Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igrice ali partnerstvo

Igrice ali partnerstvo

Takrat, ko niti s prstom ne pokaže. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pomeni zamolčal? Da ga je partner/ka vprašal/a, pa ni odgovoril/a, ali da ni omenjal/a nečesa, ker ga/jo partner/ka ni vprašal/a, pogovor pa tudi nikoli ni nanesel na to?[/quote]

Npr.
– si kupim čevlje za 150 eur, če me ne vpraša, mu pač ne povem koliko stanejo
– s prijateljico se pogovarjava in prisede dober tim pa se malo zafrkavamo – recimu mu tega ne poveš.
– v službi te tip vabi na pijačo – mu tega ne poveš
– si kupi novo majico in mu je zelo všeč in reče kaj ni dobra, pa rečem vredu je, čeprav se mi ne zdi nič posebnega
– itd
Ne vem tu sem pač nekaj naštela, skratka menim da ima vsak svoj lajf in svoje misli, nekaterih pač ne deliš.[/quote]

Aha, zanimivo. Niti ena od teh stvari mi ne predstavlja nečesa, kar bi zamolčala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne vem kako bi ena veza vzdržala, ko se greš neko laganje in skrivanje, saj na dolgi rok, daš sam sebi štrik za vrat.

Se strinjam, da skrivanje ne vodi nikamor

fajn je iskrenost, samo da ni le ta cena za nadzor nad tabo.

fajn je iskrenost, samo da ni le ta cena za nadzor nad tabo.[/quote]
Ja tukaj pa je zelo spolzek teren…

Taka veza na dolgi rok ne more zdržat, ker vsak odklon v takšni smeri ruši zaupanje, ki pa vemo koliko predstavlja.

Mnogi pa ne vem kakšno 100% iskrenaost enačijo z recitiranjem, kar se je komu dogajalo čez dan.
Če bi jaz imel toliko časa, da moji partnerki na koncu dneva zrecitiral cel dan, ne vem, bi morala imeti toleranco na nivoju robota.
Ključno je,da v vsem, kar tekom dneva počnemo in s komer počnemo, ostajamo zvesti sebi in svoji partnerki/-ju.

Zvečer popoldan po službi pa…..pa se poi lohka nateguješ:)) Igrice pa partnerstvo, …pa to..

Kaj toliko o tej iskrenosti? Kdor ljubi svojega partnerja, ta ga želi tudi obvarovati, žal včasih tudi pred resnico. Saj to smo menda enkrat že debatirali. Kajti marsikdo tudi resnico zelo težko prenaša. Doma pač rečeš, da boš danes ostal dlje v službi zato, ker se je nabralo toliko dela in da so roki kratki in ne da zato, ker imaš namen kresnit novo sodelavko. To je sigurno primer resnice, ki bi jo večina partnerk zelo težko prenesla.

Pa menda nam ne boš govoril, da je tisti ki popoldne kreše sodelavko, iskren in partnerko ljubi?!!

To pa zdaj nisi dal dober primer.
Govorimo o partnerstvu, v katerem se oba dobro počutita čeprav ne varata in se dajeta dol s sodelavkami ampak vseeno tu in tam kaj “zamolčita” ali pa ne po eni drugi teoriji

Pa menda nam ne boš govoril, da je tisti ki popoldne kreše sodelavko, iskren in partnerko ljubi?!![/quote]

Seveda. Zakaj pa ne? Saj jo vendar poskuša obvarovati pred neprijetno resnico. Poleg tega tudi ne gre enačiti čustev in seksa. Sploh slednji menda ni tako pomemben oz. ne igra ne vem kako pomembne vloge v trdnem, zdravem, resnem razmerju, ki pretžno temelji na čustvih medsebojni ljubezni.

Vsaj tako velikokrat pravijo prav na tem forumu, no. :-)))))

Govorimo o partnerstvu, v katerem se oba dobro počutita čeprav ne varata in se dajeta dol s sodelavkami ampak vseeno tu in tam kaj “zamolčita” ali pa ne po eni drugi teoriji[/quote]

Ne drži. Prav to je to: namen, da se še naprej oba počutita dobro. Seks s sodelavko pa – no, sem že gazeli odgovoril, da gre za zamolčano malenkost.

Govorimo o partnerstvu, v katerem se oba dobro počutita čeprav ne varata in se dajeta dol s sodelavkami ampak vseeno tu in tam kaj “zamolčita” ali pa ne po eni drugi teoriji[/quote]

Ne drži. Prav to je to: namen, da se še naprej oba počutita dobro. Seks s sodelavko pa – no, sem že gazeli odgovoril, da gre za zamolčano malenkost.[/quote]
saj se s tabo strinjam in razumem kaj je tvoj point. Ampak če odmislimo kresanje….

Ne vem, če je ravno to nadzor nad osebo.
Bom sebe dala za primer, sem oseba, ki imam rada svobodo, pod to pojmujem, da me moški pri mojem prijateljevanju ne more omejevat. Če grem s prijateljem na pijačko ali pa ven kaj pojest, tega doma ne skrivam in povem ven. Pač isto velja v obratni smeri, samo povej, da ni skrivalnic, ker jaz sem mnenja, ko se v človeka prikrade tisto sumničenje, da je nekaj v ozadju tu izzoveš ljubosumje. Če nimaš nič za bregom, ne vidim, zakaj bi svojemu partnerju to prekrival in lagal. Tu sem izpostavila en primer.
Če ljudje tako komplicirajo, ko nekdo gre na pijačo z nasprotnim spolom, ta pa vidi razne filme, je problem v tej osebi, zaradi tega pa ni potrebo, da ta drugi laže in prekriva, ampak je potrebno tega negativca soočit z njegovimi težavami.

