Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ikea – ali skenirajo kodo pri vstopu

Ikea – ali skenirajo kodo pri vstopu

Pri vstopu v Ikeo, ali skenirajo kodo tudi pri kartončkih o cepljenju?

Ko sem šla pred 2ema tednoma, so qr kode skenirali, jaz pa sem imela rezultat hitrega testa brez qr kode in je samo ‘oko vrgla na list’

Ne dovolim skeniranja!!

Odgovor na objavo uporabnika
lučke4, 13.10.2021 ob 09:02

Ne dovolim skeniranja!!

Saj ti ni treba. Doma bodi.

takole, 13.10.2021 ob 09:15

Saj ti ni treba. Doma bodi.

Janšistka, ne se pritoževat čez mesece, ko boš doživelo posledice cepljenja..

lukizatw, 13.10.2021 ob 09:49

Janšistka, ne se pritoževat čez mesece, ko boš doživelo posledice cepljenja..

Ne bom, ne skrbi. Ti se pa ne brigaj zame in se ne pritožuj če ne moreš v Ikeo.

Saj te nihče ne sili. Pač ne greš tja, kjer imajo taka pravila.

nakupovallec, 12.10.2021 ob 21:37

Pri vstopu v Ikeo, ali skenirajo kodo tudi pri kartončkih o cepljenju?

Bil pred par dnevi. Nekdo nadzoruje oz. skenira. Pokazal sem svojo kodo na telefonu in ne vem kako je s kartončki, ker nisem opazil nikogar, ki bi vstopal na ta način.

Moralo bi pa normalno delovati.

Vceraj skenili, ampak samo preverjajo, ce se jim zelena kljukica pojavi.

pa saj itak ne preverjajo osebne…

Me zanima, če gledajo/opazijo tudi EMŠO? Ker bi si sposodil kartonček od očeta, ki je 30 let starejši. Ne bi se pa zdaj rad pred vsemi blamiral , če me dobijo.

nakupovallec, 13.10.2021 ob 10:30

Me zanima, če gledajo/opazijo tudi EMŠO? Ker bi si sposodil kartonček od očeta, ki je 30 let starejši. Ne bi se pa zdaj rad pred vsemi blamiral , če me dobijo.

? js bi si pa od mame sposodila, pa ne upam, kaj pa če vidi emšo? ?

Jhjvkgk, 13.10.2021 ob 21:01

? js bi si pa od mame sposodila, pa ne upam, kaj pa če vidi emšo? ?

Veliko je tega, tudi potrdila imajo več dni stara, kam bi pa prišli na vhodih, če bi se res vse v nulo preverjalo? Znoreli bi vsi skupaj. Pametni trgovci ne bodo težili, ker se zavedajo, da izgubljajo stranke in promet. Vse je en velik nateg, gre samo za denar in nadzor nad ljudmi in nič drugega.

Resnica888, 13.10.2021 ob 21:06

Veliko je tega, tudi potrdila imajo več dni stara, kam bi pa prišli na vhodih, če bi se res vse v nulo preverjalo? Znoreli bi vsi skupaj. Pametni trgovci ne bodo težili, ker se zavedajo, da izgubljajo stranke in promet. Vse je en velik nateg, gre samo za denar in nadzor nad ljudmi in nič drugega.

veš kako rastejo testirni centri kot gobe po dežju, vsi bi testirali – vsi medicinsci, reklamirajo kako testirajo,s am da bi zaslužili… ko rabiš pa koga od teh za njihove medicinske storitve imajo pa gužve in čakalne vrste…  vse je en sam biznis… dol visi vsem za zdravje…

sotrue, 13.10.2021 ob 21:18

veš kako rastejo testirni centri kot gobe po dežju, vsi bi testirali – vsi medicinsci, reklamirajo kako testirajo,s am da bi zaslužili… ko rabiš pa koga od teh za njihove medicinske storitve imajo pa gužve in čakalne vrste…  vse je en sam biznis… dol visi vsem za zdravje…

Res je, pokvarjeno do konca. Ko se rabiš naročit, se po cel teden ne javijo, pri testiranju pa so čist euforični. Grozljivo in žalostno hkrati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close