Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ima kdo prost apartma studio sobo za 1 osebo ta vikend

ima kdo prost apartma studio sobo za 1 osebo ta vikend

Pozdravljeni, ima mogoče kdo ta vikend od 28.5-31.5. prost apartma, studio, sobo za eno osebo? Obvezno parkirišče, zaželjena terasa ali balkon, blizu morja, s pogledom na morje. Prinesem svojo posteljnino, prostor pustim v takšnem stanju kot sem ga prevzela oz. še lepšega (čistega). Javite ceno za 1 noč, če je potreben PCT test, sprejemate vavčerje. Hvala!

fmahora7@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
nastanitev morje, 24.05.2021 ob 15:36

Pozdravljeni, ima mogoče kdo ta vikend od 28.5-31.5. prost apartma, studio, sobo za eno osebo? Obvezno parkirišče, zaželjena terasa ali balkon, blizu morja, s pogledom na morje. Prinesem svojo posteljnino, prostor pustim v takšnem stanju kot sem ga prevzela oz. še lepšega (čistega). Javite ceno za 1 noč, če je potreben PCT test, sprejemate vavčerje. Hvala!

fmahora7@gmail.com

Pozabila dodat-SLO obala 🙂

nastanitev morje, 24.05.2021 ob 15:44

Pozabila dodat-SLO obala 🙂

Piran, 80 metrov od mestne plaže, nov studio apartma, veliko parkirišče, terasa in soba s pogledom na morje, klima… ugodno oddam, tudi vavčerji pridejo v poštev..

Edino posteljo imam žal samo eno, večjo, pa si jo lahko deliva

Franci aaa, 24.05.2021 ob 17:25

Piran, 80 metrov od mestne plaže, nov studio apartma, veliko parkirišče, terasa in soba s pogledom na morje, klima… ugodno oddam, tudi vavčerji pridejo v poštev..

Edino posteljo imam žal samo eno, večjo, pa si jo lahko deliva

Pozabil dodat – sem samski

Jest bi šla tudi na vavčer, tudi samo za eno osebo,… tudi ne kadim in imam rada lepo…. Samo Slovenija je tako na nateg narejena, da človeka vse mine, da bi kamorkoli šel.

Histrion hotel na Bernardinu je odprt.

Franci aaa, 24.05.2021 ob 17:26

Pozabil dodat – sem samski

Ni problema. A je kaj prostora za spalno vrečo?

Pozabila dodat-mi odstopiš posteljo, jaz tebi pustim spalno vrečo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close