Najdi forum

ikona telefon FB klepet

Živjo!

Mene pa zanima, kaj pomeni to da imajo nekateri namesto zelene pikce poleg imena in priimka na FB klepetu zraven slikco telefona.

Hvala za odgovore.

To pomeni, da uporablja Facebook na telefonu in je dosegljiv na Facebooku preko telefona.

Imaš vprašanje, ki bi ga rad zastavil? Ali odgovor na že objavljena vprašanja? Obišči vprasanjainodgovori si

Pozdravljeni !
Imam vprašanje glede te ikone telefona na fb. zanima me če se da kako nastavit da imaš tudi ko si prijavljen na računalniku v chatu prikazan telefon. ali pa če se da kako nastavit da jaz vidim kdo je dosegljiv drugi prijatelji pa mene ne vidijo kot dosegljivega

Hvala LP

a ni tako, da tudi, če je dosegljiv preko telefona, da se pokaže zelena pikica? Zakaj je enkrat prikazan telefonček drugič pa ne? če sem npr navidez nedosegljiva preko telefona se pokaže telefonček ali nič?

Hvala za odgovor

zdravo. mene pa zanima nekaj glede facebook klepeta. na desni strani je najprej prikazanih nekaj prijateljev, nato pa jih je spodaj še več. a je tistih nekaj prijateljev čisto naključno prikazanih ali gre to za tiste osebe kateri pogosto obiskujejo tvoj profil oz. ti njihovega.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close