Edino stvar, katero bi jaz zamolčala je ta, ko se gre za kake hude zadeve, ko vidiš, da ni kaj napravit (kaka bolezen) bi to svojim domačim zamolčala, da bi jim prihranila tisti stres in psihiranje, vsaj nekaj časa.

Bom sebe dala za primer, sem oseba, ki imam rada svobodo, pod to pojmujem, da me moški pri mojem prijateljevanju ne more omejevat. Če grem s prijateljem na pijačko ali pa ven kaj pojest, tega doma ne skrivam in povem ven. Pač isto velja v obratni smeri, samo povej, da ni skrivalnic, ker jaz sem mnenja, ko se v človeka prikrade tisto sumničenje, da je nekaj v ozadju tu izzoveš ljubosumje. Če nimaš nič za bregom, ne vidim, zakaj bi svojemu partnerju to prekrival in lagal. Tu sem izpostavila en primer.
Če ljudje tako komplicirajo, ko nekdo gre na pijačo z nasprotnim spolom, ta pa vidi razne filme, je problem v tej osebi, zaradi tega pa ni potrebo, da ta drugi laže in prekriva, ampak je potrebno tega negativca soočit z njegovimi težavami.

Edino stvar, katero bi jaz zamolčala je ta, ko se gre za kake hude zadeve, ko vidiš, da ni kaj napravit (kaka bolezen) bi to svojim domačim zamolčala, da bi jim prihranila tisti stres in psihiranje, vsaj nekaj časa.[/quote]
Vse lepo in prav, ker je tvoj mož dojemljiv in ni ljubosumen. Me prav zanima, če bi mu povedala, da greš z enim tipom na drink, če bi te potem 14 dni psihiral…
Lahko je pametovat, težko je biti pameten.

Edino stvar, katero bi jaz zamolčala je ta, ko se gre za kake hude zadeve, ko vidiš, da ni kaj napravit (kaka bolezen) bi to svojim domačim zamolčala, da bi jim prihranila tisti stres in psihiranje, vsaj nekaj časa.[/quote]
Vse lepo in prav, ker je tvoj mož dojemljiv in ni ljubosumen. Me prav zanima, če bi mu povedala, da greš z enim tipom na drink, če bi te potem 14 dni psihiral…
Lahko je pametovat, težko je biti pameten.[/quote]

Jaz nimam nobenih težav, hodit na pijačo z tipčki ven, spet, če je pijačka in ne nekaj drugega v ozadju ;-).

Lahko je pametovat, težko je biti pameten.[/quote]

Jaz nimam nobenih težav, hodit na pijačo z tipčki ven, spet, če je pijačka in ne nekaj drugega v ozadju ;-).[/quote]
Ja verjamem. Ampak zakaj nimaš težav?

Jaz nimam nobenih težav, hodit na pijačo z tipčki ven, spet, če je pijačka in ne nekaj drugega v ozadju ;-).[/quote]
Ja verjamem. Ampak zakaj nimaš težav?[/quote]

Mal ti spomin nagaja, ker že nekomu sem lepo rekla, da od sebe ne razpravljam na javnem forumu 😉

Že k si z mislimi danes nekje v Dalmaciji…..

Severina – Tarapana

Ja verjamem. Ampak zakaj nimaš težav?[/quote]

Mal ti spomin nagaja, ker že nekomu sem lepo rekla, da od sebe ne razpravljam na javnem forumu 😉

Severina – Tarapana[/quote]
Jaz sem vsak dan z mislimi v Dalmaciji. Tale Severina je prava sraka v primerjavi z Jeleno ampak hvala za dober namen 🙂

Ej tipo, a ne bi šel raje tam dol, pa eno probal učopatit, morda bi pa sanje uresničil.

Dalmatinke so zakon, take lepe, zagorele, …..pa njih prijateljice tudi,….samo, če boš samo z mislilmi z njimi, one tega ne bodo vedele;)

Kakšni sanjači in nakladači:))).

Severina – Tarapana[/quote]
Jaz sem vsak dan z mislimi v Dalmaciji. Tale Severina je prava sraka v primerjavi z Jeleno ampak hvala za dober namen :)[/quote]

Kaj samo da je bjonda 😀 al ti njena muzika ne gre dol?

Saj grem oz bom šel. Dopust se bliža. Kar tko na pijačko pa nekak ne morem, ane? Mi ne bi zneslo, vsak večer posedat po rivi, pa nazaj do korumpirane naše in zjutraj v službo.
Dalmatinke so pa zakon, to pa drži 🙂

Jaz sem vsak dan z mislimi v Dalmaciji. Tale Severina je prava sraka v primerjavi z Jeleno ampak hvala za dober namen :)[/quote]

Kaj samo da je bjonda 😀 al ti njena muzika ne gre dol?[/quote]
Jelena bi lahko bila rjava, črna, rdeča, rumena, zelena, čelava, bilokakva, pa bi bila še vedno carica proti Severini. Pač je blond, je lepa, tu ni kaj dodat ampak važen je njen glas 🙂

Jelena bi lahko bila rjava, črna, rdeča, rumena, zelena, čelava, bilokakva, pa bi bila še vedno carica proti Severini. Pač je blond, je lepa, tu ni kaj dodat ampak važen je njen glas :)[/quote]

zelena in čelava……..hahahaha…..si me nasmejal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close