, da bodo DSRL malo cenejši.
Sigmo 28-200 sem imela tudi, pa je bil težek več kot kilo in sem ga zamenjala za lažjega.
Saša
tudi jaz imam težavo?a sem jo kmalu odpravil-v glavi mislim eos 350d je apsolutno predrag za moj žep zato filme dajem na CDje in si fotke obdelujem s picaso-2 in jih tudi preko emaila pošiljam kolegom o novem aparatu -digitalnem še ne razmišljam mogoče canon s2 is mislim da je čisto dovolj doma imam eos 3000+objektiv 28-90 in 70-300 lp zdravc