ima šefica pravico žaliti?
Prvič se mi je zgodilo, da me šefica žali. namreč delam v trgovini in meni in moji sodelavki šefica prepušča vse skrbi kar se tiče prodajalne,izložbe in papirjev. če kaj ni po njenem ali, da naredi katera napako, naju nadere( ne vedno obe),mene vedno nadere, kriva ali ne kriva, mi pravi med drugimi da sem butasta, da sem butast to naredila, pa imam proste roke pri odločanju,če jo vprašam najprej,mi reče da bi lahko to sama naredila,sodelavka, če kaj naredi narobe mene nadere njej pa v smehu lepo pove, da naj bo previdna in da naj tega ne naredi več,sploh ne razumem, naredim vse in še več pa ni zadovoljna,če naredim po svoje ni prav, če naredim po njenem ni prav,kaj naj naredim?karkoli naredim ne opazi, vidi same malenkosti,ki jih ni, jih sama ustvari, imele smo tudi dogovor glede reda in čistoče v trgovini in ker je velika smo si jo razdelile,vedno sem imela urejeno,čisto, res narejeno kot se spodobi, one pa ne, in sedaj moram vse sama delati,saj se razume,da je potrebno, da je cela trgovina urejena,ki jo ona ni imela,tudi vse papirje uredim,razen obračuna, ki ga vedno dela sama,pa še to ni v redu,se da sploh kaj narediti, naj bom tiho in vse naprej požrem in preslišim?to zame ni urejeno delavno mesto,če kaj pomaga je samo 4 leta starejša od mene,pa saj smo odrasli,……
ja vem,enkrat je prijazna drugič bi jo pa najraje trešla tako me jezi,poleg tega me pa vse še bolj moti,ker sem mogoče noseča(čakam na pregled da mi potrdi nosečnost). razmišljam kako bi ji povedala ker vem da me bo nadrla ker je res zmešana poleg tega bom pa službo izgubila zaradi nosečnosti.imam jo namreč za določen čas.
NELLY, nihče te nima pravice žaliti in poniževati. Zagrozi ji, da jo boš v primeru žalitev tožila in dala v medije, da bodo tudi drugi vedeli, kakšna je. Samo ne pusti se ji, ne dovoli, da s tabo ravna kot s kupom dreka. Ti si človek s čustvi in imaš se vso pravico postaviti zase.
Zmelji jo, saj jo ti lahko bolj zajebeš kot ona tebe.
Tudi jaz imam že nekaj dni podobne težave in verjemi mi, da mi ženska ne bo prišla do živega.
meni pa malo pride do živega in ker bi rada zanosila to vpliva tudi na to, saj sem potem besna in se ne morem pomiriti,ker mi gre že tako na živce. danes smo imele spet pogovor in sem ji povedala da jo pač za vsako stvar ne bom klicarila če se mi zatakne je bulš poklicat koga ki je v službi, sploh pa če gre za kako tako stvar bolj osnovno. ker vedno nekaj govori in ji to ne paše pa ono pa če naredim tako ali po njeno ni prav da enostavno nisem več prepričana vase če delam prav in me to mede. poleg tega ker imam dovolj nadur jih moramo sproti koristiti in mi reče da naj pridem ob pol dveh pol pa kliče da naj pridem prej ker mora nekam iti. a e more iti po službi moramo vedno mi potem kontra narediti, še kadar smo na dopustu kliče da naj pridemo ker mora ona nekam it.pa ni službeno, da ne bo pomote.obup. odločila sem se da bom po porodu(ko bo uspelo)zamenjala službo, zdaj bom pa še malce zobe stisnila in bo šlo čez eno uho noter čez drugo pa ven.
pozdravljena.
se mi zdi kot da sem bila nekoč v podobnem položaju kot ti.Če kaj rečes si pa ta grda in neumna….itd…zamenjaj službo zdaj…(bolje danes kot jutri) vedno me je bilo strah da pridem lahko s slabega na še slabše a verjemi zdaj vidim da nikjer slabše nebi moglo biti. Sem bolj sproščena mam ful vredu šefa (pravo nasprotje) in z veseljem sem hodila v sedanjo službo (pišem v preteklosti saj sem sedaj na bolniški zaradi rizične nosečnosti.) in po porodniški me bo delovno mesto čakalo. Ne morem si sedaj predstavljat da bi zraven nosečnosti še tisto “kravo” poslušala…
LP želim ti vse naj v življenju
Nelly tudi jaz doživljam nekaj podobnega, če kaj narobe naredim se name zdere pred stankami in ni čudno da imaš potem strah (posledično se še bolj motiš). Grozn je ta občutek. Počutiš se kot da res nič ne znaš. Jaz pa svoje probleme nosim domov in namesto da bi uživala prosti čas, se sekiram zaradi službe. No jaz pa sem noseča in komaj čakam da grem. Pa ti, boš tudi ti kmalu odšla na porodniško?
Forum je zaprt za komentiranje.