Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ima katera ILP odstranjevalec dlak (Remington)?Izkušnje?

Ima katera ILP odstranjevalec dlak (Remington)?Izkušnje?

Pozdravljeni,
v prejšnjem žurnalu sem videla, da prodajajo ILPn odstranjevalec dlačič Remington ilight. Cena je 350 €, ni malo, a če deluje …. Sama ima dlačic precej, temne so, odstranjujem jih z depilatorjem. Lasersko odstranjevanje v salonu si zaenkrat ne morem privoščiti. Kaj pa tole za domačo uporabo? Ima kdo? izkušnje? Pa vem, da jih ne odstran i trajno, a že, če mi jih ne bi bilo treba pulit na deset dni, bom vesela, pa verjetno manj boli …
Hvala!

POzabi, je prešibek, da bi kaj odstranjeval lahko.

Jaz sem si ga kupila, ker že obupujem. Imam zelo svetlo in izjemno občutljivo kožo + temne in goste dlačice ki se mi konstantno vraščajo. Poskusla skoraj vse metode (britje, depilacija, voskanje, epilator), pa je zmeraj isto ali hujše. Za kozmetični salon denarja nimam, tako da upam da bo ta ILP odstranjevalec dlačic kaj pomagal, vsaj zredčil dlačice. Čakam na konec poletja, sam je odsvetovana kombinacija ILP-ja in sonca. Sporočim čez dobrih 7 mesecev 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close