Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo Nicer Dicer Plus – vsestranski ročni rezalnik iz Top shopa?

Ima kdo Nicer Dicer Plus – vsestranski ročni rezalnik iz Top shopa?

Ga ima kdo? Je vreden svojega denarja? Za kaj ga največ uporabljate? Ga je kdo že dobil v akciji za 40 evrov, če imaš njihovo kartico?

Sem ga kupila preko akcije na Boonki, ko je bil 51{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje. Pravkar je dnevno v uporabi pri pripravi ozimnice za rezanje in lupljenje bučl in kumar. Super se obnese, moji 6 letni hčerki ga sami obvladujeta, le zverinsko ostra rezila so. Smo že vsi porezani, ker ne uporabljamo tistega držala. Mož ga je preizkusil danes za kosilo, ko je delal zelenjavno juho za rezanje zelenjave in kasneje še čebule. Ga je tudi navdušil. Sicer pa sem ga v prvi vrsti kupila za taščo, ki že težko reže, s tole pripravo ji gre pa krasno, je tudi zelo pohvalila, čeprav ne mara teh novotarij… Čiščenje je ers simpl, le takoj po uporabi je treba čistiti, sicer je težje, ko se zasuši. Menjava rezil je otročje lahka, meni bi prav prišla le še kakšna velika posodica, kamor sde reže, da ne rabim ves čas prekladati…

Se ga da še kje dobiti ceneje, ker 50 € je pa res drago?

Seveda.

http://www.luen.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=97&Itemid=77

Nas rdec je tudi dnevno v uporabi.

Vem, da sem zoprna, ampak, a imajo kje še zelenega tako ugodno? Tale rdeč je zame ubijalske barve.

Meni so rekli, da imajo oba. Morda samo trenutno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close