Najdi forum

ikone na namizju

Hvala za pomoč :)))))))))

Ja, jaz sem namestila en programček, ki mi ga je hmmm priporočil… Dej poglej ene par postov nazaj v tej temi….

Potem pa skeniraš in dobiš en tak spisek vseh teh stvari, ki jih vsebuje tvoj PC in seveda, mi je hmmm pomagal, da sem lahko odstranila vse nepotrebne reči ven… Tudi te ikone, za katere mislim, da smo jih deležni preko MSN PLUS, ker sem debatirala z nekaj ljudmi,ki imajo to zadevo, pa so vsi včeraj to dobili!
Pa dala sem si ikone dol.. vrgla dol tudi MSN 7.0 ter PLUS in si namestila MSN 6.2 ter PLUS in evo ti ikone nazaj! Dokler nisem imela PLUSA je bilo ok, potem pa spet…. samo s to razliko, da sem vedela kaj odstraniti da so šle baj, baj!

Samo tolko o tem programu…to ni program, ki bi bil namenjen temu, da z njim odstranjujete spyware programje, ampak je le odlično orodje, s katerim se da videt določene nastavitve vašega sistema.

Zato nikakor brisati vsega kar vam pokaže, ker so med temi stvarmi tudi nujno pomebne zadeve za samo delovanje operacijskega sistema, oz drugih programov.

Za odstranjevanje omenjenih zadev raje uporabljajte SpyBot ali Adware. Posodobljena seveda 🙂

Rabim Stuff plug – NG ?

hvala bogu , vse sem spucal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close