Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ikea gradec – kje?

ikea gradec – kje?

Večkrat kaj preberem tule in tudi jaz sem se odločila, da gremo jutri prvič v Ikeo v Gradec (vidim, da kar pohvalite). Mogoče veste, če prodajajo tudi kuhinje in kje je najboljša varianta iz Ljubljane? Stokrat hvala.

Kuhinje seveda imajo, samo meni niso ravno najbolj všeč. Imajo preveč tak hladen stil.

Drugače greš pa mimo MB, po AC do Graza, do prvega krOžišča, kjer greš nato tako desno (iščeš center WEST)

čisto enostavno boš našla..sam po AC greš naravnost, nakar prideš do krožnega in na desni strani boš takoj vidla centre OBI, IKEA ipd.
meni kuhinje tudi niso nevemkaj, po moje bolj tukaj najdeš.

stokrat boljša ikea je na dunaju. tam imajo večjo izbiro kuhinj

Kako se pride do Ikee so ti že povedali.

Jaz bom rekla pa eno o kuhinjah, ker imam sveže izkušnje.
Kuhinje se kupuje po posameznih elementih. Posebej izbereš fronte, posebej ročaje, nogice ali cokel, pult, korito, pipa, tudi hladilnike, nape, štedilnike, pom. stroje ipd. od Whirlpoola imajo. Skratka, sama si sestaviš svojo kuhinjo glede na stil, ki ti ustreza. To pa zahteva malce bolj poglobljen pristop.
Jaz sem prej doma preštudirala njihov katalog kuhinj (pojdi ga iskat na zastopstvo na Šmartinski), v katerem je bistveno več kot v “navadnem” Ikeinem katalogu. Z Ikeine spletne strani sem pobrala program za izris kuhinj ter narisala svojo varianto. Tako oborožena sem tam le še prevzela željeno robo. Lahko pa se prepustiš njihovim svetovalcem, ki bodo to delo opravili namesto tebe.

Končni rezultat je takšen:

To, da imajo na Dunaju večjo izbiro, pa ni res, saj imajo v vseh Ikeah enako robo. Edina razlika je, da če v Gradcu kaj zmanjka, moraš čakat, da to dobijo z Dunaja, kar se pa ne dogaja ravno pogosto.

Pa še to. Za kuhinjo v Ikei sem plačala daleč najmanj od vseh podobnih kuhinj slovenskih proizvajalcev. Cenovno je bilo resnično zelo ugodno, sploh za masivne fronte.

Te pa opozarjam, da so kuhinje razstavljene na prafaktorje in jih moraš sam sestaviti skupaj, kar pa sploh ni težko, saj so priložena “idiot-proof” navodila. Le za finalizacijo ti predlagam, da dobiš nekoga, ki se malo bolj spozna na mizarska dela, da ti spravi vse v enotno linijo.

Jaz sem večino elementov povsem sama sestavila skupaj. Mizar mi je le razrezal cokel, pult in luknjo za korito ter namestil fronto na pom. stroj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close